Как той ви изненада?

• 2 019
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Днес станал, направил кафе, почистил кухнята, после направил мекици и ни събуди с детето на готова закуска. Не е много изненада, понеже го прави всяка неделя, ама е супер яко всеки път.

# 16
Моят мъж не е романтичен изобщо и като имам повод винаги ми купува сравнително скъпи материални подаръци.
След раждането на детето, още нямаше годинка, аз скоро рожденичка, на него се наложи да пътува повече служебно и аз се оплаках, че никакви подаръци не желая, не искам да празнувам и въобще не искам и да знам коя дата сме.

По куриер ми прати цветя и албум със снимки от първата ни почивка заедно.
Нямам по-мил подарък от него от този.

# 17
Ежедневните жестове са, като на повечето споделили преди мен, закуската, кафето, чистенето на колата, помощта с децата, пазарува, много ми е приятно, че всяка вечер ме гали по главичката, защото това ме приспива и успокоява. Най-голямата изненада беше, че веднъж, когато бях командировка, хвана самолета и дойде при мен. Но, това което истински ме трогва всеки път, е че той винаги е на моя страна, независимо, че аз може да не съм правата. Просто той винаги ще изнамери довод да ме оправдае, дори и когато аз му казвам, че не съм права. Не знам как успява да ме вижда винаги в положителна светлина и как винаги съм невинна ??? За което му благодаря безкрайно.

# 18
  • София
Моят мъж е най-неромантичното същество. Добре, че покрай дъщеря ми започна да ми прави подаръци и изненади, защото тя го ръчка. Grin

Иначе редовната му реплика в събота е - Жена, кажи какво искаш да свърша вкъщи днес? Не се сеща сам, но поне пита и действа.

# 19
Запознай я с любовницата Joy
Ще го помни до живот Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт