Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 974
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
Мързелота, ти на половин ден ли си на работа? И заниманията на детето ли са до обяд?

# 1 831
Такааа, някакъв гений на шофирането ми е размазал лявото огледало. Добре, че е само то. Сега се чудя как да закарам каруцата да ѝ сложат ново огледало, като без лявото видимостта ми е, меко казано, ограничена. Офффффф!!!

# 1 832
Еее ,тъпанаря не можа ли да остави бележка с телефон ,поне да ползваш обезщетение от гражданската?Баси хората,ударил си огледалото ,ми що трябва да подминаваш???
Направо не знам,то без едно огледало не е работа.Не може ли някак да го закрепиш колкото да изкараш до сервиза?

# 1 833
Бобч, предполагам, че е станало през нощта или рано сутринта по тъмно. Уличката ни е тясна, а е срещу училище и много често не се изчакват, а се разминават на една боя разстояние. Добре, че само огледалото е счупил. Никакво закрепване няма да стане - на сол е. Мисля и пуфтя, пуфтя и мисля...

# 1 834
  • Варна
Уиш, не можеш ли да закрепиш някое твое малко огледало, докато стигнеш до сервиза?

# 1 835
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Добри, лабне ли купи? Много, ама много обичам.

аааа, точно това каза момичето. Simple Smile
и с тарото съм се омазала Simple Smile Simple Smile то е за някаква яхния, не е за туршия.
омммммммммм

# 1 836
  • Варна
...
Добри, лабне ли купи? Много, ама много обичам.

аааа, точно това каза момичето. Simple Smile
и с тарото съм се омазала Simple Smile Simple Smile то е за някаква яхния, не е за туршия.
омммммммммм

Аааау, обожавам лабне, на салатка с чери доматки, бижу 😘

# 1 837
Нищо не мога да закрепя, Естелка. Ще пробвам да стигна до най-близкия сервиз в ненатоварен час само с предното и дясното огледало и силно стиснати палци.

# 1 838
  • София
Другия вариант ти е платформа, ама ще излезе златно това огледало Sad

# 1 839
Мързелота, ти на половин ден ли си на работа? И заниманията на детето ли са до обяд?
На половин ден съм, да. И той е на училище до обяд, а следобедите сме по терапии, разходки, спортове на него и нея и изобщо съм като линейка постоянно...

Сиросче, представям си кви бали вестници сте натрупали Satisfied

# 1 840
Уиш, много неприятно. Какви са тия хора?

Мързи, огромни. Събирам в чували и пращам я на свеки, я на сестра ми, я на баба, да ги ползват за разпалки. Колата ми отзад, също плува във вестници, че там се случва първото разпарчатосване на вестника, а у нас влиза по - малка част.

# 1 841
Четох ви днес малко диагонално.
Уиш, много неприятно. И тъпо. Случват се такива неща, но поне да бяха оставили един телефон.
Сиросче, надявам се днес притесненията са се поразсеяли.

Приготвила съм си спортната програма за вечерта - червено вино.
Хич ме няма в избирането на подаръци. Купих на МУ бутилка алкохол, пак. Чакам го да се прибере и тръпна в очакване дали ми носи "подарък" тиквички за пържене.

# 1 842
Днес май никой не се е отчел какво ще готви.

Мързелота, от теб не искам отчет за кутийките, тц Weary

Не знам какво друго, изнервям се на работа, обучавам двама и всеки ден едни и същи въпроси, объркани неща, изобщо...

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 20:04 от Ули

# 1 843
Ули, на мен ще ми сготвят пъстърва на фурна с ароматно масло. Подаръка за лигавия празник, няма да коментирам. Ще карате на фантазия 🤪🙄🤐🤣

И както ми беше сдухано, се оказа, че това за което мрънках днес, е много вероятно, да е решението на пред новогодишния ми проблем. Ще хвърчи пот и зор. Помислете ме с добро, стиснете палец. Няма да стане бързо обаче. Ще се попека още известно време на бавния огън.

# 1 844
  • София
Как какво ще готвя? Шкембе, на фурна. Запечено, с лют червен пипер. Викам на ММ "Макактака шкембе на празника?", той си настоява, че вървяло с червено вино и снизходително каза да не слагам чесън. Егати и шкембето без чесън, не е познал. Кат ще ме обича, да ме обича с все шкембето (моето, готвеното, с чесън, риган, резене и канела, всьо).

Уиш, малката беля е станала. Уишмастъров да кара след теб и да помага.

Много обичам малки новородени бебчета. Нашето бебче как се казва, изпуснала съм?

Общи условия

Активация на акаунт