Звездни компромати - Февруари'22

• 293 838
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 680
  • На морето!
Унижението на Петканов с онези снимки и пръсти е непростимо. При такъв мъж никоя жена не бива да се връща.
Е да не я е снимал той?
Петканов ми е противен, ама материала за въоросното унижение сама си го е набрала.
Е, това вече е наистина гадно! Какво е направила толкова, за да заслужи цялата тази гнус? Да припомня снимката от "яхтите с мъжете", заради която я приравнихте с Джугани, ето го " материала за въоросното унижение "
Скрит текст:

Доста строго я съдите Александра.

# 1 681
Хубаво момиче е Александра и заслужава хубав и стабилен мъж, а не този ръб Даниел.

# 1 682
Май за различни снимки и случки говорим 🙄 Имаше една нейна снимка пак с пръст, в един самолет, която стана повод за всенародния срам и унижение от страна на Петканов.
Ама с пръст или без, чак с Джугани аз не бих я сравнила. Макар, че то с такава кума колко да продължи тоя брак, ми че то си е бил урочасан още в зародиш както се казва.

# 1 683
Ето я
Скрит текст:

# 1 684
Хич не са ми интересни двамата, а Даниел ми напомня на един познат, който на 41 години е ужасно инфантилен и дори не мога да си представя какво им е било ежедневието. Явно след появата на детето и вече сериозната част от живота, са разбрали колко са несъвместими.

# 1 685
  • гр.Пловдив
Аман от тия Петканови,така са втръснали на хората с техните "проблеми",че не е истина..

Вече за 4-ти път срещам новина,Светлето Гущерова ще ражда трето на Мечо,коментирано ли е?

# 1 686
  • София
Сашка трябваше преди няколко месеца директно от Петканов да се отърве, не от носа си.
Преди беше лъчезарна и светеше, сега е една от многото и посърнала.

Надявам се след развода с този мега-кретен да се освежи и да поеме пак нагоре.

# 1 687
От тези със семейната ринопластика Даниел ми е по-неприятен и отблъскващ. Александра може да не е кой знае какъв висок интелект - поне така ми се стори в ББ, - но в никакъв случай не ми е отблъскваща като него.

# 1 688
  • София
Като гледам горните снимки на Александра, пак ме хваща яд за този нейния нос. Какво й трябваше да го пипа, толкова чаровна беше с него, сега направо изгуби индивидуалността си.
Ако беше меркантилна, до сега отдавна да си беше хванала богат чичко, а не този инфантил с два лева в джоба.

# 1 689

Който е гледал Вип Брадър с тях, ще разбере защо не харесваме Александра.

И защо?

# 1 690

Който е гледал Вип Брадър с тях, ще разбере защо не харесваме Александра.

И защо?

Защото си пролича колко и е умствения багаж, личеше си, че той я обича повече, а тя му изневерявала много пъти.

# 1 691
Аз пък не разбирам какво толкова срамно има в снимките с пръста ?
Младо момиче с младо гадже - какво , за ръце ли да се държат само?

# 1 692
  • София
Аз пък не разбирам какво толкова срамно има в снимките с пръста ?
Младо момиче с младо гадже - какво , за ръце ли да се държат само?
Проблемът със снимката е, че докато си е гадже с Даниел е лапала пръста на този симпатичен мъж с пари. Той е видял снимката в телефона й или поне така ни представиха историята тогава. Не, че са първите, които си  изневеряват.

# 1 693
Tой също и е изневерввл по време н връзката им

# 1 694
Той каза, че ѝ е изневерявал в Биг Брадър, за да не стане за смях пред цяла България или за да я подкрепи.

Общи условия

Активация на акаунт