Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 801
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 100
Сали,какво натоварване пък ти,много ясно,че ще си кажеш болката. Нали сме за това. Виж,ако някой се включи със съвети,добре. Щото аз съм много некомпетентна и нямам идея какво да ти кажа. Дано намериш решение и се оправят тези стойности,че не си е работа,щом и физически се отразява. Confused
Аз пък да се оплача,пак по мойте теми,на който му е досадно,да не отваря!
Скрит текст:
Какво по дяволите трябва да те учат в курс за 2К ?! Говоря за курсове за фризьор,маникюр,микроблейдинг и т.н. Ама те тия пари за нищо ги нямат вече...Confounded

# 2 101
Ени, за безработни лица се организират най-различни професионални курсове, субсидирани или от държавата или по ОПРЧР, разтърси се. Маникюр, фризьорство винаги ги има. На първи резултати ето това ми излезе - https://chrdri.net/bg/category/1/otkrivame-uchebnata-2022-godina, даже не са обявили курсовете за тази година.

Сали, кофти. Тсх се качва през зимата, ма твоят е забравил да се запре. За Вит. Д знам, че е по-добре да се пие ежедневно, а не в големи дози веднъж седмично (или два пъти). Завърти се в темите за вит.Д или за Хашимото. Някои от момичетата там имат повече знания от лекарите. Със сигурност ще получил ценни насоки.

# 2 102
  • Германия
Ехоооо, спите ли вече. Проспахте си младините.

13, добре напредваш. Аз няма да кажа на какво ми заприлича обецата на африканката, щото ще ми се разсърдиш вече.

Уф, не мога, аз ще си го кажа, а ти не го чети
Скрит текст:
заприлича ми на пазарска кошница, като средната на снимката

# 2 103
Ени, Попи Hug
Ени, нямам наблюдение за тези курсове, но знам от приятелка, че дъщеря и ходи непрекъснато при някакви гурота да учи нови техники и плаща луди пари, но пък и процедурите и в салона са бомба цени.
Бабче, тамън ще лягам. Пуша и бягам.

Пет години прекарах в тези теми и аз така знам, преди забременяването и през цялата бременност, пиех всеки ден по 9 капки, с мазно, както си трябва, но нещо не сработва при мен и тогава за около година от 33 го докарах до 36. Викам сега ще послушам лекарката, ама пак сама трябва да си търся решение. И друго ми е интересно хем съм с хипофункция, но пък повечето ми симптоми ми са като за хипер, заравям се в темите да чета.

# 2 104
Попи,благодаря ти. Ще следя,ако излезе нещо подходящо,че такива пари посмъртно няма да дам. 😁 Само да не са им хиляди изискванията,но и това ще проуча. 🤗
Бабче,не спим,ама полегнахме вече. Ти късно се включваш.

# 2 105
  • София
Сали, пробвала ли си с К2 да комбинираш витамин Дто. Аз пия всеки ден по капсула 5000 UI, в комбинация с К2. Дори и по 10к съм пила, но горна граница не съм минавала.
Бях до спешния в Щерев пак. Прокървих, пулс 173 от шока, защото спях и станах да пишкам…. Човеко е там, не се спря, 69мм, вероятен причинител - стария, претоварила съм се демек. Днес съм и при мойта, да видим аккво ще каже.

# 2 106
Сали, дозата ти е определено е много ниска.
Надявам се поне нея да е вдигнала лекарката. Ако не е, аз бих си я вдигнала сама. Знаеш ли как се вдига доза плавно?

Пиеш ли магнезий? Ако не, започвай, той има връзка с усвояването на вит. Д. Избери си внимателно кой вид да е: глицинат, бисглицинат, малат, хелатиран.

Попи е казала вече, че е по-добре по-ниска доза всеки ден отколкото висока два пъти седмично за вит. Д.
Аз бих добавила и да си смениш препарата, след като с този, който пиеш, няма никакво мръдване.

Ерин, радвам се, че всичко е наред. Пази се и не се претоварвай.

# 2 107
Добро!

Не мога да стана тази сутрин, а уж си легнах преди 11.
Сали, Hug
Ерин Hug Hug Почивай, момиче, сега е моментът. Не се преуморявай, моля те.

# 2 108
  • Германия
Добро утро,
Кло, ти си спала и заради мен. Легнах в 2 в 4 ме събуди сирената. Тук като има някво бедствие - пожар, наводнение и т.н. почва да пищи една сирена, която е много близко до нас и е ужас. Така събират пожарникарите, които тук са нещо като доброволци. А тази нощ имаше ужасен ураганен вятър и от време на време придружен със силен дъжд.
Дремах от 4 до 5 и станах да пия кафе и да плета.
Мислех да се провикна да ви събудя и вас, ама ми дожаля, пък и се уплаших че ще ям бой Joy

# 2 109
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бабе бе, ще ми излезе дума, че плаша хората и отиде коня у ряката.

Simple Smile хубаво ме подсети да разплета къдравия килим и да започна пак. Simple Smile

# 2 110
  • Пловдив
Добро!

Сали, тая доза за вит Д е никаква...и аз да кажа. Докторката не я слушай. Виж тук из темите и пиши на Денис.

Бабче, тая плетка много ли е трудоемка? Много ми харесват подобни...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 08:27 от mystic woman

# 2 111
мистиче, не е за начинаещи. и не за всеки понапреднал също.

ей това ме разсмя тази сутрин Wink
Скрит текст:
Учени направиха следното интересно проучване:
на 10 майки показаха снимка на бебе, което се кани да се разплаче и ги попитаха защо плаче бебето?
Те дадоха бързи и адекватни отговори: - "Има колики", "Гладно е", "Никне му зъбче" и т. н.
Показаха същата снимка на 10 бащи и им зададоха същия въпрос.

Всички дадоха един и същ отговор: - Реве за майка си!

# 2 112
  • Пловдив
Да бе, то аз не искам на такъв модел да се уча Simple Smile евентуално искам да питам колко би струвала такава поръчка да се изплете? Ориентировъчно питам...

# 2 113
никаква идея нямам за цените на плетивата.
виж в плетаческата тема, има украинка, май плете по поръчка, но не знам условия.

# 2 114
Добро утро!
Чета аз още в леглото и стигам до поста на Кло с кафето! Дребната се присламчила до мен и наднича ,посочва го и вика - кафе,кафе!
Точно такова кафенце си правя аз в къщи 😂,че и Беболина го позна!
Сали,
Скрит текст:
и моите изследвания не са добри,но беше очаквано. Аз ги отдадох на бустера. Вдигнах си сама дозата от 75 на 100 и не го усетих дори. Добавките все забравям да ги пия,че те се пият в различни часове и не ми се занимава. Витамин Д съм си взела на Ламбертс. Такъв давам и на детето. Бях доволна, докато го пиех 😆. За магнезия са ти казали,аз вземам/х магнезиев цитират. Селен в такива случаи е добре също да включиш. Ако не искаш толкова хапове,вземи си бразилски орех и си хапвай два - три на ден! Ω3 са си задължителни зимата ( дори тях не пия) . Вземи си някое рибено масло. Има и комбинирани с вит. Д, вит. А ,вит. К. Няма да предозираш, много малки количества са витамините там . Изследвай и б12,ако не ти се занимава вземи някакъв б комплекс и изкарай един курс! И най - важното, намали/ изключи глутена, захарта, шоколада, алкохола ... Ще видиш голямо подобрение. Или пък просто си вдигни дозата като мен, което не го препоръчвам! Ей , успя ли да го прочетеш без да ме наругаеш поне веднъж 😂🤣😆

Общи условия

Активация на акаунт