Хитринки за всякакъв случай - 30

• 48 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Аз от Лидълската пяна съм доволна за килим- не е като пране, но определено го освежи, така че бягай😊

# 616
Само дали беше тази седмица или миналата, да не са ги прибрали? Бяха едни големи черни спрейове, три вида май в една кутия, трябва да се избира.

# 617
  • София
След работа ще мина да видя.
Да питам - като се напръска четка ли се или само се обира после?

Таблата на спалнята ми е тапицирана и искам да я освежа, че си умирам просто с мокра коса и наклепана с масла и финиши да си подпра главата :/

# 618
# 619
  • Пловдив
От Лидл-ската пяна изобщо не съм доволна аз - никаква работа не свърши Rolling Eyes
Търках с четка с естествен косъм, но освен леко да освежи цвета, нищо друго.

# 620
Подкрепям последното. Никаква работа не върши, освен че мирише и доста натрапчиво, никакви петна не излизат.

# 621
Показаният Препарат на Др.Бекмън изобщо не е хубав ,  дори и колкото Лидълската пяна НЕ освежава ПОНЕ цветовете.
Само премахва миризми,  за тава мисля че е показано и кучето 🙂
Но за почистване, забрави...
Подмятах в шкафа доста дълго време и накрая изхвърлих.

# 622
Благодаря,тъкмо мислех да си го взема след работа от Лили.

# 623
  • Велико Търново
Вдъхнових се, а и има нужда да си почистя печката, от една тема за парочистачка тук.
Имам меглио, Медикс за мазнини (реплика на меглио) w5 cleaner и w5 оven cleaner пяна + таблетки за съдомиялна.
Фурната изглежда така:

Кое според вас да използвам и как с най-малко усилия от моя страна за да я направя като нова?

# 624
По-добре потърсете професионален почистващ препарат
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/21-1/2187115770040881

Моята фурна е същата и на дъното имаше такова петно от нещо изкипяло. Затоплях, един флакон от W5 на Лидл изхабих и не се махна напълно, решетките отстрани също останаха с точки. Ще си купя Apta и пак ще я лъскам, така не ми харесва.

# 625
Аз съм много доволна от пяната на Лидл. Имаш я, изпробвай я. Мой съвет е да напръскаш добре (както са си вътре скарата и страничните държачи) и да я забравиш за 4-5 часа.

# 626
Имам, че даже и два флакона! Хм, аз май малко я държа. Не повече от 20-30 минути. Ще опитам пак. Особено релсите много ме дразнят така на точки. Ма не засъхва ли тази пяна за толкова време и после да се маха по-трудно?

# 627
За фурна  съм много доволна от препарата на Amway.
За тапицерия и килими наскоро взех този препарат:
И ми свърши чудесна работа. Махна моментално петно от кръв от светла тапицерия на диван.

# 628
Йодасепт не мисля че излиза с нищо. Все пак ако си опитала, може да споделиш.
Друго което не излиза е риванол. Поне при мен не, но съм пробвала толкова много неща, за съжаление, че не мърдат тези петна, а само напомнят за кофти неща Sad
Минавам да докладвам за петното от Йодасепт маз. Само с третиране, 5 минути преди пералнята, със Спот на Перилис изчезна без следа. Само да кажа, че преди това не беше третирано с нищо, а и Хепи спомена, че и без третиране, само с пране излиза. Със сигурност йод не излиза, но за Йодасепта няма проблем.

# 629
Аз съм много доволна от пяната на Лидл. Имаш я, изпробвай я. Мой съвет е да напръскаш добре (както са си вътре скарата и страничните държачи) и да я забравиш за 4-5 часа.
А още по-добре е да се забрави и за цяла нощ. Идеалното е да е работила фурната и да се напръска на все още донякъде топла фурна. 🙂 Ако има нещо "карбонизирано", съветвам да се "изстърже" с навлажнена таблетка за съдомиялна (да се използват ръкавици или нещо, което да предпазва ръцете!).
Азалия, не съхне пяната, по-скоро се втечнява след време...🙂

Общи условия

Активация на акаунт