Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 797
  • 622
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да сте срещали тестер или продукт на оферта за Mon Guerlain Intense или Mon Guerlain?Свършват ми запасите и на двата,а са ми много любими Sparkling Heart

# 286
Ще помоля за малко помощ.
Търся Guerlain Tonka Imperiale с доставка до България. Засега, така като гледам, опция ми е само официалния сайт на guerlain. Моля, ако някой попадне на оферта, да я сподели тук.
Благодаря!
.               Пробвайте с placevendome.be , имат форма за контакт през сайта. Пишете им, че искате да си купите, метод на плащане и адрес. Те Ви пращат фактура на мейла, плащате и шипват  до БГ. Мосю е толкова отзивчив и готин, ще Ви заринат и с мостри. Може на първа страница да е по-подробно описана процедурата.

# 287
Много Ви благодаря!
Ще пробвам и ще напиша отзиви по-късно.

# 288
  • Стара Загора
Търся този мъжки парфюм Fan di Fendi pour Homme Fendi, но изглежда е спрян. Намерих го в https://www.donbaron.bg/ и го поръчах, но не тая надежда да е наличен. Виждам, че го има и в сайта с момчето, но не зная доколко е актуална наличността, а и не съм от София, ако може някой да ми съдейства, ще съм благодарна.
И ако някой знае за останала наличност някъде, моля за подсказка.

# 289
В парфимо почти всеки нов парфюм е на бомбастична цена, след което рязко пада. Пробват се при най-нетърпеливите дали ще им мине номера.

# 290
Търся този мъжки парфюм Fan di Fendi pour Homme Fendi, но изглежда е спрян. Намерих го в https://www.donbaron.bg/ и го поръчах, но не тая надежда да е наличен. Виждам, че го има и в сайта с момчето, но не зная доколко е актуална наличността, а и не съм от София, ако може някой да ми съдейства, ще съм благодарна.
И ако някой знае за останала наличност някъде, моля за подсказка.
https://www.starcorp.bg/fendi-fan-di-fendi-eau-de-toilette-for-men

# 291
  • Стара Загора
Благодаря, в starcorp го видях, но количество и цена не ме устройва, търся до 100 мл. разфасовка

# 292
# 293
  • Стара Загора
Благодаря, Фръц, поръчах и от там, да видим, че и те много не си актуализират наличности.

# 294
Така е, но понякога изненадват приятно и се надявам случая да е такъв

# 295
Да сте срещали тестер или продукт на оферта за Mon Guerlain Intense или Mon Guerlain?Свършват ми запасите и на двата,а са ми много любими Sparkling Heart
И аз хвърлям по 1 око от време на време, но цените им не падат, въпреки, че отдавна не са новост. От малкото, които усещам са, любими,имам си по малко и от двата, но...чакам да изпадне нещо ударно.

# 296
И аз хвърлям по 1 око от време на време, но цените им не падат, въпреки, че отдавна не са новост. От малкото, които усещам са, любими,имам си по малко и от двата, но...чакам да изпадне нещо ударно.
В момента е на супер цена за intense 50 мл в emag - има код за 20% и излиза 115 лв. Разписах се с първи парфюм за тази година.

# 297
  • София
В момента е на супер цена за intense 50 мл в emag - има код за 20% и излиза 115 лв. Разписах се с първи парфюм за тази година.
Кой е продавача?Че нещо са ми съмнителни парфюмите от ЕМАГ.

# 298
Емаг е продавачът и само парфюмите, продавани от тях, са с БД и ги хваща кодът.

# 299
Кой е продавача?Че нещо са ми съмнителни парфюмите от ЕМАГ.
Някои парфюми се предлагат по няколко пъти заради различната цена и продавач. С емаг , ако стоката се предлага от тях  - никакъв проблем! Но за парфюмите специално, проблема е ако търговеца е  Гласик. Там трябва да палите свещи, парфюма да този който е поръчан, да не е разпечатан и т.н. Защото там и дума не може да става за рекламация. Уж има преглед а не дават такъв ! Ще си скъсате нервите с лошо отношение и накрая за нищо. А реално нищо кой знае колко евтино не предлагат.Аз съм една от тези които имаха голяма разправия с тях, но си остана само лошия спомен и обицата на ухото ми. В последствие разбрах за още два случая извън форума пак с много странни проблеми с парфюми от емаг и се оказа че е същия търговец , а не самите Емаг!

Общи условия

Активация на акаунт