Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 117
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 515
За Pingui , когато се съберат точките автоматично ли се включваш за ваучера за кънки или трябва да маркираш нещо? Защото събрах 4 т ,но не ми дава да маркирам никакво участие.
Благодаря за отговорите.
Когато одобрят бележки на нужната стойност, наградата, за която се борите става цветна, ако не са събрани си стои черно-бяла.

# 1 516
На мен малко ми омръзна от едни и същи организатори и награди. Ще се радвам да се появи нещо ново и различно. През месец 3в1 и Маги.

# 1 517
Преди имаше много повече игри и организатори, но спряха. Предпочитат да се рекламират чрез радио, телевизия, социални мрежи и инфлуенсъри. Не знам какво би ги накарало отново да се върнат към игрите с награди.

# 1 518
А за сметка на това пък сега има в пъти повече играещи и е цяло чудо да спечелиш хубава награда..

# 1 519
Говорим за цена на артикул, а не за доставка.
"при положение, че с 2 години гаранция може да се вземе за 64 лв."
Е, аз когато купувам нещо онлайн си смятам и доставката. На мен ще ми струва 64лв + 22лв доставка = 86лв., а не 64лв.

# 1 520
Ще помоля ако някои има 1 излишен код за София мел.... Благодаря предварително!

# 1 521
Здравейте някой има ли код за отстъпка в answear ?

# 1 522
Подарявам тези купони,също купона за шоколадовото яйцето с играчка и седмичните(без  пяната за бръснене) и 1 код за Praktis.Имам и няколко кода от приятели,които няма да могат да се възползват, KANGEN WATER 30 дневна терапия,ако ги искате и може само с кода да се вземе ми пишете🙂
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 523
  • Сливен
Чета,чета правилата и не мога да разбера,кои са обектите.... Thinking

# 1 524

Виж тук, има много написани
https://www.bg-mamma.com/?topic=1392299.330

# 1 525
И Нивеа мен в Кауфланд свършва днес, одеве я забравих, та има още малко време за реакция.

# 1 526
  • София
От профила на една дама във ФБ:

Има качени,спечелени и почти всички награди от Пиринско...Аз съм 5:0 в играта на Милка...
Мисля/предполагам,че дамата работи в магазин и има достъп до касови бележки безброй,иначе не мога да си обясня този късмет...

# 1 527
Късмет са й. Да си ги харчи с кеф!

# 1 528
От профила на една дама във ФБ:

Има качени,спечелени и почти всички награди от Пиринско...Аз съм 5:0 в играта на Милка...
Мисля/предполагам,че дамата работи в магазин и има достъп до касови бележки безброй,иначе не мога да си обясня този късмет...
Зоя М. предполагам е дамата.Тя  има собствен магазин и печели от почти всяка игра с касови бележки.

# 1 529
  • Sofia
За новосъздаден акаунт ако искате -мисля беше 20 процента. Пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт