Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 246
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Не е, не е...

# 1 876
Не е преходно, но е рядко вече...
Питекантропите отдолу си пуснаха прахосмукачка празнично... Ще видим дали ще има скендъл...

# 1 877
Наздраве и от мен! Всички ден е празник, когато сме живи и здрави! Не е преходно и според мен, но се искат малко усилия и от двете страни, може би. "Сливането", сега ми е по пълно от началото или по на друго ниво. Минахме през много тежък период с бебеправенето, както ни сложиха краен срок за изпълнение с думите сега или никога, стана страшно. Чак ни ми се сеща за този период, важното е, че минахме без щети.

# 1 878
Преходно не знам, но определено е по-различно. Но и ние сме различни, неминуемо е. На друго ниво, както казва Сали. И това друго ниво пак е хубаво.

# 1 879
Абе хубаво е и сега ,много даже .Просто първата целувка и първата нощ са си истински тайфун от чувства .Аз бях като блъсната от товарния влак.Но ,страшно много обичам МУ , много,много го обичам.

# 1 880
Гутен ви сабахлен у вторник, бамбини!
Ние му пийнахме по два пръста виски ,ма не се поднесох с панделка 🎀 само, щото умората си казва думата.В неделя ще наваксаме🤪🤪🤪
За лаптопа и аз искам мишка, щото тоз тъп ме дразни.Тъй че и мен бройте за динозавър!
В Труд има турски магазин,ще трябва да го разгледам и докладвам!
Ай,да е лек денят ви, бамбини!

# 1 881
  • София
Куку, добро утро!

# 1 882
Morning, Бъръльо! Да знаеш, че си гений. Идеята Уишмастъров да кара зад мен свърши идеална работа. Малко акъл, ама навреме. Хич нямаше да се сетим.

# 1 883
  • София
Вече с огледало? Simple Smile Дано не се повтаря Grinning
Трепетите ги помня, даже хормоните ми да на черешата - 2 месеца без “занимания” и откачам. Да видим в четвъртък какво ще каже АГто, че Grinning
Киселякът вчера си сцепи устната. Много кръв, изтеряса, че беше и уморен. Седнах да ям… и го оставих със свекъря и ММ. На ти едни писъци, да ти приседне. И не може да се успокои това дете… Мислех днес да прескочи градината, ама май ще ходи, не изглеждаше толкова драматично преди лягане…
Лошото, че събота е на зъболекар да мъчим кариес, а с тая цепната устна ще е интересно. Някаква идея за някакво мазило за ускоряване на процеса по заздравяване?

# 1 884
  • София
Арника за отока, за раната не знам. Нещо за венци, гранофорин, спрей прополис, ако и лигавицата е цепната? За отвън не знам.

Уиш, честито огледалце. Безаварийно да ти е с него.

# 1 885
Още не. По обяд ще си я взема, но поне я закарах до сервиза. Добре, че е съвсем наблизо.

# 1 886
  • Германия

Ха, добро утро и на вас

# 1 887
  • София
Добро утто.
Ена с кашлица, Т има май, тази седмица ще съм вкъщи.

# 1 888
Добро утро!
Мен пак ме боли зверски гърлото!
Мид, бързо да минава!
ММ успя да ме изненада снощи! Купил от някаква баба две букетчета манусакия (спомняте ли си) за мен и Беболина 🥰 един голям и един малък шоколад и бутилка розе!
Всичко хубаво,но аз онзи период в началото бегло си го спомням! Бях толкова млада тогава,направо дете! Променихме се и двамата ужасно много!

# 1 889
  • Германия
Сис, аз съм много по-стара от теб, бях на 18 когато срещнах ММ, но си спомням всичко с големи подробности. Но аз винаги съм се славила със злопаметността си Joy
То първите 6 месеца освен секса нямаше какво да се помни, щото аз не бях влюбена в него, но после така ме тресна любовта, че вече 33 години не ме пуска.

Може ли да съм толкова ненормална. Станах 2 часа по-рано от нужното за да си плета чорапите. Ще ми дойде ли акъла някога се чудя (това е реторичен въпрос да уточня Joy)

Да минава бързо гърлото на Сис, на Ена кашлицата и Т и на всички които не са в кондиция. До довечера да сте пушки

Общи условия

Активация на акаунт