Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 102 769
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 720
Ренко, холестеролния панел сигурно са имали предвид, те са общ холестерол, hdl, ldl и триглицериди вътре мисля.

И аз трябва да пускам, че то година стана откакто не съм кажи речи, по симптоми си регулирам дозата, ама бива и кръвни да пусна най-сетне. Ама хич не ми се ходи по лаборатории сега... Пък и трябва да приготвя сума.

# 721
  • София
Аз освен алкохолните мартеници поръчах и рачел от тиква.
Другите ми поръчки не са за ядИнИ и пиЙни.

# 722
Аз освен алкохолните мартеници поръчах и рачел от тиква.
Другите ми поръчки не са за ядИнИ и пиЙни.
Satisfied Никога повече мартениците, няма да са това, което са Joy

# 723
Въх, какви са тези алкохолни мартеници?
Ренко, да е живо и здраво Шефчето, и много да го слушате Simple Smile
Скай, гледам снимките и чак ми се иска да се ощипя, за да повярвам, че е истинско място, а не някакъв обработен фототапет Heart Eyes С какво снимаш?

Не мога да се понасям.  Доизяждам сладкиша със заквасената сметана. Още не е свършил, аз вече кроя планове за следващия - от тазседмичната Черешка, пак със сметана, ябълки и бисквити. На всичко друго мога да устоя, обаче не и на сладко.

# 724
Пепи,кажи после за рачела.От дете не съм яла ,а много обичах .

# 725
  • France
Полях именниците с крафт бира с орехов ликьор. Мммм, че вкусно. Да са живи и здрави, и да внимават в картинката, че нашето сборище е много уфатно с чувалите и лопатите.

Скай Heart Eyes невероятни фотоси.

# 726
Ай ся ново 20 у стария вестник!Орехов ликьор !Хубаво ли е това нещо,не съм пила ?

# 727
  • France
Смесено с бира е чудно Yum

# 728
Малко преди да е изтекъл празника-честит имен ден на Шефчето и мъжовете на Уиш и на Тарти! 🎉☺ Дано не бъркам за Тарталетовия,че отдавна четох.
Нямам настроение нещо,па и спорта зарязах,та съвсем.
Лека нощ!

# 729
Добро утро! Само хубави оплаквания през новата седмица!

# 730
Егати шоковото събуждане. Хладилникът е дал фира. Добре, че не хвърлихме стария. Спасих 90% от това в  камерата, но за другото няма място. Толкова храна, ще иде на кофата 😨

# 731
Сирос, неприятно. Няма ли как да консервираш нещо?

# 732
Сирос, навън не е най-студено в момента, но няма ли да успееш да спасиш нещо и там?
Ама че гадост.

# 733
Кло, ама че сладко пожелание - хубави оплаквания! Разсмя ме.

Сиросче, много гадно това с хладилника. Няма ли как да помолиш някои съседи да приберат нещо в техните хладилници, ако имат място. Аз навремето съм прибирала продукти на съседка по същата причина.

Много мразя да хвърлям храна, ама много. Направо се изяждам отвътре, ако нещо трябва да изхвърля.

# 734
Малката беше гледала вчера нещо в тубата и ѝ бяснявах какво е оксиморон. Тук нагледно го приложих, без обяснения.

Сирос, все ще се намери някоя услужлива съседка. Опитай. Явно е бил размразен по-дълго време. За една нощ без работа, даже няма да се е отпуснала мръвката. Но ако са плодове... При всички случаи, лоша работа.

Общи условия

Активация на акаунт