Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 47

  • 21 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 18 539
В началото винаги е объркващо, но ако има желание, човек се интересува и е готов да експериментира, няма начин да не успее.

# 256
  • Мнения: 17 345
Да, и всеки различно реагира, все пак си носим уникалните органи,  различни грешки са ни довели до един и същи резултат.
На мен кз ми е идеална след сьомга и яйца, моят черен дроб явно е телообитавал някой лорд в предишен живот 👹.
И пъстърва не му понася на гадината

# 257
  • Мнения: 32 225
Тайс, при мен след всички риби и яйца КЗ е перфектна. Какво яде с рибата- мазнина, гарнитури?
Да, и всеки различно реагира, все пак си носим уникалните органи,  различни грешки са ни довели до един и същи резултат.
Е, и резултатът е различен- някои за дни свалят КЗ на гладно и с малко по-либерален режим, други като мен се мъчат с месеци и години...И накрая откриват топлата вода и фастовете... 😁
Щом има желание и се полагат усилия, все в някакъв момент идват и резултатите. 🙂

# 258
  • Мнения: 581
И според мен не е виновна пъстървата.....някой друг виновник си изяла ...Simple SmileСьомгата на всички им понася добре Simple Smile))))

# 259
  • Мнения: 17 345
Долче, аз днес никакви пакости не съм правила, защото снощи съгреших здраво  с няколко шоколадови бонбона, уж ръчни, уж нам кви си, от 101 сладки. Подарък ми бяха от Нова година, от време на време по един млясвах. Ама снощи направо ги довърших да не ги мисля, та от сутринта ми е лошичко, като махмурлук. А кз и сутринта беше 6, 2. Явно днес преработвам греховете.
Тая вечер съм на пост и молитва. Много съм шашава.
Ей го, и Азара ме разкри 😀
Като в рекламата " не правете това у дома си ".
Ама не е честно, мм яде баници, плодови млека, крем карамел, мляко с ориз, дори зрънчо и е екстра, бре. Бодох го и него, е след компот снощи, кекс , всякакви щуротии , беше с к з 5,7. А аз, с 6 и 2.

# 260
  • Мнения: 32 225
Сьомгата на всички им понася добре Simple Smile))))
Е как, всички тук сме били лордове в предишен живот! 😆😃
Тайс, видя ли, че не е виновна пъстървата...😉

# 261
  • Мнения: 18 539
Всъщност ИР е нормален защитен механизъм на тялото, напълняването също.
Тайс, на мъжът ти хубаво захарта е 5,7 след ядене на боклуци, ама инсулина колко му е?

# 262
  • Мнения: 32 225
Миоки, така е.

# 263
  • Мнения: 17 345
Миоки, това е човек, който не ходи на никакви профилактични. Писала съм, че се беше докарал до идиотски дефицит на Б 12, та тогава с инжекции го оправиха, после джипито му каза, че има шипове , оттам били симптомите 🤢
Едва отиде да си пусне пак б 12, другите кръвни му бяха екстра, та сега пие б 12, ама тичам след него с хапчето, гадно му било, а беше пак с тежък дефицит.
Решила съм в края на март пак да си пусна всичко и да го прелъжа и него.
Той, в завера с нашите съседи и приятели, за които пиша и дето жената е с висока кз , кръвно и е и пълна, дето пие всяка вечер алкохол и хич не се ограничава, та... всички вкупом са ме обявили за симулант  и откачалник, щото чета бг мамма 😁

# 264
  • Мнения: 18 539
Аз също бях със самочувствието, че ям и глутен и захар и нищо ми няма, докато се оказа че съм живяла в жестока заблуда.

# 265
  • Мнения: 32 225
Да не говорим, че повечето мъже ги е грижа за изследвания, чак, когато "ножът опре до кокала". Преди това не ги засяга...и не се стряскат. А някои даже и след това нехаят...🤪

# 266
  • Мнения: 2 162
Я да ви се похваля. С мъжо си направихме домашна създърма от телешки кокали, сланини, жили и месца. Не изглежда като купешката, но на вкус е същата, ако не и по-добра.

# 267
  • Мнения: 18 539
Обичам създърма, особено желенцето с месцето мммм

# 268
  • Мнения: 32 225
Fillme, сподели и рецептата! 😃

# 269
  • Мнения: 2 162
Fillme, сподели и рецептата! 😃

Една камара кокали, срязани за да излезе и костния мозък. Разни парчетии жилесто месо, мазнина и сухожилия. Неща които обикновено се изхвърлят. Всичко това в един казан (голяма тенджера). Половин чаша оцет, щипка сол и шепа черен пипер. Пуска се котлона да заври, отпенва се, ако има нужда. Котлона се намалява и го забравяте за ден два. Е ние доливаме вода от време на време, че кокалите се оголват. После докато е горещо вадим от бульона и му слагам дафинов лист доста и то и го слагам на котлона да къкри. През това време мъжо отделя кокали, месца и лой. Слага месцата и мазнина в тава. После аз заливам с бульона. Оставя се на студено и след като стегне го прибираме в пакети във фризера.




В градски условия знам, че трудно може да се намерят такива остатъци, но мисля, че в някоя месарница все ще има нещо с кокал.

Преди малко седнах да вечерям. Кз ми е 4.6, не очаквам да се вдигне много с тази вечеря. Яйца, салата и създърма.

Общи условия

Активация на акаунт