Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 811
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
След дълго въздържание и само четене се пречупих и грабнах два парфюма. По-скоро мъжът ги грабна за мен, така се чувствам една идея по-добре. Grinning
Скрит текст:
L’interdit edp rouge от валентинската оферта на Дъглас, Z&V от Парфюми шоп.
Milen, благодаря за предложението от Парфюми шоп на This is her, точно той ми провали парфюмната пауза.

# 331
  • Пловдив
И аз поръчах от Дъглас ФДТ на Диор, но Capture Totale Super Potent Serum Foundation. Тествах го няколко пъти вкъщи и съм впечатлена от резултата. Доста му се чудих, защото цената не е никак приятна, но в крайна сметка снощи поръчах.

Поръчах и продукти на Clarins от Нотино. Добавят много подаръци над определена сума - спирала, подаръчен комплект с 2 минита, отделно мини на крем за лице и Beauty discovery box.

# 332
unterdenlinden Бихте ли разяснили повечко за  placevendome.be имам предвид само тези парфюми ли се предлагат (които са в сайта) и къде виждате цени. Благодаря предварително Simple Smile

Това е физически магазин и нямат сайт за онлайн продажби. Нещата се уговарят по мейла, цената също ще Ви дадат по мейла. Държат ценовото ниво такова, каквото е в сайтовете на производителите.Не знам какви марки предлагат, освен показаните в сайта. Мострите, които съм получавала са били на Guerlain, Chanel, Caron и Etat libre d'orange, като последната не я виждам в сайта им. Аз лично съм плащала с пейп пал и се изненадах, че се плаща само по банков път, не съм поръчвала скоро, може и да са променили правилата.

# 333
Благодаря! Имах парфюма преди години, когато излезе и много го харесвах, отдавна се чудех дали пак да си взема, но все нови неща пробвам.. Заглеждах го все пак и се намира и на други места на подобна сума, но с доставка или пък е тестер.. Сега поръчах даже на 77,75 лв., имах и подарък (за поредна годишнина от регистрацията) и хванах последния ден, в който щеше да е активен, не държах да го взимам, но ето..
Сега с поръчката имам и нов подарък ваучер -5 лв., но сигурно са започнали да ги дават вече след всяка поръчка?! Скоро не бях пазарувала от MakeUp  и не съм забелязала..

# 334
Здравейте, някъде на нормална цена D&G Light Blue Forever Homme искам да подаря на мм? Най-евтино 100мл е за 147 в Дъглас. За сравнение Intense фалнкъра е за 97лв в Елинор в съшата разфасовка. Знам че Forever e нов, но все пак на редовна цена от над 170 е малко завишено.

# 335
Здравейте, някъде на нормална цена D&G Light Blue Forever Homme искам да подаря на мм? Най-евтино 100мл е за 147 в Дъглас.
Аз намирам само по 50 мл налични - напр. 106 лв. в Нотино и на други места около тази цена, така че в момента в Дъглас с -15% 147 лв. е най-добре за 100 мл. Ако сте от София, на лични може да Ви пратим къде е на 120 лв. Wink

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 19:04 от 50 Shades of Purple

# 336
Във физическия магазин на Нотино има промоция от днес до 29.02 - 3=2 на козметика /при покупка на 3 продукта този с най-ниска стойност е безплатен/.

# 337
  • На черешатааа
Скрит текст:
unterdenlinden Бихте ли разяснили повечко за  placevendome.be имам предвид само тези парфюми ли се предлагат (които са в сайта) и къде виждате цени. Благодаря предварително Simple Smile

Това е физически магазин и нямат сайт за онлайн продажби. Нещата се уговарят по мейла, цената също ще Ви дадат по мейла. Държат ценовото ниво такова, каквото е в сайтовете на производителите.Не знам какви марки предлагат, освен показаните в сайта. Мострите, които съм получавала са били на Guerlain, Chanel, Caron и Etat libre d'orange, като последната не я виждам в сайта им. Аз лично съм плащала с пейп пал и се изненадах, че се плаща само по банков път, не съм поръчвала скоро, може и да са променили правилата.
Благодаря Flowers Hibiscus

# 338
Guerlain Mon Guerlain Intense в Parfium.bg  ми излезе с код на 152.09лв
Не знам дали е добра цена

Аз търся  Parfums De Marly
Delina на възможно най-ниска цена

Да сте срещали тестер или продукт на оферта за Mon Guerlain Intense или Mon Guerlain?Свършват ми запасите и на двата,а са ми много любими Sparkling Heart
И аз хвърлям по 1 око от време на време, но цените им не падат, въпреки, че отдавна не са новост. От малкото, които усещам са, любими,имам си по малко и от двата, но...чакам да изпадне нещо ударно.

# 339
  • София
Guerlain Mon Guerlain Intense в Parfium.bg  ми излезе с код на 152.09лв
Не знам дали е добра цена

Да сте срещали тестер или продукт на оферта за Mon Guerlain Intense или Mon Guerlain?Свършват ми запасите и на двата,а са ми много любими Sparkling Heart
И аз хвърлям по 1 око от време на време, но цените им не падат, въпреки, че отдавна не са новост. От малкото, които усещам са, любими,имам си по малко и от двата, но...чакам да изпадне нещо ударно.
Кой е кодът?

# 340
  • There I was on a July morning
В Нотино е много изгодна. С код pdm15 цената и става 325.89 лв. /с безплатна доставка и в момента добавят и дискавъри сетове за подарък/.

# 341

в Елф са получили няколко нови семпъла
http://www.elfragrance.bg/products_new.php

# 342
  • София
В parfium.bg има ли активен промо код в момента?

# 343
Аууу, докато се накумя да поръчам подаръчните сетове не останали- само Новелиста и мъжките...Anguished
Нищо, ще почакам други времена...
Мон Герлените са ми скъпи сега, като се сетя как едно време за под 100 лв. стотици взимахме...
Ето това съм сложила в кошницата:
https://www.notino.bg/guerlain/aqua-allegoria-granada-salvia-toa … zheni/p-16048861/

# 344
Аууу, докато се накумя да поръчам подаръчните сетове не останали- само Новелиста и мъжките...Anguished
Нищо, ще почакам други времена...
Мон Герлените са ми скъпи сега, като се сетя как едно време за под 100 лв. стотици взимахме...
Ето това съм сложила в кошницата:
https://www.notino.bg/guerlain/aqua-allegoria-granada-salvia-toa … zheni/p-16048861/
Тук също не е крайно лоша цената: https://elinor.bg/product/guerlain-aqua-allegoria-granada-salvia

Общи условия

Активация на акаунт