Дисниленд Париж - тема 5

• 34 031
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Fast pass може през приложението на Дисни или на място в “ кметството”, до входа.
Имайте предвид, че е само за 9- те най желани атракции. И се ползва по веднъж на атракция.

# 616
  • София
Здравейте, според вас подходящо ли е посещение на Дисниленд в края на септември? Има ли големи тълпи и как е времето в този период?

# 617
  • Пловдив
Тълпи в Дисниленд винаги има. Няма спасение. Ние бяхме септември, работен ден и пак беше тъпканица. Просто се подгответе за опашки и чакане, такова е.

# 618
  • На планетата Земя
Краят на септември е по-спокойно, сравнено с други периоди.

# 619
  • Berlin
Ах, ние планираме началото на април да отидем, точно преди техния Великден. Не е ваканция, надявам се да не е супер претъпкано. Билети онлайн е по-добре, нали? Тогава няма да чакаме на опашка предполагам, не можах да разбера от сайта им.
А какво ще кажете за Уорнър Брос парка? Има ли смисъл за цял ден, един ден Дисниленд, един ден там, предполагам, че ще има доста по-малко хора, но дали е Ок за цял ден. Ще нощуваме в Париж и ще ходим до парка с влака, та се чудя дали има смисъл два дни да го правим това или да си останем само с Дисниленд.

# 620
Ах, ние планираме началото на април да отидем, точно преди техния Великден. Не е ваканция, надявам се да не е супер претъпкано. Билети онлайн е по-добре, нали? Тогава няма да чакаме на опашка предполагам, не можах да разбера от сайта им.
А какво ще кажете за Уорнър Брос парка? Има ли смисъл за цял ден, един ден Дисниленд, един ден там, предполагам, че ще има доста по-малко хора, но дали е Ок за цял ден. Ще нощуваме в Париж и ще ходим до парка с влака, та се чудя дали има смисъл два дни да го правим това или да си останем само с Дисниленд.

Какъв е този парк Уорнър Брос? Да не би да имате предвид Уолт Дисни студио?

Аз не бих пътувала два последователни дни до увеселителни паркове. Пътуването ми е уморително и отнема време. Ако искаме да седим повече от един в парк, спим в хотел в парка.

# 621
  • На планетата Земя
Билет за конкретна дата трябва да си вземете онлайн предварително, не бих рискувала в предвеликденски дни да застана на касата и да няма налични.

Както писа Нединка, другият Дисни парк наблизо е Walt Disney studios.

# 622
  • Варна
мааалко по разтоварен е парка Астерикс

# 623
  • Berlin
Да, благодаря, Walt Disney има предвид. За него мнения?

# 624
Момичета, предстои ни да заведем децата в Дисниленд през април и още се мотаем с купуването на билети,а вече няма за кога да отлагаме. Два дни сме планирали в Дисни. Установихме,че  ако вземем за два дни билети за 1 ден за 1 парк цената е по-добра, от колкото билет за 2 дни за 2 парка. Някой пробвал ли е първия вариант? Леко ме тревожи това, че при прегледа на билетите не излизаше опция да избереш кой да е единия парк - възможно ли е да има ограничение в кой да се влезе, ако е по-натоварено? Въобще, ако някоя дама има опит или идея, ще съм благодарна да я сподели.

# 625
Здравейте! Да попитам - чешмите за вода в Парка  дали работят или да си носим вода за всеки случай?

# 626
  • ВАРНА
Момичета, предстои ни да заведем децата в Дисниленд през април и още се мотаем с купуването на билети,а вече няма за кога да отлагаме. Два дни сме планирали в Дисни. Установихме,че  ако вземем за два дни билети за 1 ден за 1 парк цената е по-добра, от колкото билет за 2 дни за 2 парка. Някой пробвал ли е първия вариант? Леко ме тревожи това, че при прегледа на билетите не излизаше опция да избереш кой да е единия парк - възможно ли е да има ограничение в кой да се влезе, ако е по-натоварено? Въобще, ако някоя дама има опит или идея, ще съм благодарна да я сподели.
Ограничаващо е 1 ден за 1 парк.
Пример от нашето посещение с билет за 2 дни, 2 парка - ден 1 бяхме само в основния парк, ден 2 - до обяд в студиата, следобед основния парк.

# 627
  • Berlin
Аз купих билети за един парк - 1 ден и 1 парк, не пише за кой конкретно, избираш си в кой да влезеш. После предполагам, че няма да можеш да влезеш в другия. Мисля, че още при букването се прави някаква проверка дали има билети, или вече много хора са купили билет за конкретния ден (иначе може да откаже или датата ще е неактивна в календара при букване), така че не би трябвало да има ограничения на самия ден дали може да се влезе в парка.

# 628
  • На планетата Земя
На какъвто и вариант за билетите да се спрете, купете ги, защото по техния Великден всичко ще е пълно.
Добър вариант е 1 ден парка, 2рия студията, щом цената има значение, направете го така.

Водата би трябвало да работи - ако тези на открито са спрени, задължително работят чешмите на закрито.

# 629
Здравейте,
Предстои ни посещение през Април в Дисниленд в Париж. Ще бъдем един възрастен и дете на 10 год. Удобно ли е до посетим атракциите с раница или да я оставим в хотела.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 19:19 от Koty

Общи условия

Активация на акаунт