Дисниленд Париж - тема 5

• 34 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Една и съща е цената, но не чакайте до последният момент, тъй като може билетите за вашите дати да свършат. Simple Smile Има безплатна канселация 3 дни преди датата на посещение.

# 586
Нединка, airbnb сме и ние. Има няколко района, които откривено си пише да се избягват, но да не изместваме центърът на темата Simple Smile
Конкретно- има ли значение по кое време се купуват билетите за Дисниленд? Винаги ли за дата 05.06 примерно цената ще е същата или има като Low cost компаниите?

Ако сте доволни от апартамента, сподели след това за кой точно става въпрос, моля те. Може и на лични.

В Париж има такова предлагане, че мен лично много ме затруднява изборът. Така че ако мога да изкопирам от някого доволен, ще съм адски благодарна.

# 587
  • София
Ама разбира се, че ще споделя. Аз съвсем набързо резервирах.

Adinko87, идеята ми е, че този месец отделихме сериозна сума за ремонт и малко нагорно ще е сега. Другият месец ще купувам Grinning

# 588
Ама разбира се, че ще споделя. Аз съвсем набързо резервирах.

Adinko87, идеята ми е, че този месец отделихме сериозна сума за ремонт и малко нагорно ще е сега. Другият месец ще купувам Grinning
Да, да, аз просто все пак да предупредя. Simple Smile Реално и не мисля, че за вашите дати ще са чак разпродадени парковете, обикновено е по празници или август, но все пак да се знае. Simple Smile

# 589
  • На планетата Земя
При нашето последно посещение миналия юли нямашесвободни билети за пожелалите да купят в последния момент. Ако си купите април за юни, няма проблем.

# 590
  • София
Трябва да си призная, че изчетох доста и стигнах до изводът, че началото на Юни, през седмицата е най-спокойно, защото големите ученици още са на училище и няма ваканции или празници. Разбира се, че не е гаранция, но все пак беше отправна точка.
Сега чета на кои атракции се образуват най-големи опашки и правя стратегии Grinning Заради бюджетът предпочетохме да не сме на Дисни хотел, но да сме 3 дни. Аз съм контролфрийк, ако не е станало ясно Grinning

# 591
  • На планетата Земя
Така, така! Идеално си се ориентирала за юни. За малко ще се разминете с друга българск група 😉

# 592
Трябва да си призная, че изчетох доста и стигнах до изводът, че началото на Юни, през седмицата е най-спокойно, защото големите ученици още са на училище и няма ваканции или празници. Разбира се, че не е гаранция, но все пак беше отправна точка.
Сега чета на кои атракции се образуват най-големи опашки и правя стратегии Grinning Заради бюджетът предпочетохме да не сме на Дисни хотел, но да сме 3 дни. Аз съм контролфрийк, ако не е станало ясно Grinning

И аз мисля, че началото на юни е идеално време. Западноевропейчетата залягат над годишните изпити по това време. И малки, и големи са на училище до края на юни/началото на юли. Шансът за хубаво време също е голям.

Както се казва, Have fun.

Аз си мисля евентуално за юли, че се падат едни три последователни почивни дни при нас, но ще видим.

# 593
  • В полите на Витоша :)
Mileto, благодаря и на Вас, че се включихте по моите въпроси Simple Smile
Решихме, че няма да включваме изхранване, на момента ще решаваме какво ни се хапва и няма да се съобразяваме с часове.

Сега ме притеснява друго - направихме авансово плащане за Дисни, но никъде в приложението не намирам опция за доплащане. Резервацията я виждам с датите - всичко е точно, но как да доплатя?

# 594
  • На планетата Земя
От сайта на Дисни си влизате в профила (ако нямате, си правите), виждате си резервацията. Там има опция за доплащане на остатъка.

# 595
  • София
Може ли да ме насочите- преди време четох за някакъв човек, май Ивайло, който може да организира транспорт след парка към Париж или Бове. В общи линии трябва да намеря транспорт от парка към Бове на 08.06 след затварянето... идеи?

# 596
rainy в темата за Париж някъде имаше телефони на Ивайло и на още двама българи, звъниш и питаш за цената им и тук в първия пост Mileto е сложила преки пътища към две-три фирми за частни трансфери и там попитай за оферти..
.няма други варианти от Дисни към Бове

# 597
  • В полите на Витоша :)
От сайта на Дисни си влизате в профила (ако нямате, си правите), виждате си резервацията. Там има опция за доплащане на остатъка.

Mileto, благодаря много! Изобщо не предполагах, че в сайта ще има по-различна информация от тази в приложението Flushed

# 598
Може ли да ме насочите- преди време четох за някакъв човек, май Ивайло, който може да организира транспорт след парка към Париж или Бове. В общи линии трябва да намеря транспорт от парка към Бове на 08.06 след затварянето... идеи?
Ивайло Тодоров се казва, тел. е +33783666878. Аз го резервирах за трансфер от и до Бове за 10.03.2023 и 17.03.2023.

# 599
Здравейте! През април ще ходим в Париж за няколко нощувки и за един ден ще посетим Дисни- как да стигнем от Париж до Дисни /хотелът ни е до Триумфалната арка/, колко време се пътува, храна и вода не може да се внасят нали? С отварянето на парка ли да сме там или ще е много уморително за децата/9г/ ,т.като искат да гледат и вечерното шоу. Кога е последния RER или автобус към Париж?

Общи условия

Активация на акаунт