Звездни компромати - Февруари'22

• 296 687
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Пловдив
Ау ся като гледам Нагиеви се чувствам като Софка. Не мога си избера бащата или сина Joy
Взе ми мисълта Joy

# 2 101
Ами не, това по-горе не е Наталия Кобилкина.
Тя не използва толкова фотошоп.
Гледах "Тази събота и неделя" заради интервюто с Екатерина. Нали за Петя Дикова коментирахте, че е нелепа водеща?
Еми, потвърждавам - цяло мъчение бе гледам нея, спрях след третият въпрос. Направи ми впечатление движенията на главата ѝ... Сега гледах на телефон, и в същото време гледах новите бели на зайчетата у дома,та може и преценката да ми е грешна, но нещо не наред виждам у Петя... И въпросите бяха много трудно изказани. Поне от това, което чух....

# 2 102
Имам много лошо предчувствие като гледам голите пъпчета, че модата на ниската талия ще се завърне.
Не че аз ще се нося така, ама по магазините няма да има нормални гащЯ.

# 2 103
  • София
Пенелопе Крус
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:

Домът на Софи Търнър и Джо Джонас
Скрит текст:
в Маями

и в Манхатън

# 2 104
Ами не, това по-горе не е Наталия Кобилкина.
Тя не използва толкова фотошоп.
Гледах "Тази събота и неделя" заради интервюто с Екатерина. Нали за Петя Дикова коментирахте, че е нелепа водеща?
Еми, потвърждавам - цяло мъчение бе гледам нея, спрях след третият въпрос. Направи ми впечатление движенията на главата ѝ... Сега гледах на телефон, и в същото време гледах новите бели на зайчетата у дома,та може и преценката да ми е грешна, но нещо не наред виждам у Петя... И въпросите бяха много трудно изказани. Поне от това, което чух....
И аз не я трая Дикова - всеки път е като пред нервен срив. Мен много ме напряга.
Кобилкина, според мен, не се е замазала сама, а някой от екипа й се е постарал доста Grinning

# 2 105
  • Glasgow
Кобилкина често се пуска на живо, с безумен грим и тоалети, понякога мазна коса, така че определено не е нейна идея.

# 2 106
Уау, Пенелопе какви крака!

# 2 107
  • Glasgow
Из целия фб се шерва едно русо недоразумение Габи с някакво дебело момче, това участничка в Ергенът ли е?

# 2 108
  • Пловдив
Много ми хареса домът на брат Джонас...ама колко кухни и колко дневни имат...? Simple Smile

# 2 109
Из целия фб се шерва едно русо недоразумение Габи с някакво дебело момче, това участничка в Ергенът ли е?
Да. Най- неприятната.

# 2 110
Вчера попаднах на смешка във фейса, че шоуто “Ергенът” било по програма за развитие на селските райони 😂

# 2 111
  • Glasgow
Не съм го гледала, а сякаш съм го гледала вече, фб откачи. Дори хора, които не си падат пак пишат по темата, да се разграничат някак, както при начало на биг брадър, половината фб се чувства длъжен да напише как не гледа и съжалява гледащите. Браво на продуцентите, такава истерия досега май не съм виждала.

# 2 112
От сторито на Кортни Кокс. Ами намирам я за прекрасна!
Скрит текст:
, , ,

# 2 113
А снощи започна Сървайвър /не го гледах, само видях ,че/, участва гаджето на Сами Хосни - Мила. Няма никаква харизма, според мен, това момиче : (

# 2 114
Ники Хилтън горката все с едни и същи обувки😆

Общи условия

Активация на акаунт