а за театъра - ми театъра му хареса, ама в кукления не водете децата - ако сте на средните редове - нище не се вижда напред от родители, скачащи деца и тн. та не го догледахме целия но му хареса принципно. представлението беше много готино
И се чувствам толкова виновна.....
. сладката ванвска.
голяма прегрьдка от нас с марто. дано няма никакви сериозни поражения сьс зьбките. стискаме палци
как може такава безотговорност. 

Не че не може навсякъде да се случи, ама центровете трябва да са напълно обезопасени. Стискам палци да са добри нещата на снимката. Пиши.

Ще я наблюдавам внимателно, до месец пак ще ходим, за сега не се клатят, но ако има хематом или съсирек, които да спира захранването на зъбчетата, те може да некротират
Просто не знам на кой свят съм
Никакво ядене - само течни и кашички, поне за 2 седмици. Не знам как ще я удържа, толкова обича солетки, милото ми детенце....Тъкмо се научи да гризе ябълки.....Не знам какво да кажа...Реве ми се 

Много, ммного здраве и щастие желая на цялото ти семейство.
Взимай мерки с/у клуба и дано Ванеса се оправи. Вчера Нели като ми разказа случката и се опитах да си представя какво ти е било... В случая и аз мисля, че не си виновна ти, че си я оставила там, а че те не са обезопасили. Това трябва да се раздуха, защото може би има и други така добре "обезопасени" клубчета...
Уж на нея да й е интересно, а май на мен да ми е удобно. Защото на нея си й е интересно и в къщи, стига да се занимавам с нея
Направо се чувствам отвратително, детето ми има доверие, че съм там да я пазя, защитавам, търси в мен сигурност, а аз я предадох....Не мога място да си намеря. На всичко отгоре днес съм на работа.