Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 159
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Разпис...
Съкровище, много ме натъжи, че няма да дойдете  Sad. Но ние планираме един Пловдив на 9-10.12. и се надявам да се видим тогава.

Нансен, стискам палци всичко да е наред, да не те боли и бързо да се възстановиш  Praynig

Сиси, споко, бе, душа  Hug. Нали си чувала лафа, че "кучета, дето много лаят, не хапят". Е, ние сме от лаещите  Laughing.

Али, честита ти годишнина   bouquet Колкото повече, толкова по-добре  Wink.

# 256
ЕлиТ аз не съм от притеснителните, вярвам че ще си изкараме супер, и че сте супер мацки Hug
С нетърпение очаквам да се запозная със всички присъстващи
Гале, с теб в Пловдив не можем да се видим камоли в София hahaha  хайде оправяйте се с малкото и да си спретнем една срещичка докато времето е по хубаво Hug много ще се радвам
Ейййййййййй  Хотче аз съм спокойна, знам че сте много готини Hug

# 257
Съкровище, лошо  Confused Надявах се да се видим Rolling Eyes
Аз кво да кажа, като мойто мъж ходи по такива събирания несемейно (политика на фирмата). От 12 до 17.12 -ти съм сама с децата, а на 18-ти ми е изпитния тест по английски Confused

Ъхъ, точно в това е проблема - повечето мероприятия не със семействата, затова когато има такива - семейни, нашето присъствие е задължително Peace
Иначе, ако с нещо мога да помогна за изпита ти по английски - свиркай - готова съм Peace
Сиси, такава серия ни е подхванал с тия болести, че съвсем ми побеля косата! Не знам кога ще е достатъчно здрава, за да я събирам с дечица Sad
Хот, супер! Дано тогава успеем да се видим! Да не се заричам, че.....аз , дето най-много зор давах за коледно парти, сега няма да присъствам Rolling Eyes

# 258
Добро утро  Hug
Ние засега сме сигурни за партито, две големи и едно малко деца сме  Grinning .Съкровище, щеше ми се и на мен да се видим, ама то като ще давате пример няма как.Много здраве,другото ще се нареди  Heart Eyes
Хамелеонче, малката ти красавица е истинско бонбонче, ама мноооого сладка /пу-пу/, разкошно захарче е, някой ден ще я нагушкам, да знаеш  Hug
Али, хубави две годинки, нали?Имам чувството, че се познаваме от 200, толкова спомени, радости и трепети...още от бебевкоремчово време.Радвам се, че се познаваме, а скоро може и да се видим.Обичам тееее!!! /сори, малко лигаво стана Embarassed , ама ми е на сърцето/.
От нас толкова-Нансен, мислим те, смелост!
Чао момичета, дописане

# 259
  • София
Мацки, сложила съм разни линкчета за Коледа на 1-ва страничка. Някой ако се сети нещо, ще допълвам.

# 260
Хот, супер си!!!!!!!!!!

А защо Jungle я няма отдавна???? Нали вече са си в къщи или не?
И Мона?

# 261
  • София
Га!  newsm57

Нова тема  topicclosed

# 262
  • No Line On The Horizon
Ели, като дойдеш в Пловдив ще си спретнем една срещичка.
Нансен, кураж!
Али, честита ти годишнина! Твоят постинг ме накара да видя и аз кога съм се регистрила и се оказа, че е днес преди 1 година.

# 263
e, поне се радвам, че за нас на никой няма да му е мъчно на партито. Mr. Green Cry/шегичка/

Общи условия

Активация на акаунт