Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 688
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 465
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вали!!! вали, бре!!!
за емнайсти път от август насам.
а уж вали веднъж на седем години и като вали спира живота.
нъцки, нищо не е спряло.
и апетита ми и той не е спрял. Sad

# 466
Уиш,верно ли излапа и втора кофа/леген? 😂😂
Уми,от мазнините по-хубаво няма .

# 467
Излапах я, Бобч. Изчервяв.

# 468
  • France
СерЬОзни приказки сте заприказвали. Свекър е психиатър. Та потвърждавам, че не хапе. Joy Става за лаф и моабет на вино и мезерлъци.

Имам нужда от минута тишина за да си чуя мислите.

# 469
Ееее, Добри, разсипа го тоз Египет!!! Ако знаят, заради кого така често ги вали дъжда, ще те обявят за персона нон грата! 😜😁

# 470
Мързеланооо,ща плесна! Питай ни нас,дет немаме помощ от никой и никъде,дали знаем кво е гадно да няма. 😖😁 Шегувам се,дано скоро са ок и да има пак кутии,а аз ше дода да дегустирВам. 🤪
Сисун,нещо изнервена и тъжна ми се струваш напоследък. 🥺
Уиш не мож ме изкуши със сладолед. Брррр. Седи една кутия в камерата,не ми се пипа. Оная вечер само един шейк си забърках и туй.
Отивам да слагам пицата у фурнЯта,че глааад... 🤭

# 471
  • София
СерЬОзни приказки сте заприказвали. Свекър е психиатър. Та потвърждавам, че не хапе. Joy Става за лаф и моабет на вино и мезерлъци.

Имам нужда от минута тишина за да си чуя мислите.
Да бе, като ги чуеш, ще имаш нужда от професионалния съвет на свекър ти 🤣.

# 472
Ако не знаете, кофа+кофа=леген, та Уиш, вече си кето светица.

Цял ден се мъча да ви догоня. Още на обяд исках да пиша на Мистикова, че палците ще продължа да ги стискам, та кумеца да се възстанови напълно и скоро да си бъде у дома.

От как съм се прибрала от тръстиката, не съм излязла от кухнята, не защото готвя, тази вечер ще ядем Базлама на тостера, а защото изпрах една купчина с кашмирени пуловери, които си искат ръчичка. Дано утре в турския магазин да са заредили с Первол за вълна, защото последните пъти имаше други видове, но не и този.

Попи, кога свършва онзи ретроградния, защото все по-нанагорно ми става и не знам до кога ще успявам да стискам зъби. А и нов аспиратор ми трябва, спешно.

# 473
Па фърчат леХени и кофи, добродетел и икони. Ще взема се комплексирвам. Щото ако ви кажа,че  от седмица дъвча почти само инстантните азиатски нудели на Лидл 🤫 сигур ще ме отлъчите от тукашното общество. Тюху, няма ви казвам тогава...
И Фнимание, искам да изостря ващо фнимание☝ Оформя се умишлен или неумишлен тенденЗ,  а именно- с ващо ранно ставане / тук се кръстя и плюя зад гърбина да не ми се случва 🤣🤭 / и моето късно полягване, има опасноС да се слеят някак си спорт и кафе. Усещам как скоро време, ще пием кафе с бейлис или чай с конячИ 😉 по никоето време между 1и  пет 🤣 за да можем изравним
екипно упражненията🤭😏🤭

# 474
Ах,13,нито рано ставам,нито късно лягам,а пак не ми се получават нещата!
Ени,право в целта!

# 475
Изобщо не ви вярвам, че сте изяли леХени и кофи, ако ги покажете, ще се окажат бебешки купички вероятно Simple Smile

Телешко с грах направих аз, вкусно се получи. И туй то, пак ще трябва да мисля меню за седмицата, ама има време до утре.

# 476
Мъхъм, бебешки купички за Годзилчета.

# 477
  • Пловдив
Уф бе...ММ се.прибра с дрис и Т Head Band  Аман рекох! Край няма ли? Confused
Дадох хапове, да видим...

# 478
Викам си вчера, Лаватеро стига само си чела, ами почни и да пишеш малко. То пък днес какво стана,  както никога не ми остана време. Ма по - добре късно, отколкото никога. Преди всичко да кажа - грижете се за себе си, момичета. Това си го повтарям всеки ден, викам и тук да пускам латерната.
Иначе, МУ днес се изяви. Изгубихме се с колата и един час не можем да се оправим да се намерим. На мен ми беше кеф - зяпам си през прозореца, ама той нещо почна да се изнервя, та се включих на помощ. Навигацията му била виновна, знаците били нз си какви - викам му, да бе, както и моите кг отгоре са вода, а не мазнини.
Гладна съм като бездомно кутре, а вкъщи няма нищо. Май ще го караме на пържени картофи, а душата ми иска пилешка супичка. Утре ще врътна една.
Бяхме да видим и какъв е пола на растящото пришълче. Права се оказах. Момченце е. Лекарите се радват, смеят се, аз конфузно пусках някое хихикане или коментар. Ми какво да направя, смотана съм, ама вътрешно ми беше толкова хубаво. Роман написах, ще прощавате.

# 479
  • France
Да бе, като ги чуеш, ще имаш нужда от професионалния съвет на свекър ти 🤣.
JoyJoyJoy най-вероятно!

Общи условия

Активация на акаунт