Звездни компромати - Февруари'22

• 294 310
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 330
Снощи изгледах и последния епизод. Ми боза си е.
Особено покъртителен беше тоалета на Кари в Париж. 

# 331
Сериалът ми беше твърде политкоректен
Отделно, че се бяха опитали да наблъскат всички тези теми в няколко кратки епизода.

# 332
Май се надяват на Ким Катрал за втори сезон.

# 333
На мен ми дейтва разтоварващо.

Петък е!
Един мой любимец.
Джерард Бътлър.
Скрит текст:

# 334
Аз се надявам Ким Катрал да си удържи позициите след нещата, които беше писала за отношението към нея по време на снимките. Със сигурност са ѝ предложили много пари, но не поддаде, евала за което.

# 335
Седиш, Сигме - мен ме пометоха Joy
https://www.eonline.com/news/1318604/go-inside-julia-foxs-over-t … in-bags-to-guests - За рождения ден на гаджето Кание е подарил  Бъркин на всичките ѝ приятелки

# 336
Джулия Фокс ми изглежда адски нечистоплътна и нямам идея защо. Четох, че била голям фен на сестрите Кардашиян, а преди няколко години е участвала и в клип на Травис Скот (употребяван от Кайли за възпроизвеждане). Сравнявайки жестовете на Канйе Уест към Ким Кардашиян, този подарък изглежда направо жалък. Joy

# 337
На мен, странно, ми хареса And just like that. Странно щото оригинала не съм го гледала, много тъп ми беше.

А тази Сара Рамирез прави страхотна роля, наистина да се чудиш жена ли е, мъж ли, сега небинарно ще ме изтрият 🤣

# 338
Сара Рамирез
Скрит текст:
Скрит текст:
Много ми е симпатична.

С интерес следя как ще се развие връзката и с Миранда в "And Juslt Like that"

Всъщност има ли други в темата, на които им харесва сериала?

И аз харесвам Сара Рамирез и сериала ми е интересен.
Но с уточнението, че никога не съм гледала всички серии на сериала преди. Малка съм била май, гледах по тв тук там каквото хвана, не разбирах всичко, темите не ми бяха на дневен ред. Мноого ми беше далечно.
Та не съм била фен и да сравнявам.
Интересна ми е връзката на Миранда с Че, не ми е неприятно.
Има малко повечко неща свързани с ала бала джендъри и дъги, но това са неща, които така или иначе се случват в момента навсякъде.
Имам нужда от леки и неангажиращи неща, че иначе работа, деца и ковид
Затова и темата ми харесва Two Hearts

# 339
Къде го дават тоя сериал? Тъкмо си търся нещо неангажиращо за гледане.

# 340
Къде го дават тоя сериал? Тъкмо си търся нещо неангажиращо за гледане.
HBOgo

# 341
Аз съм страшен фен на предишните серии и сега харесах и новия сериал, но Саманта ми липсва и някои неща не са ми по вкуса.

# 342
Мноого ме разтърси първата серия. Не съм предполагала какво ще се случи с Mr.Big...

# 343
  • Варна
Лейди Гага :
Скрит текст:
Ники Минаж:
Скрит текст:

# 344
  • София
Особено покъртителен беше тоалета на Кари в Париж. 

Покъртих се и аз от тоалета и гумените ръкавици за чистене на тоалетна Confounded  Виж, чантЕто ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт