Спам тема(Винено - любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.22г.

• 18 909
  • 884
  •   1
Отговори
# 690
Е, предучилищна.
Учат стихотворения. Rolling Eyes Не е за разправяне... Pensive

# 691
  • София
Лорче, какви разкази учих наскоро.... Обаче, след първите тръшкания, казах, че няма да й се моля, ако иска да учи. Трудно беше, че освен трудни думи, беше и разказ, а не стихотворение. Но го научи перфектно. Жалко, че няма клипчета от тържеството, само снимки.

# 692
  • На Марс
Мойте ги учим само на карти  ... да знаате кфи отворени са станали Simple Smile

# 693
Добро утро!

Отчаяна съм. Хлапето не иска да си научи стихотворението, пълно със сложни и архаични думи, и само ми се хили като ряпа, като сбърка.
Станах като във вица - майката прегракна, съседите научиха урока, котката го преразказа... Smiling Imp а бях убедена, че това няма да се случи с мен.
Лори, споко, открай време сме така. Grinning Откак почна да се учи да чете гледа да сбърка думата и да стане смешно. Вече кат по-голям взе да слага синоними на някои думи, пак за смешно. Ужас, щото аз бързам да се научи и да почна да правя нещо друго, а той ... пей сърце. Joy

ДД ви! Дочитам. Grinning

Идвам на работа като отличник от вкъщи. Къщата изчистена. Дрехите прибрани, за секи случай /демек дъш/. Сготвена леща. Яйца сварени. Малко от тревата в градината изчистена. Едни чушки леко загорели зарад последното. Joy Нищо де, довечера шъ съ изядът. Joy

Тука съ мъчи да вали. Не му се удава особено, засега. Grinning

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 15:46 от ina.ina

# 694
  • София
Тука си вали без стеснения Sad

# 695
А, тук се кани да вали. Да вали, ама кат се прибера, че съм с нови велурени буйки.

# 696
# 697
Арио, за теб са тез сърца, не се крий Joy

# 698
  • София
С тийнпроблем ко стана? нали не са го закрили?

# 699
фалирал е

# 700
  • София
Ставам психопат.
Изядох само половин шоколад, след което си го завих в станиола си го прибрах в кутийката.

# 701
Е, Дайсче, тогаз аз требе да съм поне психопат и половина. Цял шоколад наведнъж не съм яла от много, много години. Grinning

# 702
  • София
Аз по един суджук муам, за удобство го режа на 4 Mr. Green

# 703
Кики ще одобри това. Joy

И дитето така праи. Grinning Ного глад го мори. Grinning

# 704
На проблем.
Говори ми, говори.
Анти, ти кой клас стана, каке? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт