Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 169
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Пловдив
Добро вторнишко...
Спи ми се и по повода сърбам кафе Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 08:05 от mystic woman

# 1 891
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

как можете да сте толкова активни сутрин?

вчерашния рАпон не се правел на туршия, а на яхния.
аз съм човек изпълнителен - направих я.
и сутринта недовършения усърдно ме тикаше към довършване.
не е това, което си мислите - болял го корема, от моята ряпа било.
а че на обяд се е надънил с нещо, дето не му помни името, ама било гъчкана от подправки, не отчита.
аз съм виновна и това е!
казах му, че е от праза и се обърнах на другата страна, а той ме доразбуди да разкажа за праза.
Боже, пази всички лопати далеч от мен, че изгоряхме!

# 1 892
  • Пловдив
Мид, да се оправя детето бързо!

Бабче, ти он лайн ли работиш? Май не...щото инак нямаше да заминеш Simple Smile само глупости питам май...

# 1 893
покажи си чорапчетата, бабе.
намерих тези снежинки Simple Smile ще ги разучавам по-късно
https://yourcrochet.com/snowflake-free-crochet-patterns/

# 1 894
  • Германия
Мистик, работех онлайн, но работата закъса. Сега поработвам старата работа от време на време, но иначе не.
Но всъщност живея там където работя, т.е. води се работа от в къщи, но чужда къща.

Добри, ще ги покажа, но да направя тоя чифт дето го плета в момента, да има повече за показване

# 1 895
Морген.
Какво е манусапия? Чичо Гугъл нищо конкретно и приложимо към контекста не показа...
Ний снощи заспахме кат пенсии същи ... поне аз де... усещам, че ша празнуваме празника в петък или събота... иначе малката правили валентинки в час и ме пита - на кого да я дам, на тебе да я дадеш на тате или на тате да я даде на тебе...

# 1 896
  • Mediterraneo
Добро утро, гугутки! Искам много да ви благодаря за милите думи! Днес имам важна среща, с ваша помощ и през това ще мина. Скоро адрес и снимки пращам, добре дошли ще сте винаги!

Ние много се обичаме с ММ, наистина. Всичко става все по- хубаво, а вече сме 28 години заедно, женени сме от 23.
Но снощи празнувахме Зарезан- аз го зарязах вкъщи да прави пици за децата и излязохме да пием със сестра ми Simple Smile

# 1 897
снощи празнувахме Зарезан- аз го зарязах вкъщи да прави пици за децата и излязохме да пием със сестра ми Simple Smile

Добра идея, Тарти. Благодаря Simple Smile

# 1 898
Да оздравяват бързо малкото Мид и Сисун!

Тарталета, женили сме се в една година Blush

Трябва да подхващам тръстиката, но нали знаете спимисемързименемисеработибемамкамунемисеработи.

# 1 899
  • Mediterraneo
Обаче и валентинка имам. Беше бая късно като се прибрах, всички спяха. Тази сутрин открих това на масата

Сиросе, 3 юни 2000 ние. Що съм писала 23...

# 1 900
  • София
Ние 13 г, но така е с вторите бракове 😂

# 1 901

снимката не е моя, съфорумка я пусна в друга тема.

а аз вече нямам кафе. Wink и лаптопа трябва да се почисти... и масата... и пода...

# 1 902
  • София
Ние сме от 2005 женени, 2004 в началото тръгнахме. Вихрена любов, голяма, като залепени бяхме.
Сега много ме ядосва и дразни, но е единственият човек, който ме е подкрепял във всякакви моменти и ме търпи, а аз съм тежък характер. И си го обичам, и си ме кефи. И пак ме дразни. И пак само него искам.

Айде, Добри пусна бомбата с нарязан праз. Иначе питието е един път, трезве.

# 1 903
  • Пловдив
Да извикам на отчет... Ени, Лейла, Деми, Дарето, Сканчето...кой още...?

# 1 904
Добрутру. Пак съм във фаза с неспане. Голямо въртене пада, на другия ден приличам на много сърдит Киликандзер.

Бъръльо много точно го е описала - и го обичам, и ме дразни. Понякога (честичко) ми се иска да го тупна с тигана по главата. Обаче точно него искам да тупна, не някой друг. Чувствата ни са взаимни - и той иска да ме тупне с тигана.

Избутах едни много спешни спешности, сега гледам екрана много умно и се чудя кое да подхвана.

Общи условия

Активация на акаунт