Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 784
  • 622
  •   1
Отговори
# 360
Парфюми Шоп няма ли най - накрая да заредят Ани на Нишане? Това мисля е единственият парфюм, който искам към колекцията си, но не ми се плаща цената в Елинор.
Има ли действащ код за Скарлет?

# 361
  • София
Вчера и аз успях най-сетне да я пробвам тази Бигарадиа, че много ме изкушаваха цените, обаче си представях нещо по-интересно, като че ли. То пък, и аз много искам...хем без пари, хем оригинално. Не че е невъзможно, просто не ме задоволи. Приятен портокалов цитрус е, супер нетраен според мен. За тези пари е супер, но не и на редовната цена. Дадох си сметка обаче, че имам вече любим портокал за идните месеци - Orange Soleia, вярно че цената е далеч от Chopard-a, но тестерът беше повече от изгоден (89 лв. от fragrances.bg), а парфюмът е супер натуралистичен, и учудващо за мен - траен. Нещо, с което не могат да се похвалят всички Алегории.

# 362
Пореден + за Нотино. Вчера поръчано, днес доставено. Доволна съм Simple Smile

# 363
От две седмици се каня да ви споделя, че в Sephora вече има  Dior Homme Sport 2022, сигурно повечето от вас са го пробвали. Simple SmileЕдин много добре направен мъжки парфюм.

# 364
https://makeup.bg/search/?q=blend%20oud
всички красоти заредени .....

# 365
На цени почти колкото в бутика, мерси. Когато купувахме миналия път бяха без пари. 140 лв. за парфюм от цветната серия.

# 366
# 367
Ей изчезна Ани докато поръчам. Видях го на 300 лева за 100 мл жалко, че не успях да се вредя.

# 368
Eeeee.... и аз точно Ани дебнех, но реших , че не са го заредили ....

# 369
  • София
Пратката ми от емаг вече 3ти ден пътува, вчера трябвашв да стигне, но днес още е недоставена. На някого случвало ли му се е? За парфюм става дума , естествено.

# 370
Ей изчезна Ани докато поръчам. Видях го на 300 лева за 100 мл жалко, че не успях да се вредя.
Мече, проверявай и в Парфюми шоп - аз от там го взех преди 2 месеца за 296, стотица, продукт. Има и кодове периодично 😊

# 371
Мече, проверявай и в Парфюми шоп - аз от там го взех преди 2 месеца за 296, стотица, продукт. Има и кодове периодично 😊
Следя всеки ден Joy Остана ми само той за да съм спокойна.
Не ви се похвалих, но най - накрая си купих Нероли Амара. С код и подарък свещ Rouge Rose от Дъглас стана добре. Свещта е изключително силна.

# 372
  • Стара Загора
Новия Ирезистибъл Фреш на много добра цена

# 373
Само да се чудиш какво да купиш за 50 лв

# 374
  • София
Някой скоро пазарувал ли е от https://parfumi.net/? Пуснах търсачката и ми излязоха няколко положителни мнения на Deetron отпреди 2-3 години, което по принцип е напълно достатъчно, за да се доверя Flowers Hibiscus, само се чудя дали все още са изрядни, както е било преди време? Понеже в последните години все пак има сайтове, които се компрометираха по един или друг начин (не визирам задължително неавтентични продукти, а други проблеми с обслужването) - та затова се чудя дали има някой със скорошен опит? Simple Smile Иначе разгледах сайта и като външни белези не виждам някакви червени флагове на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт