Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 959
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 845
...
Добри, лабне ли купи? Много, ама много обичам.

аааа, точно това каза момичето. Simple Smile
и с тарото съм се омазала Simple Smile Simple Smile то е за някаква яхния, не е за туршия.
омммммммммм

Аааау, обожавам лабне, на салатка с чери доматки, бижу 😘
Трябва да дойдеш до нас ,и от тука тръгваме направо,отиваме до Хуманитарната и там срещу игрището има един чичко,не е българин.Лабне,фалафели,дюнери,направо са мега вкусни .
Не знам какво и дали ще готвя .Като се върне МУ ще мислим.Ние бяхме до преди малко по улиците и сега малко опъвам краци.
Лейла,как сте?

# 1 846
  • Варна
Ще дойда, нали сме се разбрали 😘

Имам мусака, таратор и торта за папкане.
Днес получих маратонки, лампи и монитор за магазина. Толкоз.

# 1 847
Ахой, общество мое прелюбимо! Вие сте моето хапче за осаферване и също така моето мило дневниче, в което изгряват тъмните ми мисли Simple Smile Днес имах страхотен ден!  Купих си прахосмук, секси бельо, една звеса и още куп дреболии. Исках да си купя купя и празничен балон сърце, на което пише - обичам СЕ, но имаше само такива с надпис - Обичам ТЕ, а аз нямам такива позиви! Разхождах се дълго из шарения град, радвах се на цветните безмаскени хора и изобщЕ не ми дремеше, че в главата го докарвах на жабока Кърмит Joy
Искам да кажа, че Звери е стрхотно детенце, въобще всички деца в темата са ми мега любими  Heart
Лоти, любима моя, скоро казвала ли съм ти, че Heart  Ти си стомана, възхищавам ти се, да ти е жива и здрава и свеки и още дълги години да ти пълни кутийките!
Мама ми направи карамелена и се черпя! Та се сетих за Кротева и махмурлука... Крот, предпочитам главунека да ме цепи от махмурлук, отколкото от болки с неустановен произход! Относно неразбирането ти за моите фантазии и реалност, няма нищо неразбираемо - във фентъзито ми живея на екзотичен остров и перманентно държа коктейл, а в реалността живея в блато и главния крокодил в него ми образува нерви!
Относно факта, че някоЙ 'ора се дразнят от моите писаници... Аз съм не само древна, но и старомодна, ползвам мишка за лаптопа, та въпросната мишка има едно търкалце Joy посреЦвом него превъртам това, което не ме кефи Stuck Out Tongue Winking Eye Ползвайте го, помага Heart
Честит ви Вальо- Зарезан! Зарязвайте проблемите и се обичайте!

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 19:17 от Caramella

# 1 848
  • Пловдив
Аз съм сама...
От работа в магазина, после веднага на печката. Завъртях една пица а останало от милинките тесто и едни пържолки на тиган, оообаче тийна хукна на боулинг, едва дочака да свърши часа...даже май оставаха 5мин. И хапнах, че така ми се разтрепери всичко Rolling Eyes пийнах 2 хапа валериан, мента и кво беше и ся на дивана с филм и 30г коняк Simple Smile

# 1 849
Наспорт! Не бях чувала за туй лабне.
При нас са отворили турски магазин. Питам приятелката ми какво има. Вие нали кашкавали, сирена, млека обсъждате. Тя ми вика аз залепвах на балкавите и локума, на втория етаж имало прахове и препарати. Ще скоча тези дни да разузная.

# 1 850
Аз една бърза мусака в уреда. 17 минути общо, щото без заливка. Да можеше и картофите сами да се белят и режат.
Не празнуваме нито едното днес, та обичаен ден.
Нещо ми е едно никакво.

# 1 851
Честити празници, другарки!
Сипах си! Няма да празнуваме специално, щото мъжлето е на работа. Ама на мен не ми пречи самичка да си се поздравя подобаващо😀. Макар,че преди 22...или 25 (не помня) години на този ден ми беше първата целувка с недовършения.Беше епично, в киносалона...на последния ред, 1:30 ч.целуване😄. С днешна дата, по една бърза целувка, колкото да не е без хич.
Хайде, наздраве!

