Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 945
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 860
Не, не. Лабне се прави от изцедено кисело мляко, което се оформя на топчета и се маринова в зехтин. Това е оригналното лабне, та не е никак трудно човек сам да си го направи, стига да има хубаво кисело мляко.

# 1 861

Доживях изненада!
Мама му стара, превъзпитах го!
Моля, интериора да не се отчита. Нямах време за нагласяне, че нападНахме съдържанието😉. Има какво да се желае, ама като за сефте изнеда - бива

# 1 862
  • Пловдив
Аууу, Оги, браво!
Ако това направи МУ ще припадна..буквално, понеже нивга не се е случвало Grin

# 1 863
Пф, МУ съм сигурна, че даже не знае какъв ден сме днес. Отдавна се отказах аз. Добре, че не ми е много зор за празници, че щеше да е тежко Simple Smile

# 1 864
  • София
ММ ми подари торба с шокАлад, аз на него пътеводител, да пътуваме заедно. Романтично заспа върху мен на дивана и захърка, а аз още по-романтично го изритах да ходи да си ляга. Така, де, Валентин, Трифон, ние сме на възраст, а утре сме от рано на работа. По една чаша вино и възглавниците.

А като млади гаджета на рождения ми ден ме заведе на Витоша да си откъсна цвете, като ме пренесе на ръце до цветето, че се бях нагласила с чистак-бърсак нови велурени маратонки (сникърси). Еееех, младост.

# 1 865
  • France
Ние чакаме да заспят лапетата за да "зарязваме".

# 1 866
И аз съм от същия отбор. След повече от четвърт век заедно, не се и надявам. В някой следващ живот.

# 1 867
Уиш, благодаря за разяснението.
Еха, Оги, браво на ТМ.

Ох, преди няколко години МУ реши да ме изненадва с парфюм...от Орифлейм Joy Харесал аромата от негова колежка, която използвала въпросния парфюм. Пресрамил се да пита какъв е парфюма, тя веднагически го изпратила при друга колежка - дистрибутор на фирмата. После ми разказваше колко го било срам да пита и да поръчва. На мен хем ми беше мило, хем смешно. Оттогава не е правил опити за изненади, кара по изпитания начин - шоколад, бонбони и пари Simple Smile

# 1 868
  • София
Праза ли ще зарязвате?

А помните ли първите трепети, или онази чистата истинска страст, когато ти идва да му разкъсаш дрехите на улицата и не можете да се наситите един на друг? Не, че не е хубаво и сега, ама онова си е е чувство за милиони.

# 1 869
  • France
Така си е. Не е просто секс, а сливане. Ех...

# 1 870
Ех Бъръльо,  наистина е чувство за милиони.Бих искала да се върнем за един ден  в началото,когато не излизахме от хотела,беше толкова безгрижно и вълнуващо.

# 1 871
И преходно... Минава и заминава.

# 1 872
  • Пловдив
Ма наистина се размечтахте... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 873
Хммм, а може би не е преходно...Ще видим...

# 1 874
  • France
Дано...

Общи условия

Активация на акаунт