Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 99 147
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 270
Яки, то беше цяла поредица от мнения на доста потребители в Смешките. Предполагам, официалната причина е спам. Неофициалната я знаем.

# 271
Пъф, Добри изплюх си чая! Нормалните станаха ненормални. Тоя свят тотално откачи!
Кожата на ръцете ми е като шкурка. Мажа непрекъснато и все едно не съм се намазала. Ръцете ми са като на 90 годишна бабичка.
Трябва да подхвана малко и аз ОИ. Една прахосмукачка да пусна, прах да позабърша, а не ми се мърда.
Сготвено има, ама другото чакаааа.

# 272
  • София
Уинд, за ръцете някой в темата скоро ми препоръча крем за ръце Flexitol. Много съм доволна.

Ули, чуденката ми вече остана само една. Но междувременно успях да запиша час за нефролог за преди да започнем да събираме урината и ще си задам въпроса там. Благодаря ти!

# 273
Панде,това изследване е за състав на евентуални песъчинки.

# 274
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пъф, Добри изплюх си чая! Нормалните станаха ненормални. Тоя свят тотално откачи!
Кожата на ръцете ми е като шкурка. Мажа непрекъснато и все едно не съм се намазала. Ръцете ми са като на 90 годишна бабичка.
Трябва да подхвана малко и аз ОИ. Една прахосмукачка да пусна, прах да позабърша, а не ми се мърда.
Сготвено има, ама другото чакаааа.
Кожата ми е адски суха, зимата е ад, особено по бедрата ми. Като се намажа, ми е неприятно, все едно не попива, и ми стои мазно, ако не мажа, ръся епидермис Grinning

# 275
  • Пловдив
За суха и напукана кожа или кокосово или масло от карите/ший.
https://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0% … )-150-%D0%B3.1908
в ДМ ги има също.

# 276
Добър ви ден! Петъка чука на вратата Simple Smile
Не виня системата за нищо, всичко в крайна сметка зависи от личната отговорност. Системата казва, че за да шофираш автомобил, трябва да си правоспособен водач, с изкаран успешно курс и да притежаваш валидна книжка. Недобросъвестни индивиди, прескачат системата, като си "купуват" книжки, още по-непонятното за мен, родители купуват книжките на децата си!?! По пътищата е пълно с такива, и когато недай Боже стане инцидент не обвиняваме книжката, като документ, нали?
Бабри, работата от вкъщи, не е лошо нещо, стига да се върши съвестно, но пак зависи от човека и от отговорността, която има. От 2015 работя от вкъщи и то повече, от колкото когато работех в офиса. Страшно съм благодарна за далновидността на моята шефка, защото тогава това беше непознато яврение. Всичко започна, покрай ин витро процедурите, не една и две, а пет за две години. Никой болничен или отпуска не можеха да ме спасят, а неплатените или напускането щяха да ме закопаят, защото сами финансирахме всичко.
Уинд, имам студова алергия и зимата ръцете са ми сухи и напукани до кръв, само това кремче ме спаси, намерих го миналата година.
Скрит текст:

# 277
Така съм откакто съм положителна. Странен ковид ефект-дефект. Ще мажа, пък да видим.
Сестра ми се оплаква от косопад, постковид ефект при нея. Братът на нейния мъж пък е с някакъв обрив, миналата година боледуваха.
Ще трябва да си върна навиците всеки ден да мацам тялото. Когато го правех кожата ми беше гладка. После нещо се изчанчих и спрях. Макар, че сега вече мацането ще е с поне 4 различни неща - стъпалата на краката с лавандулов крем, от глезен до коляно с крем от див кестен/заради вените/, бедра дупе и корем с антицелулитен и каквото остане с лосион/крем за тяло, ииии лицето накрая с крем за лице... Купих си и четка за масаж - хем стимулира кръвообращението, хем сваля мъртвите клетки, но трябва постоянство, пробвах сутрин, но все не ми стига времето. Вечер пък умората ме прави мързелива.

# 278
  • София
Весе, знам за какво е. В самата технология на събиране на урината има нещо, което ме гложди, но нефролога ще попитам за всеки случай. Или направо ще звънна в лабораторията.

Започнах книга от автор, който харесвам, но конкретно тази книга нещо не ме грабва. И чета насила. Едно гласче ми нашепва да я зарежа. Друго гласче казва, че по-натам може да стане интересна. И се ядосвам на двете гласчета. А говорейки за гласчета се сещам и за едни други гласчета, характерни за конкретна диагноза, та май ще им тегля по една и ще взема друга книга преди да е твърде късно за психичното ми здраве. Laughing

# 279
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Весе, знам за какво е. В самата технология на събиране на урината има нещо, което ме гложди, но нефролога ще попитам за всеки случай. Или направо ще звънна в лабораторията.

Започнах книга от автор, който харесвам, но конкретно тази книга нещо не ме грабва. И чета насила. Едно гласче ми нашепва да я зарежа. Друго гласче казва, че по-натам може да стане интересна. И се ядосвам на двете гласчета. А говорейки за гласчета се сещам и за едни други гласчета, характерни за конкретна диагноза, та май ще им тегля по една и ще взема друга книга преди да е твърде късно за психичното ми здраве. Laughing
Когато си говориш с гласовете в главата ти, поне си сигурна, че говориш с интелигентен човек Grinning

Нямам опит със събиране на урина, съжалявам.

# 280
От рано сутринта играем с Беболина! Рисувахме,правихме релси и пускахме влакче,танцувахме,пяхме,играхме с топки... Няма умора това дете! Имам да уча , следобед съм на работа,а тя сякаш го е надушила и е решила да направи живота ми труден! Преди няколко дни получих първото ми предложение за работа по" новата ми специалност"! Отказах,с обяснението, че още уча и не се чувствам подготвена! HR-а много любезен,днес отново се свърза с мен,благодари ми за искреността и ми каза да се чувствам поканена на по-късен етап да поговорим отново! А с това малкото в къщи нищо не се получава 🤦. Отчайвам се страшно в такива моменти и губя търпение!

# 281
Еха, Сис, много се радвам за предложението! Ще се наредят нещата, никакво отчайване!
Едно от най-ползотворните ми и приятни сътрудничества започна точно след отказ от моя страна да поема поръчка в сфера, от която нищичко не разбирам.

Някой от вас има ли опит с термоси за храна? МУ от месеци не използва служебния стол, носи си пица, баница, сандвичи. Колегите му се хранят в стаята, разнасят буркани и кутии, той обаче се притеснява да носи готвени неща, пък и не иска да ги яде студени. Та след обсъждане му предложих вариант за термос и сега търся някакъв по-бюджетен, в който храната ще се запазва топла до обяд.

# 282
  • Пловдив
Браво, Сис!

Скан къде се покри?

Бърд, скоро имаше в Лилд такъв термос за супи и т.н...в Амазон също има и ги хвалят много.

# 283
Учи усилено тя,не е като мен 😢!

# 284
  • София
Сис, мога само да си представям колко ти е трудно да балансираш с ходене на работа, гледане на дете, домакинство, учене. Но ще се справиш . Кураж! И непременно се обади на този работодател когато завършиш курса. Може това да е птичката.

Бърди, чела съм и аз за тези термоси, че са добър вариант. Проучи мнения за марките.
Ние вкъщи имаме един, но е някакъв най-прост от магазин тип левче и не върши работа - разлива се храната, не се запазва топла. Така че си струва да се дадат повече пари, но за нещо, което би вършило работа.

Общи условия

Активация на акаунт