Спам тема(Винено - любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.22г.

• 18 909
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Пънчо, да земеш да минаваш на курс всеки новопоявил се Simple Smile

# 751
Един новопоявил.
Много избягали.......

# 752
  • над кукувичето гнездо
Отрицателен прираст.

# 753
Като е пренаселено се срамувам аз, кой па толко да е напуснал? Само Яна ме притеснява, Осем... имаш ли връзка с Ян?

# 754
  • На Марс
По ино малко Simple Smile

# 755
# 756
Като е пренаселено се срамувам аз, кой па толко да е напуснал? Само Яна ме притеснява, Осем... имаш ли връзка с Ян?
Янчето и тя като мен бяга след едно малко диване Simple Smile Нали е почетна баба не ѝ остават сили да стигне до компа Laughing

# 757
Да ѝ кажеш, че съм я издирвала!

# 758
Мисля, че причина да не пишат доста хора вече не е от това, че са ангаже....

# 759
Добро утро, прекрасен ден ви желая и много късмет Simple Smile

# 760

зима е. облечени сме скутчни

# 761

зима е. облечени сме скутчни
Холдън е прав!
Рейчето ахаа ... и песимист ше я пиша. Рейче, кви са тия мисли? Тва е щот не ходиш на спорт сигур. Кажи дей тоз лошия доктор, да ходим да го биим.

Котките в задното дворче на аптеката се сбиха почти. Тя едната си е титулярка тука, а другата идва от главната улица уж, ама ся явно е по-гладна /или има котета в съседните дворове/ и затърсила храна. Ходих да ги помирявам, да им сипя храна поотделно, да им кажа колко са красиви и прекрасни и дан съ бият. Хубуу, че съм ги тренирала да познават звука на потропващата храна в буркан, та да не се стресират допълнително и да ми избягат преди да им дам йедене. Grinning

# 762
Инче, по скоро съм реалист, а не песимист. Grinning

# 763
За реалистите и песимистите. И Пън4и.

# 764
Добър ден. Grinning
Я, я, я, тука едни пожарникарчета предпетъчно да ви пусна за оправяне на настроението.

Скрит текст:

Пп Всеки си има своята причина да пише или да не пише. Аз специално напоследък не пиша често(инак си ви чета), защото нямам кой знае какво настроение. Забелязвам това и у хората около мен. Високи цени, ниски доходи, хората съвсем оскотяха и се забиха в битовизми, няма лекота в общуването, всеки е изнервен, дори агресивен, няма респект и уважение ни към закон, ни към Бог, камо ли пък човек към човека. Бавно и полека замязахме на зверове. Не на животни. Не знам какво става, но по улиците хора няма. Такава пустош не е била. Не са добре нещата. И всеки е потънал в своята си реалност. Та, така, лекотата в сърцето и душата сякаш поизчезна и те такива ми ти работи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Надявам се Ян да е добре. Те с Осем си имат занимавки с едни дребни човечета, които явно им отнемат голяма част от времето.
Тревожа се, че Зи не е писала отдавна. Зи, ако четеш, мъцни да знаем, че си добре.
Лун, тя сякаш ни изостави.
Но всеки има право на своя личен избор. Тук сме по желание, не насила.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 11:53 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт