Отговори
# 765
  • Пеликания
За твое успокоение ако искаш. Но ако няма кървене или други необичайни симптоми може да изчакаш лекаря по негова преценка да ти каже да ги направиш.

# 766
Здравейте , очакваната дата за цикъл ми беше на 14.12.24 , днес се появи необичайно зацапване , доста по-леко от обичаен цикъл и цвета е смесен розов и кафеникав . Възможно ли е да и имплантационно прокървяване 4,5 дни след закъснение или просто си ми е дошъл цикъл?

# 767
Ако е бременност, тест ще покаже

# 768
  • София
Здравейте , очакваната дата за цикъл ми беше на 14.12.24 , днес се появи необичайно зацапване , доста по-леко от обичаен цикъл и цвета е смесен розов и кафеникав . Възможно ли е да и имплантационно прокървяване 4,5 дни след закъснение или просто си ми е дошъл цикъл?
Не е имплантационно кървене.
Направете тест и ще знаете.

# 769

Здравейте, моля свалете ме на земята Има ли въобразим ли си има контур на чертичка ясно теста е пране днес 8 дни преди закъснението и 6 след доказана овулация с тест при първа възможност ще пусна кръвен през 48 часа , реално бързам да разбера защото имам правено секцио преди година и пет месеца има зелена светлина от доктор че всичко е наред обаче 3-4 дни след овулацията започнаха болки и придръпвания долу в матката буквално и около разреза и от 1ден се убивам да повръщам (с предишната бременност повръщах от няколко дни от овулация до деня на раждането ). Но реално ме притесняват болките а лекарката ми е на работа чак след нова година

# 770
Здравейте, три дни преди да дойде цикълът ми стана фал. Дойде си ми на датата както си трябва обилно 7 дни напълно нормален цикъл. След като свърши имам едно напрежение в гърдите и леки болки долу. По принцип по някога съм с болезнена овулация и знам кога е, беше минала преди седмица. Възможно ли е да има нещо или си въобразявам, при положение че си имах нормален цикъл

# 771
Може и да има нещо, но аз не бих го броила още

# 772
Много малко вероятно. То невъзможни неща няма, но е много малко вероятно в случая.

Ползвайте по-ефективен метод, ако стават фалове често. Хапчета, спирали, импланти

# 773
Знаете ли в коя лаборатория мога да дам кръв за ЧХГ по това време ?
11:08 е сега а знам че до към 11:30 се взимат проби но аз няма да стигна навреме до лабораторията . Иима ли къде да ходя и да дам кръв след този час ?
Преди дни писах че имам болки след овулация от тогава до сега всеки ден си правя тестове . Днес трябваше да ми дойде ,но все още няма никой ,разбира се не пропуснах и тест . Виждам едва доловима черта която розовее ,но само пред прозореца на светлина иначе не я виждам изобщо (не изключвам вариант да е изпарителна ) .
В деня в който ще ми дойде гърдите ми омекват рязко а в моя случай гърдите ми са още по-надути и чувствителни от вчера .
Може у да си внушавам всичко това и утре да ми дойде ,но ми се иска да направя един кръвен за да съм сигурна че няма нищо . Защото пък и ми е странно това че толкова време след овулация (05.12) ако имаше нещо вече щеше да е показало .
Имало ли е такива случаи някоя да си направи тест в деня в който трябва да и дойде и да е отрицателен и след дни да е положителен . Това какво трябва да значи че овулацията е била късна ? В моя случай не е така при мен е непосредствено след менструацията тааа…..
Да изключа тази възможност а ?

# 774
Как е следена овулацията?

# 775
Как е следена овулацията?
При репрудактивен специалист с фоликулометрия и прогестерон на 7 ден

# 776
Здравейте момичета! Искам да попитам, според вас метода на цервикална та слуз сравнително надежден метод ли е за проследяване на овулация? Знам че БТ, ленти и естествено на ехограф са най-сигурните методи, но бях пробвала с ленти - изобщо не видях наситена тестова линия поне колкото контролната, а за БТ - не ставам всеки ден в един и същи час, за да бъде най-точно. Не е минала година от опитите, заради това не съм ходила все още фоликуметрия, но ако не се получи магията ще отида на аг за съответната процедура. Искам да уточня че съм с нередовен цикъл, пия фолиева киселина (пренатални витамини) повече от 6 месеца. Благодаря предварително за отговорите 😊

# 777
Ако имате редовен цикъл и си знаете как изглежда слузта, може да е надежден метод. Аз след години следене (със спирала бях, но исках да се следя) знаех да си правя тест за овулация според слузта. Но трябва наистина да познавате тялото си.

Ако не можете да следите овулацията, съветът е секс поне през ден след цикъла.

# 778
  • София
Здравейте, имах бледа много бледа черта на Лейди тест 4 дни преди МЦ. Днес ми е датата на МЦ. Снощи имах белезникаво гъсто зацапване, бордово розово. Днес се събудих със спазъм в десния яйчник, като няколко часа по-късно имах зацапване тъмно червено, към кафяво.
До сега не съм имала зацапване преди МЦ.

Какво е мнението ви? Има ли смисъл да правя тест ако не настъпи МЦ в следващите 1-2 дни, или да си чакам гостите и да си спестя парите за тестовете 😂

# 779
Направете тест, може да сте бременна и да имате зацапване

Общи условия

Активация на акаунт