Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 667
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 480
Хубави новини, Лаватера. Ако не греша, преди време в другата оплакваческа тема ти беше писала, че е починала майка ти. Ако греша, толкова по-добре, де. Но имах предвид, че е хубаво след тъмното да дойде малко слънце. Сега ще чакаме бебето да видим, лели или чичовци ще ставаме - лели, ако е момиче, чичовци, ако е момче. Simple Smile

# 481
  • Mediterraneo

Ко прайм? Аз спортувам леко. Остана половин стек бира от едно гости и да не иде зян, нищо, че не съм съвсем по бирата.

# 482
  • Пловдив
Наспорт с вино...

Лаватера, ти у Бг ли си? Наче още една бъдеща мама в темата.

Кво да давам на ТМ( тоя моя)? М? Пи 1/2 лимон сега и хап...Т спадна, ама...

# 483
Спортувайте, спортувайте, аз се натъпках, като попско чадо на задушница.

Утре волю, неволю ще осъмна при отваряне на бакалията, в чиято верига, Търтийн се мъчи. Щото ми трябва прахосмукачка на батерии. От както на любимата ми автомивка, жетоните скочиха със 100 %, а намалиха времето на половина за прахосмука, това упражнение го избягвам максимално. Току виж, утре съм се успала.

Колко станаха бременелките в темата? 4 май, ще трябва леко да се поограничим със съблазнителните манЖи, дето са трудни за изпълнение.

# 484
  • София
Искам ритуално да кастрирам моя, може и да го убия. Дребното е болно - обилна хрема и кашлица, гърди и гърло са супер, всичко е от носа. Таа понеже боледува преди три седмици от Ковид, после беше 10 дена в нас (защото беше реално болен 2 дена), после два на градина и тая седмица пак вкъщи, заради обилната хрема. Таа понеже много боледувал (педиатърката е на мнение - ходи ли на ДГ = сополи), да сме му давали антибиотик да се оправи?? И свекървата и тя това повтаря. Не ме разбират, че той боледува, защото няма филтър в детската, и все някой ходи болен… Антибиотикът не лекува вируси… Направо…
Одеве пак, щом не съм искала да го лекувам, в болница да ходел??? За хрема, вярно обилна, верно кашля, че даже в неделя и повърна от сополите и ся спим с леген до глава, ама…
И не мога да си сипя.
Карамелчик, хубаво е да намериш нещо, което те радва и да се самоглезиш. Два курса от по два месеца имам на розови хапчета. Ужасна паник атака, първият път мислех, че умирам и обиколих спешните в района, като поп. Третия път личната не ми даде рецепта, млада съм била, да измисля др начин. Някак с валидол и мента, глог, валериан сироп овладях симптомите, ама оттогава гледам да си се глезя. Ако аз не го направя, няма кой.

# 485
Наспорт и от мен!
МУ се опитва да ми лази по нервите, аз се опитвам да се правя, че не забелязвам.
Идилия Joy

# 486
Хора, днес имах много кофти ден. Просто ми е супер криво и объркано. Дано утре е по-добре 😞

# 487
Хора, днес имах много кофти ден. Просто ми е супер криво и объркано. Дано утре е по-добре 😞

Има ги и такиванка 😑 И това ще мине.

Ся да се довърша пред вас съвсем: наспорт с Дъмпъл и стерилизирани краставички ,лидлски🤭 Наче бременна да бях, такъв комплект нямаше да комплектовам 🤫

# 488
Ко туй Дъмпъл, Търти? Виски ли е?

# 489
  • София
Да, в едно яко шише😋
Адриана, ще мине.

# 490
  • Пловдив
Ко туй Дъмпъл, Търти? Виски ли е?
виски та дрънка.

# 491
Още ме е яд на роднините на МУ, че отмъкнаха една бутилка с 18 годишен Дъмпъл от сватбата ни, а си беше нашата си бутилка. През 90-те беше рядкост таквоз чудо тук.

# 492
Така е, ще мине, но съм страшно разочарована от ММ. Днес не знам какво го прихвана, цял ден се държи много зле, накрая почна да крещи на майка ми. Еми извинявай … извини й се накрая, поговориха си, но аз съм му много обидена и не знам кога ще му проговоря. Много грубо постъпи.

# 493
ММ си купува по една бутилка годишно някакви завъртяни, последното някакво хай енд, ами то реже направо да го опитам. Нищо не разбирам от вискита.
Обаче как ми се пиеше като бях бременна първия път, сънувах го направо. Като родих си сипах едно и толкоз Simple Smile

# 494
Ади, нещо го мъчи, поговорете, може и да разбереш какво.

Общи условия

Активация на акаунт