Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от любимите зимни аромати на участниците във форума?
Кой от Dior J'adoré Eau de Parfum (EDP) и Dior J'adoré Infinitime Eau de Parfum (EDP) е по-интензивен и кой бихте предпочели?
Какво мога да очаквам от парфюма Lattafa Khalta?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от любимите зимни аромати на участниците във форума?
-
Кой от Dior J'adoré Eau de Parfum (EDP) и Dior J'adoré Infinitime Eau de Parfum (EDP) е по-интензивен и кой бихте предпочели?
Мненията за интензивността и предпочитанията варират. Някои харесват J'adoré Eau de Parfum, описвайки го като силен жасмин, докато други предпочитат J'adoré Infinitime Eau de Parfum, който е описан като тубероза, подходящ за пролетен парфюм. Препоръчително е да тествате и двата варианта въз основа на вашите лични предпочитания.
-
Какво мога да очаквам от парфюма Lattafa Khalta?
Lattafa Khalta е описан като парфюм с туберроза, роза, кожа, канела, ядки, ванилия, амбър и дървесина. Отваря се с водещ шафран и експлозия от подправки, последвана от ненатрапчива роза. В основата се усещат амбърът, конятът и ромът заедно със сушени плодове. Този парфюм е описан като приятна находка, която може да блесне през есента и е подходящ за повечето хора.
-
Какво мога да очаквам от Miss Dior 2021 Eau de Parfum?
-
Какво мога да очаквам от Memo Winter Palace?

За мен този парфюм е разбира се Mon Guerlain EDP като към него прибавям новата ми любов Carolina Herrera Very Good girl.Нямам думи да опиша колко ме завладя този парфюм, така женствен и с характер.Не прекалявайте с апликациите не е въобще безобиден лигав парфюм, върху мен е розов звяр, трайността му е феноменална! И да, много прилича на Делина и нека ме линчуват, но аз харесвам повече Червената Обувка.
Та мисля да нося само нея заедно с Малката черна рокля на Герлен/версията от 2012г./ опияняващи вишни, подарих си и него за разкош.
така малко да поразчупя.
мили дами! Дълго време следя темата, но така и не се решавах да пиша. За мен също Carolina Herrera Very Good girl се оказа голяма любов. Дълго време го възприемах за тежък аромат, но след едно случайно пръсване на ръката направо се влюбих. За мен е женствен, загадъчен и леко дързък, но не прекалено. Всеки ден си казвам, че ще го сменя и всяка сутрин ръката ми сама тръгва към него.
Dior J'adore EDP (харесвам го и съм го имала преди, но не помня наситеността му) или Dior J´adore Infinissime EDP (не го познавам). Кой от двата е по-интензивен и бихте предпочели?