Зимата е нашият сезон, Декемврийчето се готви за 2-ят голям купон

• 17 134
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
mkp, с мляко са. (аз не съм Смайли ама да кажа) Wink

Много се радвам за Ванеска че такъв апетит й се е отворил. мен ако питаш продължавай без ядене на солети  и др. подобни м/у храненията. Аз се опитвам по всякакъв начин да й ги ограничавам на Мая тези, защото и тя се наблъква с глупости и после не иска да яде на вечеря...
А за постригването - може да й резнеш тея няколко косъма дет й влизат в очите. Мая много скоро я очаква фричиране, щото бретона й вече е почти в очите. Обещали са ми тоз път долу фризЬорките да й направят прическа. Те нали са приятелки с Мая - всеки път като излизаме и се прибираме тя влиза да им се отчита... Дано не им е досадно Simple Smile Изглжда да й се радват...

# 241
Привет на всички,
Днес е Ден на Християнското семейство! На всички пожелавам семейства пълни със здраве, любов и разбирателство! Heart Eyes
За подстригването- онзи ден в банята за първи път я кръцнах моята, ама не бритона, защото той й стои настрани и за сега не й пречи, а отзад, защото имаше сплъстени къдрици, които трудно се разресват. И мен ми беше жал, ама сега е по-добре. Тя дори не разбра какво става докато си миеше патетата и рибките.
Маймунка, и на мен ми е много сладичък Ежко така, ако не му влиза косата в очите и да му пречи си е супер.
Шоши, аз ти го казах, ама пак - много е хубава снимката, да  жива и здрава малката душичка!
МКП, значи чудеса стават,  Laughingмного се радвам за Ванеска, аз съм се предала вече на тема ядене, явно моето дете няма да е от ящните, но поне съм доволна от Junior Menu и тя я харесва, а пробвах доста кухни.
А за говоренето- доста говори, някои неща само ние си ги разбираме, но други са ясни, започна и все повече с изреченията. Книжките много ги "четем", но още не иска приказка, явно е малка, но пък посочваме предмети, плодове и животни и тя ми показва кое къде е и как се казва. Вчера купих първите книжки на Английски. Те са за най-малките, пак с дебели корици, с много красиви картинки и пак са на принципа с предмети. Тя ги хареса. Мисля, че при нас книжките определено имат връзка и се отразяват добре на говоренето.
Болните да оздравяват и ние сме в отбора- Мишето е с гнойна ангина Sick
Целувки на всички

# 242
  • Sofia
Айде и аз да се включа!Здравейте на всички!
Гордо заявявам,че в четвъртък сме при Чамурлийска.после ще разказвам.
За постригването ние отзад не сме се постригвали,но бретона поне 5-6 пъти е постригван.Вече баща й не дава да я пипам отникъде,да сме пускали дълга коса.Миме,това за русичките дето пита. Mr. GreenЕми нашта коса като я намокря е малко над кръста,иначе нали е на къдри отзад и не личи много.Ама си расте!
Шоши,снимката е много готина.кога ще разберете има ли камбанки или не Mr. Green

# 243
чоча, не знам честно казано.  newsm78 С Диана нали не искахме да знаем пола, та сега не съм се сетила да питам  Grinning На 10.12 съм на преглед, така че най-рано тогава. Благодаря, че ти прие идеята за общ РД, другите само си траят  Whistling

# 244
Благодаря, че ти прие идеята за общ РД, другите само си траят  Whistling

ааа, и аз сьм за с двете рьце. само да не е на 23.12 , че тогава мойто ЛС. има РД , пьк и на дани-бузани ще ходим на РД. , та ще е натоварено тогава. ама 22.12 става за нас.

мартин днес такава сценка ми спретна в парка . като ревна за бутащото колело на едно детенце. а то не си го дава. направо се засиня от рев - повече от 30мин.  нищо не може да го успокои. аз го гушнах , ама от това само си навлякох гнева му и изядах сумати шамари. в борбата за укротяването му сьм си загубила едната обица и ще се прьсна от яд. много си ги харесвах , пьк и ми бяха подарьк от любимият... ще ходя слетобед да тьрся някьде , ако ми продадат една обица само. ако изобщо намеря такива.

