Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 693
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм съгласна, че ние тук във форума може да си имаме наше бебе на годината. Само живи и здрави да дочакаме момента да си видим дечицата.
А списанието "9 месеца" задължително ще си го купим, щом там пак има нещо от "наша гордост".

# 166
  • София
Хеллоу, банда!
Ним, стига си ми благодарила, аз много обичам да рисувам, само дето хич не ми идват идеи какво да се рисува по коремите точно... newsm78
А за върволицата от роднини и приятели, този път мисля да отсвиря повечето. Предния път като се почна от първата седмица, та до 40 ден всяка вечер имаше гости вкъщи. Буквално всяка. Накрая това яко ни изтощи, уж весело, уж хахо-хихи, ама се скапваш, да слагаш маса, да вдигаш...чинии да миеш и всичко това и покрай бебе. Слава богу, болен човек не си е позволил да дойде и с това проблеми сме нямали, както и от вратата ги пращах в банята да си мият ръцете, защото не се сещат. Това ви го казвам като съвет, не се срамувайте да го искате от гостите, все пак ще пипат новородено бебче.  Naughty Съвети не позволявам да ми се дават, без да съм ги искала, нито предния път, нито този, директно режа този, който се опитва да ги дава.

# 167
И моите роднини са много далече.Надявам се поне приятелите ми да са до мен!
   И аз се страхувам за раждането,но,по-скоро не за себе си,а за бебчето!Дали ще го родя без да го измъча?Дали лекарите няма да са непохватни,като го вадят?Това ме безпокои най-много!
   А пък до болката.......сигурна съм ,че боли адски много,но знам ,че и майка ми и бабите ми са раждали без никакви упойки,и то по 3 пъти.

# 168
А планово секцио не може да има на Нова година в полунощ!  Naughty Плановите операции се правят сутрин, ако е направено в 24 часа, значи е било по спешност!
  Не можем да сме сигурни в това!Думата става за първото ЕВРОБЕБЕ!Знаеш ли кой на кого и колко ще плати за да си го организира?(ТОВА Е МНОГО ВЪЗМОЖЕН ВАРИАНТ,според мен).
  Работя на място,където се мотат хора от БГ "елита",да знаеш колко бременни Януарки има между тях точно сега!
  Ще видим януари,какво ще стане най-накрая!
  Но непременно трябва да имаме и НАШЕ ФОРУМСКО ЕВРОБЕБЕ номер 1!

# 169
  • София
Десислава Р. и Цветелина М. , по Ваше желание и мое благоволение, сте надлежно записани за 16.11 за у-ще!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чакаме Ви и всички други дето се разсейват напоследък (с работа, лекции и консултации)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хей, някой са да не се сдуха от хумора ми??? #Crazy  Mr. Green

Цвета, излеянията ми ще можеш да ги четеш в сп. МАМА, а сп. 9 месеца с моя евро-коледен корем ще излезе на 17 или 18 декември... Не знам Нимски к'во има навпредвид?????? Crazy

Мими 81, аз, в качеството си на главен виновник поканих най-учтиво Мим4о и на личния и тук да се върне и да не се цупи, но се страхувам, че нема да преживее факта, че не намираме бременния изрод от аватара й за секси... Жалко, но до Враца няма да отида да и обяснявам, че не беше нищо лично... Мисля, че тук сме все големи и разумни хора. Аз каквото трябваше - направих. Нямам угризения.  Peace

# 170
  • София
Абе че планово секцио няма да направят в 00 часа на 31.12 е повече от сигурно, обаче нищо не пречи този час да се запише в журнала и в акта за раждане.  Wink

# 171
  • София
Ивонска, не знаеш какво имам предвид, защото не можа да останеш до края на рисунките!  Wink Освен твоите снимки имам предвид и нещо друго, но тъй като човекът си трае, ще си трая и аз!  Laughing Между другото не знаех, че ще има извънреден брой на "9 месеца" на 17-18 декември!  newsm78 Нали няма да забравиш да напомниш пак за датите, както и за спинасието "Мама", че къвто съм заплес, ще се сетя, че нещо е трябвало да купувам някъде март месец!  ooooh! Аре, че умрях от глад!  eat

# 172
Голямо Благодарско на Ивонска, за това, че съм записана за 16.11!!!
Аз да споделя, че съм чела през различните години, наградите за 1-во бебе на НГ, или поселдно за старата са печелили доста бебчета от село еди кое си. Може сега да стават тези неща с плащането, но преди го нямаше това според мен.

