Звездни компромати - Февруари'22

• 294 097
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 2 385
Ние си пишем тук за новата инфлуенсърка Путин, но сутринта по телевизията физоиономията му нямаше нищо общо с последната снимката.

В какъв смисъл е различна от снимките?
Сравнявам го с последните снимки в темата, кръгло лице и малки очи.
То това при Путин е от пластиките. Веднъж е с по-издължено лице и по-големи очи, друг път е с по-малко и кръгло лице и малки очи. Според зависи. Blush Просто е с трансформиращо се лице, да не си помислите нещо друго. Grin

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 11:42 от daizy_g

# 2 386
  • София
Изгледах клипчето с Кадиев, ами да ви кажа не се скандализирах, той не псуваше по премиера, по-скоро се ядосваше на прекъсванията на предаването си мисля аз.
Не бъдете тесногръди момичета - преди време премиерът нарече председателя на парламента тъпа КП, а тя даже не се обиди:)

# 2 387
Вероятно се има предвид, че твърдата заплата е миниатюрна част от плащането, останалото се минава като хонорар за дежурства, за материали и т.н., съответно рискът при глоба, болничен, майчинство и т.н. е да останат само на твърдата сума. Според мен това е така отдавна, още откакто имаше прогресивно данъчно облагане и такива доходи можеха да се минат за доходи от авторски права (50 на сто отбивка) или дори консултантски услуги (70 на сто), само за земеделски не можеха да минат Simple Smile Тогава повечето хора не се чувстваха особено ощетени, но сега нещата с данъците са други.

Вероятно това е причината пенсийте на актьорите да са ниски. Ама когато не плащаш данъци се радваш, пък после олеле майко.

# 2 388
Един известен водещ при нас си публикува стар договор с радио, при което стана ясно, че заплатата в медиите се образува като огромен хонорар минус определена сума удръжка в случай на гаф в ефир.
Предполагам и за БТВ е така, та Кадиев просто ще трябва да си посвие разходите за месец два докато му тече удръжката.

Евгени Будинов - депутата актьор, празнували са 2г рожден ден на дъщеричката
Скрит текст:
Скрит текст:

До колкото ми е известно всяка инфлуенсърка се стреми да стане известна личност. Как обаче да се случи това без да бъде на хората (форума) в устата? Дефакто се ограничават шансовете за популяризиране на това тяхно така важно общественополезно дело чрез забраната да бъдат коментирани.

Къде може да се види този договор, къде е публикуван? И какъв е този огомен хонорар в радио?

Това е чешки радио водещ. Заплатата му през 1998г е била 17 000 крони с 8000 крони клауза за удръжка ако има провинения в ефир. Т.е. ако се държи добре и рейтинга расте, той е вземал чисто 17000Кc, ако обаче е имал гафове - е вземал само 9000Kc. Eдва ли въпросния ще дръзне да си публикува договора към сегашна дата заради клаузите за конфиденциалност. Обясни обаче, че удръжката за лошо поведение е стандартна процедура за всички медии.

# 2 389
Която не е псОвала поне веднъж бг премиер първа да фърли камък по мамин Сашко🤣😅😂😂😂😂

# 2 390
Вероятно се има предвид, че твърдата заплата е миниатюрна част от плащането, останалото се минава като хонорар за дежурства, за материали и т.н., съответно рискът при глоба, болничен, майчинство и т.н. е да останат само на твърдата сума. Според мен това е така отдавна, още откакто имаше прогресивно данъчно облагане и такива доходи можеха да се минат за доходи от авторски права (50 на сто отбивка) или дори консултантски услуги (70 на сто), само за земеделски не можеха да минат Simple Smile Тогава повечето хора не се чувстваха особено ощетени, но сега нещата с данъците са други.

Вероятно това е причината пенсийте на актьорите да са ниски. Ама когато не плащаш данъци се радваш, пък после олеле майко.

Simple Smile Да се надяваме, че пенсиите на днешните актьори ще бъдат високи значи.

# 2 391
  • София
Ако е вярно, че ги глобяват за грешки в ефир, Юксел Кадриев взима ли въобще заплата?

# 2 392
  • ГО
Ако е вярно, че ги глобяват за грешки в ефир, Юксел Кадриев взима ли въобще заплата?
Той за това още стои, че има да дава 🤣🤣🤣

п.п. Не знам на екран ли е още 🧐

# 2 393
Гаф и липса на всякакво възпитание е да псуваш на работното си място все едно си на бира пред Народния, особено пък в телевизията. Няма значение дали микрофонът е бил включен или не, а самият факт, че си е позволил да псува, работейки в телевизията. И в един офис някой да си позволи така да псува все едно е на фотьойла вкъщи би направило лошо впечатление на адекватни работодатели.

# 2 394
Кадиев може да е добър актьор, но е нахален и лигня без значение по кой е псувал.

# 2 395
Кадиев ми изглежда като човек, който повече съжалява, че са го хванали, отколкото наистина да осъзнава грешката си.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:21 от « Benedetta »

# 2 396
Thomas Doherty
Скрит текст:

# 2 397
Стават гафове при живо предаване. Аз си спомням за един, дето псуваше маските и повече се смяха, отколкото да го упрекват. А Господарите преди години имаха цяла рубрика с подобни, не само от БГ.

# 2 398
Кадиев ми изглежда на човек, който повече съжалява, че са го хванали, отколкото наистина да осъзнава грешката си.

Напомня ми на Андрешко Токев.

# 2 399
Кадиев в момента трепери да не го изгонят от работа, защото като водещ взима най-много пари. Все пак за това БМВ последен модел дето кара и тоя  апартамент дето си е купил сигурно с кредит трябват пари да ги плаща. Много му се вдигна стандарта последните години. Иначе като актьор е добър, но като водещ не е нищо особено. Спокойно може някой да го замести, въобще не е незаменим, за какъвто се е взел.

Общи условия

Активация на акаунт