Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 975
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 815
Иииии нека спорът и съветите с кърменето започнат...Сега! 🤣🤣🤣
Междувременно,тез дето сме приключили с него,с чиста съвест можем да си сипем.Трифон зарезан е все пак Sunglasses

# 1 816
Ами я виж, цели три дни удържахме и думичка не обелихме Joy

Сипвай и за мен се почерпи, че аз вино не мога да пия Simple Smile

# 1 817
Иииии нека спорът и съветите с кърменето започнат...Сега! 🤣🤣🤣
Междувременно,тез дето сме приключили с него,с чиста съвест можем да си сипем.Трифон зарезан е все пак Sunglasses
Да добавим и шоколад, че аз празнувам Валентин Зарезан.

# 1 818
Сипах си,Ули 😁. Специално си запазих няколко бутилки от домашния мавруд,че да почета подобаващо празника 😂.О,Уиш,и бонбони на Лист си пазя за това 🤭
И следват акъли за:биберон,сън, захранване,гърне... Айде,който има повече опит и успешни методи,ще дава съвети.Другите предимно ще ги четем,и ако имен нужда,ще ги изпълняваме и изпробваме.
(Повечето неща са шеги!!!Има място за всякакви дискусии тук.)

# 1 819
С огромна радост установявам, че съм забравила абсолютно всичко за кърмене, захранване, гърне и пр. Някой ден, ако забравя и PTSD-то от отглеждане на тийн, ще е абсолютен кеф.

# 1 820
А, казвай тогаз, кое не е шега, че да не припарвам до него Grinning

Върти ми се в главата, че агнешкото разхлабва. ММ вика "няма такова нещо". Грешно ли помня?

# 1 821
С огромна радост установявам, че съм забравила абсолютно всичко за кърмене, захранване, гърне и пр. Някой ден, ако забравя и PTSD-то от отглеждане на тийн, ще е абсолютен кеф.
Късметлийка,при мен се сливат 😭🤣🤣🤣
Кисело овче мляко запича.Месото не знам.
Често и за пиенето се шегувам.Но!,верно си сипах 😂

# 1 822
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ули, грешно помниш.
разхлабва само в супа, ако е въз мазно, а ти се "предОбриш". Wink

начииии, пазарът тук е като лотария, купих сирене - оказа се цедено мляко. ама само такова ще купувам. първото нещо, в което не са изтървали всичката сол. Simple Smile харесва ми.

и след малко залагам туршия от местнаta ряпа "таро". пробвахме я в един ресторант. хареса ми, но пак солта беше до побеляване и остъкляване.

a растението се оказа нещо като това, което у нас отглеждаме като трилистник Wink и от деца ни учат, че е отровно.

# 1 823
Само като ви чета и ме заболяха зърната .

# 1 824
Ренко, при мен периодът на сливането беше преди 13-15 години. Старая се да го забравя.
Добри, лабне ли купи? Много, ама много обичам.

# 1 825
  • Варна
Само като ви чета и ме заболяха зърната .

Мен от сега много ме болят, пък за тогава не знам. Минах на спортни сутиени, не мога със, не мога и без, адски ме болят..

# 1 826
Кърмене-офффф! Още нещо, което не бих си причинила отново доброволно! Болезнено,гнусно и гадно! Предпочитам помпата,но и нея бих си спестила ! Адри да не чете!

# 1 827
А, казвай тогаз, кое не е шега, че да не припарвам до него Grinning

Върти ми се в главата, че агнешкото разхлабва. ММ вика "няма такова нещо". Грешно ли помня?
Козето и не при всички. Ако е попаднал косъм при цяло печено има вероятност да се появят такива странични разхлабващи ефекти.

Добър ден!

# 1 828
Бебето всякак ще порасне - и с кърма, и с мляко...

Оф требе да излизаме с колата писнамиписнамиписнамиииии от ежедневните обиколки, ама на, търси си ги човекът, обут, облечен и с ключовете до вратата чака...

# 1 829
Мързи, и аз като теб, но само, че купувам всеки божи ден вестник Уикенд. Ако не купя, лошо бай гошо.

Общи условия

Активация на акаунт