Отговори
# 705
Здравейте, реших да попитам тук докато си направя тест, понеже за първи път се съмнявам, че може да съм бременна и съм доста объркана. С приятелят ми не се пазим от скоро, но не свършва в мен. Със сигурност сме го правили докато съм била в овулация и дните преди това също. Пия фолиева киселина от август, не защото планирам бременност, а за да поддържам добро женско здраве, старая се и да се храня здравословно. Попринцип трябва да ми дойде утре, от 1-2 седмици коремът ми е адски подут и ме боли, гърдите също, другото необичайно е, че ми се пишка постоянно, до такава степен, че не мога да се наспивам. Днес за пръв път ми се догади, като приятелят ми си отвори консерва с риба тон, а аз много обичам, никога не ми се беше случвало. Не знам дали аз си втълпявам всичко това, ще направя тест ако не ми дойде утре, не сме планирали да имаме бебе все още (на 24 сме), но сме говорили за това и ако забременея искаме и имаме възможност да го отгледаме. Страх ме е, но едновременно с това тайно ми се иска да съм забременяла. Интересно ми е какво е вашето мнение, докато си направя тест, дали са шансовете са големи, случвало ли ви се е да забременеете по този начин?

Иванова , случвало ми се е , да и нищо не подозирах докато не ми закъсня .

Едва ли симптомите ти са от бременност , защото отнема време докато се проявят и това не се случва две седмици преди датата на мц .
Да знаеш , че колкото повече го искаш и мислиш , толкова повече симптоми ще имаш 😁

# 706
Засмях се! Simple Smile Има нещо мило в така зададения невъпрос. Ами ще погадаем явно си или не си бременна!
Аз мисля, че не си, но пък ако ви е мерак ще стискам палци!

Но ако се включат гадателки - моля да погледнете де съм си сложила здравната книжка, че не я намирам втори ден. Wink

# 707
Ами, не ми дойде. Днес си направих 3 теста, 2 отрицателни и един с мноого бледа втора черта, само на директна светлина си личи и съм в шок честно казано, не мога още да асимилирам, че има такъв шанс, дори минимален.

# 708
Абе, ти на колко години си? Как така не можеш да асимилираш, че щом правиш необезопасен секс, може да забременееш?
Та това всяка майка разказва на децата си още в началото на пубертета, ако не и по-рано...

# 709
Ами, не ми дойде. Днес си направих 3 теста, 2 отрицателни и един с мноого бледа втора черта, само на директна светлина си личи и съм в шок честно казано, не мога още да асимилирам, че има такъв шанс, дори минимален.

А розовее ли чертата? Защото просто ако има някаква черта и е сива , това значи ,че е изпарител на черта..

Направихте ли си отново тест ? Ако се съмнявате ,по-добре кръвен.

# 710
Здравейте, в начална бременност съм и водя група по народни танци за удоволствие. Това е моят начин да "изляза" от ежедневието, да успокоя мислите си и да се върна у дома отпочинала и заредена.  Откакто разбрах, че съм бременна, повече обяснявам движенията с думи и не подскачам много, танцувам съвсем обрано. Аз нямам никакви симптоми реално - чувствам се чудесно. Нямам болки в гърдите, в корема, не повръщам... Нищо от типичните симптоми за момента. Но все пак ми е интересно вашето мнение за танците и бременността.

# 711
Принципно спортистките спортуват до 4 месец, когато плодът започва да тежи. ОБАЧЕ няма да се чувстваш добре ако загубиш бебето заради хоби. Обери много подскоците, не се натоварвай, не поемай никакви рискове.

# 712
Възможно ли е предвид, че много дълго време не бях правила секс, а напоследък се случва често... освен това май имам някаква инфекция или пък протриване не е съвсем уточнено, освен това бях и малко болна и пих разни прахчета и хапчета... цикъла ми да е съвсем оскъден, почти липсващ. По календар трябваше да ми дойде вчера, но той понякога така или иначе бърка с по 1-2 дни, тази сутрин ми зацапа малко... бледо розово/червено, ама до там.

# 713
Всичко е възможно

# 714
Надявам се само бременност да не възможна, че партньора е нов, пък имаше проблеми и с ерекцията първите пъти.... дори не е свършвал. Обаче пък аз си имам по принцип съвсем редовна менструация и това сега ме притеснява.

# 715
Време е за тест. Сутришна урина. Дори и да е отрицателен след няколко дни нов.

След като партньора има проблеми с ерекцията то използването на презервативи може да не е най-добрия начин за предпазване /презерватива може да се изхлузи/, а и той надали е съгласен, че съвсем няма да му стане. Помислете как да се предпазвате след като не желаете бременост. А и след като няма да ползвате презервативи може да е добре и двамата да си пуснете изследвания.

# 716
Здравейте , дами ! Имам въпросче . С годеникът ми правихме секс на 7.11 , по календар съм била в овулация , а и имах течение няколко дни доста воднисто и предполагам , че наистина съм била . Не сме се пазили с презарватив   ,
по скоро с ,, прекъснат полов акт " . Последната ми менстурация беше на 22.10 , като по предния месец беше на 18.09. По принцип е редовен + - 2 3 дена . Та въпросът ми е дали това закъснение може да е в следствие на антибиотик  , тъй като бях и с бронхит този месец  и предозирах доста с лекарството . Нямам и пмс , освен апетит  Мисля и тест да си направя утре ,  а ако има бебче то ще е желано . Благодаря и целувки !

# 717
Всичко е възможно, само тест ще покаже

# 718
С какво лекарство си предозирала?
Желаните бебета се правят планирано, в отлично здраве, а не болни и с прекъснат акт. Също така не се пият какви да е антибиотици, когато се прави бебе – има подходящи за бременни, има и неподходящи.

# 719
С какво лекарство си предозирала?
Желаните бебета се правят планирано, в отлично здраве, а не болни и с прекъснат акт. Също така не се пият какви да е антибиотици, когато се прави бебе – има подходящи за бременни, има и неподходящи.

Здравейй , ние правим опити от доста време без да се пазим по никакъв начин , но не се получи . Казахме си ,че ще поспрем за сега поради лични причини и ще се пазим с ,, прекъснат полов акт " ( както се пазихме преди сериозните опити ) и каквото стане . Бях много болна с бронхит и ми изписаха панцеф и предозирах ( объркала съм схемата е вместо 1 таб на ден пих по 2 )

Общи условия

Активация на акаунт