# 173
Абе че планово секцио няма да направят в 00 часа на 31.12 е повече от сигурно, обаче нищо не пречи този час да се запише в журнала и в акта за раждане.  Wink
  Ооооооох не знам,за "ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО" newsm78,съжалявам..........По-скоро в журнала няма да фигурира думичка"СЕКЦИО",според мен.
  Макар че,ако тръгнат към някаква фикция по въпроса,може да има всякакви варианти,само ние няма да разберем за тях...........АБЕ....пука ни много!Нека правят ,каквото си искат,
    ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА НИ БЕБЧЕТА,толкоз!

# 174
ха ха ето кой ще ме рисува - Klemy от сега си те заплювам  smile3521
Момичета (от софийските) нали ще дойдете в четвъртък - много ми липсвате вече  newsm53
Моята акушерка потвърди пола на бебока. Вече бил с главата надолу, но незнам дали може да се извърти тепърва седалищно  newsm78
В четвъртък ще ходим с таткото при Марков, да се срещнем с дребосъка на готинко, и да видим плацентата дали се е дигнала. По този повод най-тържествено се обръснах (знаете къде). Нещо се страснах от думите на ivonska пък и се сетих, че на една лекция верно ни казаха за тия депелатоарни кремове нещо негативно. В полупегнало положение и с огледалце мисля че резултата е положителен  Laughing

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:56 от ninishte

# 175
ЕЕЕ,вие сте голяма работа Hug Излезнах за 3-4 часа на разходка,а сте изписали две страници вече.На мен сега мама ми се обади и каза ,че е купила някакво оранжевко комплектче-каза,че ще приличаме на портокалче hahaha Аз на 17-ти съм на консултация и се чудя как ще се справя с...бръснача  newsm78 Ох,приспа ми се,а трябва да готвя  ooooh! докато обеля сума ти картофи-мъжа ми е луд фен на картофи във всякакъв вариант.Айде  ще ставам да се захващам с яденето.   chef

# 176
Няма ли да има "Преразказ с елементи на разсъждение" от темата на у- щето днееес  Rolling Eyes
Простете, ако съм нахална ама да знам дали да се надявам нещо да хвана от темата Wink

# 177
  • София
Я Клеми да си признава веднага как ни е представила най-достойно!!!!!
То от Ваш'те подмятания почти се разбра, аз нищо конкретно няма да кажа.............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Няма разкази за темата днес - следродилната депресия е нещо, дето и психоложката внимава като коментира... Сори, мила...

# 178
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ох,момичета,голям шемет съм Crazy Crazy
Преди малко бях на преглед при докторката,при която мисля да раждам пак,/ и Алекс го родих при нея, и бях супер доволна,дано и този път е така Praynig Praynig/, та докото ме преглеждаше,аз от приказки за зодии,за термини и какво ли още не,забравих да си погледна юнака,забравих да и кажа да пусне една снимка на някое краче Mr. Green,забравих да я питам как е разположен младежа,въпреки ,че имам бегла представа относно това, абе....заплес голям съм и тва си е Rolling Eyes Аз като ми кажат ,че бебето е добре,че всичко му е както трябва,и някак си ,вече съм спокойна,и като почна да си говоря blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah

Та по този случай ,мисля утре пак да ходя, наблизо в поликлиниката,ама не казвайте на никой Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
  • София/Варна
ivonska, благодарско, че ни записа Simple Smile

ninishte, аз като върл фен на кърменето няма да пропусна лекцията в четвъртък, ама както винаги май ще закъснея, че моя заспалия мъж не мога го накара да тръгнем по-рано  #Cussing out.

mimi_81, това с картофите ми е познато, ама аз съм казала на Картофеното чудовище, че като му се ядат толкова много картофи, той ще си ги бели ... Да си имаме уважението Wink

Общи условия

Активация на акаунт