Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 618
  • 622
  •   1
Отговори
# 75
Ох, стоя настрана от темата, не се записвам, пък понадниквам... Ми, не може да се стои настрана, това е положението! 😒
Ради, благодаря за старанието, естетиката и вложения труд! 🌺
Новия Номад ме изкушава доста, но на сляпо няма да го поръчам.
Ти видя ли му актуализираната цена??! 😵
Така пуснаха пак в Нотино някога първия Номад, май баше 57 лв и се изтрепахте да го купувате, аз не го взех. Сега пак така... Докато умувам и стана 250лв! 🤐

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:58 от Анонимен

# 76
Ще чакам да се появи пак Гранада Салвия, изпуснах я преди дни, като пуснахте инфото за няколко сайта, в които се предлагат Алегориите ( долче бг и парфюм бг- под 90лв.).
Тази Алегория не присъстваше в изброените сайтове и по принцип е на по-висока цена от останалите. Купих я от Венера.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:39 от Фръц!

# 77
Поръчките от Мейкъп пристигнаха. Един хидратиращ флуид който ползвам от няколко месеца L'oreal hydra genius aloe water и много много харесвам-два за мен и един за колежка. Произведени преди 4м. И едно червило Bourjois Rouge Velvet Ink Kiss Като изключим неприятностите около доставката всичко е точно. От Парфимо чакам Chloe Nomade Absolu бекъп, че не мога да остана без него Heart
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:47 от mimoza7710

# 78
  • Стара Загора
Освен в Елинор, по други бг сайтове има ли 30-ки от Xerjoff? Миленски? 😀Интересувам се от La Tosca. Купих копие на турска марка, в което се влюбих и се чудя за оригинала. Става ли за насляпо, че има противоречиви коментари във ФР за изкуствени нотки и острота...

# 79
mimoza7710, не е за тук ама, ако може на ЛС един суоч на червилото, номера му и отзив изсушава ли, трайно ли е, благодаря!
И проблемът с доставката заради техния куриер ли е или...?

# 80
mimoza7710, не е за тук ама, ако може на ЛС един суоч на червилото, номера му и отзив изсушава ли, трайно ли е, благодаря!
И проблемът с доставката заради техния куриер ли е или...?
Проблема с доставката не разбрах откъде идва, адреса, който съм въвела е служебен и няма улица, която да въведа през падащото меню. Факт е, че двете поръчки бяха направени с разлика от минути и с първата системата се оплете, а втората си получих на адрес. Пиша на ЛС.

# 81
Нов код в Елинор - love, намаля 14%. Mid15 вече не сработва. Имаше и други, които не помня и съответно не съм изпробвала.

# 82
notino - -15% за комплекти с код set15

Благодаря за труда и темата на Радика! Flowers Hibiscus

# 83
Азалия, аз само новата видях. На оферта май бих рискувала, ама съм изпуснала...
Фръц, благодаря за уточнението, чела съм по диагонал. Поне да не ме е яд Wink
Благодаря и аз за темата Flowers Hibiscus

# 84
Оферта си беше и още как, ама я коригираха по примера на Парфимо, и стана невъзможна цена! Той отиде в нишовия спектър - 50 мл е над 200 лв, егати!

# 85
Освен в Елинор, по други бг сайтове има ли 30-ки от Xerjoff? Миленски? 😀Интересувам се от La Tosca. Купих копие на турска марка, в което се влюбих и се чудя за оригинала. Става ли за насляпо, че има противоречиви коментари във ФР за изкуствени нотки и острота...
Ако харесвате силно свежи и цветни аромати мисля че ще ви е идеален, за мен е по скоро цветен, с малко ванилия и съвсем лек намек за цитруси. Когато съм с този парфюм, колегата който седи на 10 м от мен, винаги пита от къде мирише на цветя и букети, аромата завладява пространството, поне при мен е така.

https://parfium.bg/xerjoff-casamorati-1881-la-tosca-parfyum-za-j … -bez-opakovka-edp , код love, но пак не е безобидна цената.

От чисто любопитство на коя турска марка е репликата ?

# 86
Здравейте,
Бих искала да попитам дали някои има впечатления от парфюми Prada, но произведени в Испания.
Поръчах си от Notino PRADA INFUSION D’IRIS EAU DE PARFUM и с изненада установих, че е произведен там. Целофанът също не е добре залепен отдолу, както и кода не е добре щампован.

Възможно ли е да е фалшив?

# 87
Прада като бранд е част от Лореал груп и в последните години се произвежда в Испания.
Не вярвам Нотино да продава ментата.

# 88
  • Бургас
LOVE SHOPPING -20% при покупка над 200 лв. и -14% при покупка над 140 лв. само ОНЛАЙН от 3-ти до 6-ти февруари! Дъглас онлайн.

# 89
Както казвате тук "цени без аналог" на Etat Libre d´Orange в Parfimo 120 лв за 100мл на 2-3 от топ селърите им

https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-etat-libre-d-orange/?c=2082&f[m][]=99

Общи условия

Активация на акаунт