Спам тема(Винено - любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.22г.

• 18 909
  • 884
  •   1
Отговори
# 90
Витоша няма непреодолими баири за щастие. За щастие мен никой не ме кара да вися на морето с месеци, както и вас никой не ви кара да покорявате върхове.
Ма как месеци, мен за 3 дни ме хваща съклет на морето, ти месеци. Smile

# 91
Аз отдавна не съм ходила, но ако мога, там ще живея.

# 92
На морето или в планината? Обърках се вече Grinning

# 93
Са, що ме провокираш, Арио, ела с мен на морето Blush

# 94
Бих покорявала върхове като си намеря личен носач, иначе и мен ме радва и Витоша, но морето си е море, сърцето си ми е там. Даже ми е болезнено да си говорим за морета Grinning

# 95
  • над кукувичето гнездо
А аз похвалих ли ви се, че вече резервирах морето за тази година и обратното броене започна?

# 96
Ето на, Раците гледат сериозно на морската почивка.
Море, разбира се! Мързи ме да се катеря, по-хубаво да си лежа на пясъка.

# 97
Значи Норче, предлагам ти да си изберем една седмица, в топлите месеци по възможност, яхаме колата и отиваме. За море съм винаги навита Grinning
И други желаещи може да вземем с нас.

# 98
Босилче, ти каква зодия беше? И тебе не те свърта като мене на място Joy

# 99
  • София
Рейчето и Джастето ги молим сърдечно за снимчица Heart - може поне 2-3-4-5.

Малеее, миналата година февруари беше толкова слънчево, приятно. Да си пиеш кафенцето сутринта, после биричката, та чак до залез. Разходки по брега, вечеря на звука на вълните. Даже като заваля сняг беше вълшебно.
Heart Heart Heart
Морето е щастие, любов, радост. Душата ти да се плацика.
Морето не е неприятно задължение веднъж годишно.

Скрит текст:
Момичета, браДанчо се виде, че не е мъж на място. Давайте да се стягаме и да си купуваме една къщичка с малко дворче. Да си пием сутрин кафенцето, вечер да играем карти (табла) и да сбъдваме мечтите си.

# 100
Значи Норче, предлагам ти да си изберем една седмица, в топлите месеци по възможност, яхаме колата и отиваме. За море съм винаги навита Grinning
И други желаещи може да вземем с нас.
едвам ме нави Grinning

# 101
Глей ги ся, че са и убеждават едни други. Joy Аз и на двете места обичам. Но трябва да ходя, да се разхождам, абее, нещо да правя. Grinning
Верно, Бо, коя зодия си?
Аа, който обичал жълто, значи обичал да учи. Аз от няколко години зех да му налитам на тва жълто. Joy

# 102
Босилче, ти каква зодия беше? И тебе не те свърта като мене на място Joy
Laughing Опасявам се, че не е от зодията.

Глей ги ся, че са и убеждават едни други. Joy Аз и на двете места обичам. Но трябва да ходя, да се разхождам, абее, нещо да правя. Grinning
Верно, Бо, коя зодия си?
Аа, който обичал жълто, значи обичал да учи. Аз от няколко години зех да му налитам на тва жълто. Joy
Последните години имам афинитет към топлите цветове – жълто, оранжево, червено, кафяво. Черно и сиво винаги.

Дева съм.  Bowtie

# 103
На морето или в планината? Обърках се вече Grinning

В планината няма крокодили.

# 104
Как да няма?! Аз какво съм.

Общи условия

Активация на акаунт