Звездни компромати - Февруари'22

• 293 783
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 785
На мен съпругът на Славена ми е по-противен от Слави Василев.
Съгласна!
Този Юлиян го бях гледала в едно старо интервю по телевизията (дали не бяха на Мон Дьо глупостите), двамата със Славена се хилеха като зелки + жабки комбинирано и беше много възмутително как се опитваха да го изкарат някакъв много свестен и едва ли не герой.
Което предвид, че говорим за борсов схемаджия с 4 години стаж в щатски затвор звучеше нелепо, но Славена всячески се напъваше да му изчисти имиджа. Любов ли беше, че да го опишеш... (или пари ли), те си знаят. Факт е обаче, че той я гледаше тогава много влюбено.

# 1 786
Никол Кидман
Скрит текст:

Направили са я на 20 годишна

# 1 787
Изгледах я кака Ванчи и немога да я разбера - изкарала ковид и след месец тръгва да катери Аконкагуа. Била си кръвосъсирващ препарат, но в същото време приемала и антикоагуланти. Спонсорирала е експедицията и никога повече няма да се опита да качи този връх, но след дни тръгва за Килиманджаро? Нещо не е на център, цял късмет е, че е здрава и в състояние да катери.

# 1 788
  • София
Йоанна Драгнева от днес има 2 дъщери. АннМари и ЛилиАн. Така ли ги записват в документите?! С две главни букви????? Мислех, че само Капчикова измисля имена със странен правопис

Остави, че е странен, но много ще затрудняват децата цял живот да обясняват как да им пишат имената по документи. Имам една приятелка МариЯна, която всеки път уточнява с А или Я се пише името й и се ядосва на родителите си.

# 1 789
Само да кажа, че и моето дете е с комбинация "ия" в името. Както и да го бях записала, все ме питата. Трябваше да сменя коренно името, че да няма дилема. Но поне е по нормално име от на тия измислените.
Ванчето не е на център, то е ясно, ми защо им дават ефирно време се чудя.
И МегзЪ със снимка от летището. Запътила се е  на някъде явно.

# 1 790
Той Юлиян на Славена май и доста по възрастен от нея

# 1 791
  • София
Изобщо не я съжалявам Андрея или Андреа, не знам как е. Сама е станала това, което е, а именно - развалина, не само визуално. Погледах малко видеото й с прескачане, да не губя 48 минути от живота си. Демонстрира самочувствие като на примадона, отговаря с пренебрежение и просташки, държи се като пияна. Сервитьорката й сервира, тя едно Благодаря не казва, а изсипа чинията да покаже на камерата какво яде. Питат я кога ще ходи някъде си да пее, тя се прави на важна, когато й се било ходило. Не смятам, че Кубрат я е докарал до това унизително положение. Той не е от най-умните, но говори и се държи доста класи над нея. Щях да я съжаля, ако не демонстрираше това самочувствие. Даже филтрите, които използва за видеото (изтъняване и тен), не могат да скрият реалната й визия.
Скрит текст:
А тази ужасна "рокля" сама си я била измислила, очевидно й харесва подобно "деколте" - гола до пъпа.
Скрит текст:
Скрит текст:
И как (си мисли, че) изглежда на най-новата й снимка.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 15:11 от Монако

# 1 792
  • Deutschland
Петканова все още пази снимки в ИГ си с онзи мъж от сагата с пръста. Хубавец, нищо общо с Петканов.

# 1 793
  • Sofia
Лили  Иванова...с яке 5ХЛ 😁
Скрит текст:

# 1 794
Лили  Иванова...с яке 5ХЛ 😁
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]
По модата е, де Grinning

# 1 795
Джокович е готов да "жертва" участието си в предстоящи турнири, заради ваксинационния си статус.
Сигурно пак ще прави подобно на австралийските панаири...
[

Може и други да са му целите - панаири, ПР и прочие - но пък не е никак безсмислено посланието, което се отправя особено във все по-тоталитарния строй, който се налага.

# 1 796
Мая Илиева в един от редките случаи на светло. На представена стихосбирка.
Скрит текст:

# 1 797
Лили И. модерна с това яке. Simple Smile

Андреа е доста пияна на тоя клип.

# 1 798
Мая Илиева все едно е ограбила клоуна. Що  за тоалет е това?

# 1 799
И защо все косата и е щръкнала така?

Общи условия

Активация на акаунт