Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 741
  • 622
  •   1
Отговори
# 420
Ами.. то се случват такива неща пратка да е повредена или да се счупи.То за това са сложили преглед.Може така да е сложено, може куриерите (дето всички знаем как ги премятат тия пратки) да са го повредили, много неща може да са се случили.Сега чак да не поръчвам от някъде, че така се случило веднъж и не съм си я проверила...ми е малко странно разсъждение.При положение , че те са единствените търговци с уникални цени за техника на пазара и другаде не можеш да връщаш в рамките на 30 дни , дори да си го разпечатал и ползвал,и без да дължиш обяснение.Сякаш от друг търговец това не може да се случи.Проверявайте си пратките просто Simple Smile

# 421
Не може да я е повредил куриер, защото половината от капачката липсваше, просто не беше в кашона.

# 422
Ами обадете им се щом чак и половината капачка липсва.Изпратете снимки. Запазете всичко във вида, в който сте го получили и си потърсете правата.Аз съм си ги търсила за счупен телевизор и то след "преглед" в офиса.Оправихме се, въпреки че нямаше как да докажем, че не сме го счупили ние, след като сме го взели Simple Smile
Поне пробвайте, за некоректно е ясно , че е такова от тяхна страна.Но аз лично не съм имала никога проблем, а съм поръчвала парфюми и козметика доста.

# 423
Благодаря Ви за отговора, не ми се занимава за един балсам. Радвам се, че не беше парфюм или нещо друго. Аз също съм поръчвала доста пъти, не съм имала проблем, затова реших да не проверявам пратката.

# 424
И аз не ги проверявам,защото пратки ходя да взимам почти всеки ден и не ми е удобно и приятно всяка една да я разопаковам, те 100 неща вътре, после не мога да ги събера и прибера обратно , а като имам и по 3-4 вече става страшно.Взимам ги на пълно доверие с ясното съзнание, че може да се прибера с някоя изненада вкъщи.Ама какво да се прави.За сега съм имала само една такава,с отварян и пръскан парфюм (от Старкорп, някой може да си спомня че съм писала) , но и на мен не ми се разправяше с некоректното им отношение.И аз така уж с едно наум от тях щях да поръчвам после, но не устоях на две оферти и пак не ги отворих.😀 Всичко беше наред , но за съжаление действително няма контрол върху качеството на обслужване масово...

# 425
Ааа, за парфюм съм се разправяла, въпреки, че беше само 10 мл( от Мейкъп). Даже бабъл фолио не бяха сложили, а някаква амбалажна хартия. Беше се счупил, смениха ми го....

# 426
Цени без аналог на пазара:

https://parfium.bg/mancera-black-prestigium-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

Този парфюм вече е спрян, който го разбира и цени ....

https://parfium.bg/hugo-boss-the-scent-private-accord-parfyum-za-maje-edt-50-ml

# 427
Чуден сет, който мисля да поделя с Половината, минитата и чантата естествено ще са за мен Heart Eyes
https://makeup.bg/product/617303/

Това също ми се стори супер интересно, взех го за летните излизания, когато съм с малка чанта
https://makeup.bg/product/611658/

Жалко, че няма код за отстъпка, Makeup трябва сериозно да се замислят за едни 20% отстъпка само за нас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
  • Пловдив
Поне имат безплатна доставка на поръчка над 20 лв.

# 429
  • Стара Загора
Онзи ден направих поръчка от Скарлет - 2 червила на Том Форд. Бях се зарекла да не поръчвам повече козметика от там, но сега предварително проверих от коя година са червилата. Пристигнаха, всичко наред. Но това, което ме накара да се почувствам гузно е, че тези 2 червила, ги бяха сложили в специалната им кутия за 14.02. (която междудругото супер трудно отворих ;д), а нея бяха сложили в кашонче.
А ако някой знае код за Нотино, който да хваща и Mugler, ще ме направи мнооого щастлива. Grinning
Или някакъв актуален код за parfium.bg

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 20:40 от Phoenix_

# 430
  • София
Mon intense в емаг е на добра цена, мисля:

Вече го чакам 5 дни, а трябвше да дойде на 14-ти.

# 431
  • Златна Добруджа
Добро утро

Код за Parfium.bg

и за Douglas.bg
https://douglas.bg/media/wysiwyg/baner_b2b_1312x460px_1.jpg

# 432
Доволна и от втората ми поръчка от Essenza Nobile Sunglasses
Пратката дойде за 5-6 дни от Германия като Спийди ми я донесоха до вратата
Освен 5-те мостри/отливки, които си избрах с ваучера за 20 евро при покупка на пълноразмерен продукт (L'Eau d'Hiver, Magda, Terra-Mia, Io Capri и Etat Libre d'Orange) са сложили подарък на новия Iris Porcelana, Quelques Fleurs Jardin Secret и Tomboy Neroli / 65
Доставка до превозвач за първата поръчка ми струваше 3 лв от Германия до България

Доволна и от Notino - супер бързи са, от PrettyShop също - нова козметика на Диор я пуснаха на промоция

# 433
  • Пловдив
Изкуших се от цената в parfium.bg на  Issey Miyake a drobs d'issey и си поръчах.Имам още 4-5 парфюмни желания , но ще се отпиша от темата.Натрупах много парфюми и сега е ред да им се наслаждавам.

# 434
Parfium.bg дали имат друг код, освен за над 100 лв?

Общи условия

Активация на акаунт