Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 523
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
  • The Evergreen State
Много са красиви бутилките на Girl of now линията. Имам оригиналния и засега ми стига но определено ще пробвам новия фланкър ако ми попадне някъде за тест. От опит си знам вече да не подминавам фланкъри, току виж нещо ме изненада приятно. Имам даже и сравнително скорошен пример за това от миналото лято с Idole Aura, когато любезно ми подариха семпъл при една парфюмна обиколка в мола.
Е, купих го съвсем наскоро. Имах гифт карта от скъп на сърцето човек и понеже исках да се зарадвам, реших си да е парфюм, въпреки че доста парфюми насъбрах последните месеци.
Idole Aura се оказа доста различен от оригинала и това въобще не го очаквах. Освен розата се оказа и солен и млечен и ванилов и воднист - тотална изненада за носа. Не съм сигурна дали беше любов от първо помирисване, по-скоро самата изненада колко е различен ме привлече някак и уж не беше нищо особено, пък неусетно си изпръсках цялата мостричка, а после установих че ми липсва на моменти. Много летен, непретенциозен парфюм, настройва ме отпускащо и ме кара да мечтая за ваканция.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 07:43 от Athena

# 601
# 602
# 603
Някой знае ли кога да очакваме новия Mon за проба в тукашните магазини?

# 604
  • София
И аз го дебна Heartpulse Много са мои всички Мон Герлени Revolving Hearts С това франджипани ми е много интересен.

# 605
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали, ако имате наблюдения, дали има толкова голяма прилика (както твърдят във фрагрантика) между Chance eau fraiche и Versace Versense? Имам Версачето и много го обичам, но ако си приличат бих го заменила за Шанела, ако трайността му е по-добра.

# 606
  • Бургас
Chance eau fraiche и Versace Versense за мен нямат общо, категорично.Не харесвам изобщо това Версаче.Фреш е много по- добър, макар да се прокрадват мъжки нотки на моята кожа и затова предпочитам Тендър и О Вив.Те са ми най- женствени и точно по мой вкус от тази линия.

# 607
  • Sofia
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали, ако имате наблюдения, дали има толкова голяма прилика (както твърдят във фрагрантика) между Chance eau fraiche и Versace Versense? Имам Версачето и много го обичам, но ако си приличат бих го заменила за Шанела, ако трайността му е по-добра.
И според мен нямат нищо общо, имам и двата. Версачето харесвам повече, също така е и доста по-трайно на моята кожа.

# 608
  • София
Здравейте, момичета и момчета! Flowers Hibiscus
Някой познава ли този аромат Tulipe Noire Atkinsons?
Не съм попадала на мнения за него тук, а ми се стори интересен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Atkinsons/Tulipe-Noire-55038.html

# 609
  • Germany
Здравейте, момичета и момчета! Flowers Hibiscus
Не съм попадала на мнения за него тук, а ми се стори интересен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Atkinsons/Tulipe-Noire-55038.html
vodica, ако моето мнение Ви ориентира, тук съм писала за него. За мен е от слабите парфюми на марката, а съм от най-големите й почитатели.

Парфюм за деня беше Илио на Диптик

Обичам го този парфюм, толкова е успокояващ, ведър, природен, слънчев и позитивен. Прекрасен ирис, природа и слънце в едно. Имах нужда точно от това спокойствие и сигурност, които ми дава този парфюм.

# 610
Днес смятам да бъда много емоционална! Винаги мога да оставя на заден план сумата и процентите, ако нещо тотално ме спечели! Много благодаря на Vodica за побутването за да направя крачката да взема най-накрая мостри - не знам колко пъти спретвах количката в един бг.сайт!
Повод за вълнението ми е Soir de Lune Sisley for women!
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Soir-de-Lune-605.html
Мисля, че цял живот съм търсила нещо подобно! Толкова фин, богат,  смекчено ретро, същевременно наивно младежки и свеж! По нотната стълбица - от долно  до горно "до", с всички минорни и мажорни нюанси, също както в живота! Във фрагрантика ще прочетете по отзиви за бяло газирано вино, мед, горчиви билки и богата, ароматна роза, може би и ред други! Толкова сложен и многостранен, тръпчив, балансиран,  зрял и наивно младежки! Откровено съм впечатлена! Заслужава внимание! Ако не е за вас, просто го отминете и потърсете вашето си!

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:05 от Никой като Някой

# 611
  • София
...
...
vodica, ако моето мнение Ви ориентира, тук съм писала за него. За мен е от слабите парфюми на марката, а съм от най-големите й почитатели.
...
Много Ви благодаря, kovatcheva !:gift_heart:

# 612
  • София
Днес се загледах по тези парфюми на Chopard
https://parfium.bg/chopard-vanille-de-madagascar-uniseks-parfyum-edp
и
https://parfium.bg/chopard-or-de-calambac-uniseks-parfyum-edp
обаче нямат тестери. Къде би могло да се намерят отливки или мострички? Някак си, не ми се рискува на сляпо.

# 613
От много време е силно популярен в темата Le Parfum Royal Elie Saab, а едва днес имах възможността да го пробвам. Подсъзнателно стоях настрана от него и правилно съм постъпвала! Недейте без проба, трудно би понесъл на всеки. За мен е като юмрук в носа, а аз имам някои доста силни парфюми.
Чак пък като юмрук в носа... и само от една проба такива генерални изводи...
Много хора тук го носят с удоволствие. Мисля да го подновявам.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 01:03 от Ваня Ставрева

# 614
Оказа се, че съм получила мостра на Nomade Naturelle EDP. Най-вероятно от Нотино, там май последно поръчвах. Може и да не била от там, не съм сигурна.
   Харесвам повечето парфюми Клое, а Номадите са ми съвсем по вкуса, затова ще си позволя да се изкажа за този...
   Отвратителен е... (Сега трябва да кажа как всичко е индивидуално, как различните хора, различните кожи... Смятайте, че съм го казала и съм била любезна и коректна Simple Smile  ) .
   Мирише силно на канал, на забравени цветя във ваза, които някога са ухаели добре, но като се приберете след двуседмична почивка, съжалявате, че сте оставили на масата. И в началото мирише така и после.
   Че има цветя, има, че има дървесни нотки, има, че има сладко, има (сладкото мирише на аспартам). Общото ми впечатление беше за нещо изгнило, развалено, което отдавна е трябвало да отиде в кофата за боклук.
   Много жалко за мен. Очаквах нещо хубаво и да си го купя, нали съм съм фен...

Общи условия

Активация на акаунт