Звездни компромати - Февруари'22

• 293 990
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 415
Ирина сигурно си е тръгнала от "Пресечна точка" под някакъв тъп предлог. Толкова е некомпетентна.
Или е в абстиненция! С този житен режим, без алкохол.....Smiling Imp

# 2 416
Малдини госпожо, шапка Ви свалям разкрихте я стринка 🤣🤣
цитат "Или е в абстиненция! С този житен режим, без алкохол...."

# 2 417
Така се смях за клонингите на Путин. После се сетих за тези снимки и конспирацията за Путин Маклаудов. Grinning
Скрит текст:

Или е в абстиненция! С този житен режим, без алкохол.....Smiling Imp
Веднага мога да и предложа рецепта за житна ракия.

# 2 418
Не е само путин, и Киану е безсмъртен
https://www.keanuisimmortal.com/
Скрит текст:

# 2 419
St. Valentines week in Paris! Bayinkovi in the City of Love...
Наспамилала целата Фета с един и същи текст Hands Point Up
Тоца неграмотницата
Неграмотна и още как, дори и фамилията е написала грешно

# 2 420
Абсурд, Злата няма да го остави каквото и да стане! Нито ще му позволи той да я остави, освен това са на една гънка акъл. Абсолютно един за друг 🤣
Стана ми интересно как точно няма да му позволи да я остави, ако реши. Той бременна жена остави, дъщеря на олигарх остави, та тая завяхнала блондинка ли ще го спре?!😜
Дъщерятя на олигарха той не я остави Simple Smile  От там го изхвърлиха по гащи, без право на багаж и обжалване. Добре че Злати го прибра да му ушие дрешки.

# 2 421
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Абсурд, Злата няма да го остави каквото и да стане! Нито ще му позволи той да я остави, освен това са на една гънка акъл. Абсолютно един за друг 🤣
Стана ми интересно как точно няма да му позволи да я остави, ако реши. Той бременна жена остави, дъщеря на олигарх остави, та тая завяхнала блондинка ли ще го спре?!😜
Дъщерятя на олигарха той не я остави Simple Smile  От там го изхвърлиха по гащи, без право на багаж и обжалване. Добре че Злати го прибра да му ушие дрешки.
Доколкото си спомням, Благо трябваше да се спасява с бягство от там, щото много му падаха панталоните... Така че, да,  не я оставил, но пък нямаше как да го оставят да ѝ слага рога.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:51 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 422
Мацки, няма да се даваме на админите и войната! Не! Забранявам! 😠
Ето ви едно предизвикателство.
https://youtu.be/v6GuGj2dFcw
В клипа са снимани,  както става ясно от коментарите под нея известни БГ личности в дълги любовни партньорства 😍
Предизвикателството ми към вас е да ми кажете кой кой е... ☺️
Отделно и песента е нетипична за жанра на Планета, май по-скоро е балада... Аз я открих току-що и не спирам да я слушам ☺️ Смятам, че отпуска много Simple Smile
Не се сетих как се вгражда от телефон, затова е адреса сложен...

# 2 423
Месечков с жена си.  Той ни демонстрира, че не е на другия бряг ли?
Скрит текст:

Диляна
Скрит текст:

# 2 424
  • София
Месечков, че е с двата крака на другия бряг е ясно (като месечина Grinning ), но жена му каква трансформация претърпя покрай брака си с него. Помня я как изглеждаше, работи в лаборатория. Поредният брак-параван.
А песента на Люси, може да е от възрастта ми или предпочитанията ми за музика, но е простичка, като тананикащите му песни от младостта, а той хич не може да пее. Добре, че се спря навреме и започна да прави клипове. Използват известните двойки, иначе никой нямаше да им обърне внимание с Хоанг.

# 2 425
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Месечков, че е с двата крака на другия бряг е ясно (като месечина Grinning ), но жена му каква трансформация претърпя покрай брака си с него. Помня я как изглеждаше, работи в лаборатория. Поредният брак-параван.
А песента на Люси, може да е от възрастта ми или предпочитанията ми за музика, но е простичка, като тананикащите му песни от младостта, а той хич не може да пее. Добре, че се спря навреме и започна да прави клипове. Използват известните двойки, иначе никой нямаше да им обърне внимание с Хоанг.
Госпожа Месечкова не е ли собственик на Геника?

# 2 426
  • София
Кремена Месечкова е генетик, директор и съдружник, но не собственик - парите не са от нея.

# 2 427
На Диляна гърдички ли са ѝ порастнали?

# 2 428
Кремена Месечкова е генетик, директор и съдружник, но не собственик - парите не са от нея.
Фирмата не е ли нейна ?
Иначе евала за тялото !!

# 2 429
  • София
rady_plovdiv, не е нейна. На хората с пари им трябва съдружник, който разбира от това, за да върви бизнеса им, иначе е имала туроператорска фирма за екскурзии, доста далече от професията й.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт