Дисниленд Париж - тема 5

• 34 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • На планетата Земя
От центъра на Париж пътувате с RER A, около 45 минути е пътят. После са ви нужни още около 15 мин, докато се ориентирате и влезете. Бъдете в началото. Купете билети предварително. Може да се внася храна и вода, забранени са остри предмети, оръжие, селфи стикове, кутии за пикник.

# 601
А светлинното шоу си заслужава, нали и е всеки ден? От колко часа започва? Кога е последният RER за Париж?

# 602
Последният RER e към 0:20 ч., зависи кой ден от седмицата е, и разбира се да няма стачки или ремонти. Rolling Eyes

Шоуто си заслужава много! Simple Smile Всеки ден е, непосредствено преди да затворят парка, което пак зависи от ден от седмицата, месец и т.н.  За април бих предположила 21 или 22 часа. Имайте предвид, че до 8ми май има и второ светлинно шоу в другия парк, ако децата са момчета, може да им допадне повече. Може да потърсите клипчета в youtube и да видите, кое ще ви допадне повече, тъй като не съм сигурна дали ще можете да се вредите и за двете (даже май в момента са по едно и също време).

Относно децата - вие трябва да си прецените, вие си ги познавате. Simple Smile Много е относително, но принципно по-добре да сте там по-рано и да си направите почивка в някой момент, като/ако опашките станат неприятно големи. Simple Smile

# 603
Голямо Благодаря за инфото! Ние вече имаме закупени билети за 13.04 / четвъртък/ за единия парк. Влакчетото RER от центъра на Париж е директно до Дисни, нали ? А знаете ли на какъв интервал вървят - на всеки 30 мин ли са до Дисни или по- често?

# 604
  • На планетата Земя
Другата седмица ще излезе работното време за вашата дата. Но в периода 3.4-7.4 паркът работи от 9.30 до 23 часа, студията от 9,30 до 22 часа. Така че това може би ще са часовете и за вашия ден.
Принципно (вие сте само в 1 парк) човек може да хване и двете. В студията пак започва в часа на затваряне и трае 8 минути. В парка шоуто трае 25 минути. За мен няма сравнение между двете, не бих се колебала в избора. На 12.4 Дисниленд Париж празнува рожден ден. В същата вечер се връща Disney Dreams на мястото на Illuminations. Изтръпвам само, като си помисля за любимото ми шоу, което пак ще оживее.  Подгответе се за мноооого хора.

# 605
Ще посетим Дисни за един ден / един парк - моля споделете кои атракции са най- подходящи за деца на 9 години. Ще съм ви много благодарна, за да можем по-бързо да се ориентираме предварително.

# 606
  • На планетата Земя
Влезте на сайта, разгледайте ги, всичко е описано подробно.  Не са една и две, за да мога да разкажа за всяка една. Принципно при първо посещение с билет за 1 парк - за мен е добре да е основният.

# 607
Ще посетим Дисни за един ден / един парк - моля споделете кои атракции са най- подходящи за деца на 9 години. Ще съм ви много благодарна, за да можем по-бързо да се ориентираме предварително.
Много зависи и от детето. Обича ли адреналина или по-скоро леки атракции. Момче ли е или момиче...

# 608
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

Записвам се да ви следя и с въпрос - заслужава ли си Дисни по Коледа?

Питам, защото ние сме в Англия и в тукашните паркове много от атракциите са затворени през зимата.
- В Дисни по Коледа всичко работи ли ?

- Можем ли да влезем в парка преди официално обявеното работно време? Пак тук сме оставали в Алтън Тауърс и можехме да влезем преди да отвори парка и да се наредим за атракциите.

Гледам 3 нощувки, като ще пътуваме с кола най-вероятно, освен паркинг към хотела, с билетите включва ли се паркинг към самия парк?

# 609
Ооо Дисни по Коледа е вълшебен Heart Eyes
много, много си заслужава според мен
Всичко си работи, освен атракции затворени за ремонт, т.е няма затворени заради зимата.
Ако сте в хотел на Дисни можете да влезете преди отварянето на парка и даже да се возите на някои атракции...
Ако сте в хотел на Дисни не ви трябва паркинг на парка,  защото сте на пешеходно разстояние, а ако сте в по отдалечените хотели на Дисни има безплатни шатъли и няма да ползвате вашия автомобил

# 610
  • На планетата Земя
Дисниленд Париж никога не затваря. Всичко е пригодено и за зимни условия.
Безплатен е паркингът на хотела. Там оставяте колата и до парка пеша или с шатъл. Ако сте в Дейви Крокет - с колата можете да паркирате на паркинга на парка, защото къщичките са далеч.

# 611
Момичета, ние запазихме билети за два дни за края на май, но все още не е излязло работното време на парка за тогава. Знаете ли по това време на годината кога горе долу е светлинното шоу? Направих резервация за вечеря в 19.30 и сега се чудя дали няма да изпуснем я някой парад, я фоерверките. Бях чела тук някъде, че вечерното шоу започва в 22ч и приключва към 23ч.. А в момента в приложението пише 19.20 за Disney D-light Grinning

# 612
Не мога да намеря инфо в сайта на Дисни - кога са тези дневни паради и шоу програми. Прочетох, че парадите са 2, но по кое време и къде в парка да ги видим.

# 613
  • На планетата Земя
Часовете може да се проверяват на официалния Disney app. Както и работното време на всички останали обекти - атракции, магазини, шоута, затворени за ремонт съоръжения.

# 614
Имам още 2 питанки;
1.Откъде да купим fast pass, за кои атракции. 2.Атракцията Indiana Jones подходяща ли е за дете на 9г /h=1.35 м/?

Общи условия

Активация на акаунт