# 1 852
Наспорт! Wine Glass
Доволна съм, нямаше тиквички Joy

Уинд, по Нова година видях турски магазин при вас. Свеки се канеше да го посещава, но не се е похвалила.
Лабне съм яла турско ей такова
Скрит текст:
По спомен приличаше на някакво крема сирене за мазане. Такова ли трябва да е по принцип?

Мисте, остави тоз валериан, наблегни на конячето Simple Smile

Карамелчик, звучиш ми една идея по-добре Hug Е, как без мишка на лаптопа?! Не мога аз без нея, като саката съм с онзи смотан тъч. И търкалце си има моята Simple Smile

# 1 853
Бърд, някъде по това време са го открили. По прнцип ми е на път за работа, обаче сега не ходя пеш, че е студено все още, а с маршрутките като съм се возила не съм бляла в правилната посока. Днес като научих подскочил от кеф, защото тук така ги хвалят тези магазини. Та ще ходя на проверка, после ще докладвам, но отсега си повтарям нямадагледашбаклавичките, нямадагледашбаклавичките.....

# 1 854
Лабнето е млечечна разядка,има и джоджен и чесън и не знам какво още .
Наспорт,МУ ми купил не една ,а три кутии шоколадови бонбони 🤦🤦🤦🤦.Едните са във формата на сърца,абе романтика ко да прайш.Още хамен половин бутилка джин и се връщам към диетата .

# 1 855
Ало, тукашните 😂.Кисело мляко има.
Скрит текст:
Два килограма,6,30 ако не ме лъже паметта.Ниско маслено е обаче,1,5%.Другото,на дестан ми харесва повече.И от него ще има,но не се знае кога.
Спряли са производството на любимото ми кисело мляко.Пробвам какви ли не,но никое не ми допада 😒.Или не е кисело,а сладникаво,или стои на бучки,или е прекалено гъсто за двата процента,за които го продават,или е нишестяно.В дестана ми е надеждата,че скоро ще хапна нещо,по мой вкус.

# 1 856
Бърди, значи ставаме две, с мен всички се гаврят, че ползвам мишка, радвам се да чуя, че има и други Kissing Heart
Все забравям, простете блондинския ми мозък - Оги, честита магистратура! С пожелание да те доближи до мечтаната реалност Heart
Тринайсче, талант извънвселенски, тооолкова ми хареса африканката! Представям си я окачена в спалнята ми, да ми напомня, че има не само ледовити земи, но и такива облени от слънце Heart
Ся, моят Учарователен романтик ми обяснява, как днес не било ник'ъв празник, щото нали католишка раЛта. Викам, алооу, ти па, откога станА по- православен от митрополит Ролекс Пловдивски, м!? Чел ли си библията, бре, изпостнико? Я ми изброй дванадесетте апостоли! Я ми кажи без грешка Отче наш! Мълчи, светиня му!
Само отбелязвам, че не трябва да сме овчедушни и да НЕ празнуваме, ако душата ни има потребност от любов или вино. Защо не?
Точка със сърце и бутилка по желание.
Допълвам си хаотичната мисла, Халапеньо е синеок с тъмна коса, като ми го показаха...грях ми на мръсната уста се изцепих- ма, той е грозен като маймунче! Лекарката ме контрира - а на мен много ми харесва! И кво станА не знам, ама това ми ти дете се разхубави и то така, че ме навикваха - бе, Карамело ти като видя, че матрицата ти е съвършена, що спря само с един уникат?!!! Тва роднини на МН. Отговарях - евентуално второ дете само от евентуален втори брак! Млъкваха секундално с тъпите въпроси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 857
Аз съм като циганите,празнувам каквото има за празнуване .Щом и подарък ми правят,какво има да се дърпам .

# 1 858
Гледайсамобаклавитегледайсамобаклавите...

И аз без мишка нимоамайна... Динозавър дрът съм...
Пием, шегуваме се с малката и гледаме Капките... Скри ми шапката Руслан с имитацията на Джани Моранди...

# 1 859
Лабне си е натурално крема сирене. В хладилника имам още две неотворени кутийки. Но му вдигнаха цената. Първата е купена на 2.99. Това е от последното пазаруване.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт