Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 605
  • 711
  •   1
Отговори
# 270
Вчера закупих 50мл Boucheron Quatre за моята майка. Как ще издържа да не го подаря преди 8ми март не знам. Много хубав парфюм.
Тествах anais cacharel и ми изби гаден прашен муск явно ващото беше старо шишето и доста ми напомни на 19 пудре. Едно зюмбюлесто и зелено.

# 271
Новият Narciso, освен в Douglas не го намирам на друго място.
Онлайн има ли го?
И някакви минита, за проба?

# 272
В бюти зона го има. Аз не обичам роза много и го подминах. Едва ли ще ми хареса повече от Musc Noir edp 🥰

# 273
В бюти зона го има. Аз не обичам роза много и го подминах. Едва ли ще ми хареса повече от Musc Noir edp 🥰
Имах предвид онлайн дали го има.

# 274
Плюс едно от мен за Бушерона, наистина парфюм та дрънка,ще остане доволна при това и много траен.

# 275
Днес пробвам Alien Goddess, не е моето нещо. Мирише ми на кокос с много захар и малко бергамот. Все пак ще му дам шанс да видя ще има ли някакво развитие.

Аз по-скоро го харесвам, без да ми е чак много любим. Но! Това нещо е мазно като олио. Като пръсна върху горната част на дланта, без да разтърквам, стои много дълго там, изобщо не попива. Затова не го пръскам върху дрехи.

# 276
Мерси. Тя го тества преди време и страшно го хареса. Но сега изобщо не подозира, че и го купих. Много добър и на чудесна цена. Пушка е. И за мен ще купя по натам.

# 277

Честно казано, почти никаква роза няма. Its all about the plum.

# 278
Някои стари любови наистина не хващат ръжда... 🧡🍊🌞 Носи ми същата радост като някога.
Скрит текст:

# 279
Азалия🌺, честит!
Много е хубаво това със старите любови. Уикенда се парфюмирах в Дъглас с Lou Lou и изпаднах във възторг от аромата, либето също - поне литър съм изпръскала от него. И шишето му направо е било изпреварило времето си.
пс/ Nomade Naturelle нямаше в Нотино

Никой като Някой, 4-5 часа е ужасно много време......

# 280
Al Georgieva, благодаря!
От Nomade Naturelle се отказах напълно, като чета "тропически" аромат и като гледам с какво още го сравняват, ще го пропусна. Просто много харесвам Nomade Absolu (имам два, за да не вземе да свърши изведнъж Smiley ) и възлагах много надежди на изненадващата поява на Naturelle, но явно излизайки от линията на предишните, за мен няма да е добър избор.

# 281
https://Aзалия, знам, че харесваш другите "Номади". Не го "зачерквай" съвсем, ами когато имаш възмоност го пробвай. Аз го харесах и не намирам нищо "тропическо". Аз много се влияя, от мнения,мисля,че при теб, не е така. Може изобщо да не го харесаш, но го пробвай. Heart

# 282
Ще го пробвам когато го срещна, благодаря! Hug Просто имах възможност да взема 50 мл за 108 лв и се отказах, защото нямаше как да го пробвам. Дори и да го харесам когато го намеря за проба, 250 няма да дам за 50 мл.

# 283
Влюбих се в Narciso Poudree. Нищо пудрено не усещам в него. Отчетливо долавям портокалов цвят, но най-вече бих го описала като топъл дървесен парфюм. Ще се купува някой ден, ясно е.

# 284
Аз го помня като подсладено топло прясно мляко, ненатрапващ се и с интимен шлейф.
има го много евтин тестер по около 24-25 лв, може да се прежали човек, ако му е интересно

Общи условия

Активация на акаунт