за постригването - ние още не сме го правили това. то и няма какво да се постригва още де  Blush

# 245
Минимо, супер!  Hug
Аз имах идеята да е януари, че да е минала лудницата покрай Коледа в СОфия. Миналата година помня, че беше ад от задръствания и купуващи подаръци  ooooh!
Но за съжаление всъщност не знам колко време ще сме в БГ.  Sad Всичко зависи от това, дали ще успеем още декемрви да си намерим жилище в Мюнхен, за където се местим. Ако не успеем, още в началото на януари се прибираме насам и продължаваме с търсенето  ooooh!

# 246
  • София
Разбира се, че всички одобрихме идеята! Даже на някои януари ни е съвсем тамън за общорожденденско парти  Mr. Green Обаче - искам до средата на декември да имаме точен списък с участници и примерни дати. Аз съм организиран човек  Wink, пък и не ми се ще някое чавенце да си остане без подарък заради заухава майка. Пък и финансово да се подготвим за удара. Доколкото разбирам, идеята е да съберем пари и да купим по нещо за всяко дете общо или всеки да купи по нещо малко, така че да получат 763 подаръка  newsm78 Щото това със събирането на пари и купуването на общ подарък за всяко дете малко ме съмнява как ще го организираме (аз от сега отказвам да координирам  Mr. Green) Може би Смайли пак? А? Офелия??? Щъ съ навиеш ли? Естествено, може да си сигурна, че ще се включа активно с помощ по критикуването, каквото и да направиш, все ще съм недоволна  Mr. Green Надявам се на сериозна подкрепа и от останалите  Grinning Grinning

# 247
  • София
Идвам с новината, че бебето няма "камбанки" Mr. Green (чоча Wink ) Та Мая ще си има сестричка... Очаквам да ме засипете сега с предложения за имена, щото наистина нямам ниииииищо на ум. Гласувам купона да е януари. Ама тогава ако правим общ РД ще правим ли поотделно? Аз ви предлагам да го оставим това за догодина и да се организираме от по-рано тогава и да си направим общ Коледен купон с Дядо Коледа и т.н... Всичките му там щуротии...

Кажете 104 нисък Хб ли е за бременна? Трябва да пия желязо май Sad

# 248
предлагам за подарьците - всеки да купи някаква играчка до 10-тина лв. да ги сьберем в чувал и всяко детенце да си изтегли по един подарьк от чувала. спомням си , че така правихме едно време в училище.
идеята за списьк кой ще идва и точна дата за сьбитието е много добра. викам да го направим тези дни , че да може да се запази някакво помещение за случая. може маймунка( или някой който умее) да пусне анкета , ако иска.

Янче, страхотна новина , скьпа моя.   Hug  щях да ти предложа яна да е , ама много ще станете в кьщи  Mr. Green
имаме едни приятели дето са живка( майката) , живко ( бащата) , живко ( синьт) и скоро им се роди момиченце и мойта яна , като се изцепи : трябва да го крьстят живка , щото ще се разсьрди иньче  Joy  . е , в крайна сметка го крьстиха - симона  Crossing Arms

# 249
ПиснА ми от вас! Ще си плащате вече!  Mr. Green

За коледния купон - рожден ден ли ще е общ или дядо мраз ще викаме?
Аз съм по-навита на второто. Всеки ще прави някакъв рожден ден, ще се побъркаме от купони тоя месец, лудница!
За подаръците - идеята на Шоши я разбрах така - всеки купува символичен подарък за своето си дете и ги мушкаме в чувала на дядо Коледа - за всеки да има, да няма сърдити. А не всяка майка да купува за всяко дете - не че нямам желание да изкупя магазините и да ви подаря кой каквото си пожелае, но нЕма начин просто  Crazy
Мястото - вижте това:http://www.partyhouse-bg.com/html/childrenbirthm.html Не съм ходила, нямам престава какво е, какви са цените, колко са нагажирани откъм дати. Мога да се обадя да попитам какво ще ми предложат като коледно парти за толкова малки деца.
Уточнете датата. За мен най-добре е седмицата между Коледа и Нова година. Хем все още е празнично, хем рождения ни ден ще е минал  Wink

Янче, честито!
Всички около мен /ама наистина всички/, които родиха второ дете, все с еднакъв пол на първото. Що за феномен  Thinking???
За името ще помисля, обещавам!
Всъщност предлагам - Филотелия, превод от гръцки Милена  Joy Кръстница - МКП!  Joy
За хемоглобина - питай Чамурлето!

# 250
Янче.....ВИКТОРИЯ Laughing Laughing Laughing
Идеята на Минимо ме кефи Peace
за Хемоглобина - до 100 не му се шашкай....за сега де.............
а за факта, че пак е мома - даваш ли си мъжа на заем - само за ено женско и си ти го връщам здрав и цял Wink

# 251
Говорих с ПартиХаус.
Те не разполагали с тяхна зала, но могат да ни намерят заведение, в което да направим партито. Обясних, че става въпрос за 20-тина дечица с 30-40 възрастни. Обикновено не се плащало наем на заведението, а само консумацията на място. Нужно е да се остави само капаро за резервация. Най-натоварените дати за коледни партита били 16-17 декември. Предлагам да не ги обсъждаме. Дадох им два часови пояса, върху които да помислят - между 10 и 12 часа и между 17 и 19 часа.
Кажете ми делничен ден ли ви е по-удобно или да е събота или неделя? На мен ми е все едно. Даже предпочитам делничен ден - 26-ти например дали не е почивен все пак.
Чакам всеки момент по мейла оферта от тях за партитата, които могат да ми предложат, украси, дядо мразовци ...
Ще ви я пусна веднага щом дойде.
Баси, как ме изнудихте!!!!

Янчеее, на най-големите женкари им се раждат женски!!! Сега се сетих, че Румбата го скъсваха от бъзик неговите аверчета.
Крис, ти трябва да спиш спокойно. Полицая ти е верен  Joy

# 252
  • София
Янчееее, честита ти девойка!!! Много се радвам! И освен това сте си супер подготвени за бебата - няма пишки да опъваш, роклите са готови (ако нещо ти затрябва все пак - аз съм на среща, раздала съм много малко неща, и от от най-малките). Хемоглобина ти не е от най-високите, ама като се има предвид колко повръщаше до скоро, май е нормално. Пробвай за 2 седмици да наблегнеш на червено месо, дроб и други такива и ако не се повлияе, тогава вземай Малтофер.

За име - подскажи поне буква. На мен Калина ми харесва, както и Рая (ама Мая и Рая ще ти дойдат в повече  Laughing), Неда също.....и Филотелия, разбира се  Mr. Green

Шоши, няма смисъл да питаш дофтора - то е ясно, шИ завтаряш и ти  Laughing

Супер много ми хареса тоя Парти хаус. Навити ли сте там? Аз обаче в седмицата между Коледа и Нова Година смятам да си водя либето в Бразилия....Още не е сигурно нищо, ама май няма да сме тук. Но нищо де, ще гледам снимки после.

# 253
Бразилия!!! Позеленях!
Един канадец днеска по кю-то ми меткаше оферти за Куба! Не съм му отказала още  Crazy

Тогава преди Коледа, а? Или след нова година?
Филотелияяя, не си разбрала много правилно май. Тези от Партихаус нямат собствена зала или заведение, а ще ни предложат някое такова, с което работят и там ще украсят и ще направят програма по наше желание. Капиш?

Все още им чакам офертата!

# 254
Абе аз посинех, па не знам - Бразили я а................САМБААААААААААААААА.
ама Калина и на мен ми харесва, ама и Кристина ми харесва Laughing
за коледния купон - ако е в почивен ден и е след 19-ти декември ме пишете с 4-те крака - мойте и на баце ви Виктор, да ви нацелува мометата.
вчера ми пъхна един балон под блузата и вика - Мама има бебееееееее Crazy

Общи условия

Активация на акаунт