Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 681
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здрасти и от мен!!!

Днес времето тук е ужасно- бях набелязала 1000 задачки, но като гледам дъжда и вятъра се убеждавам че е по-добре да си стоя на топло  kaffeetrmker_2

И аз от август месец съм подхванала процедурата с "бръснача", но ми се иска да пробвам с някакво кремче и ще съм благодарна, ако някой ползва, да сподели марката на нещо безвредно и ефективно. И ако може да не е мноооого мирешещо.

Анджи, аз в сряда смятам да посетя училището в Окръжна болница - от 17.00 часа. Така и така съм си вкъщи вече и съм ги метнала подред "културно- масовите прояви" за бременни.

# 106
Здравейте януарки!
Видях, че пишете за обезкосмяване и реших да се включа. Аз съм принципно с бръснача, но имам и едно кремче за бикини зона на Стрийт, не е много смрадливо, но е ароматизирано. Ама да ви кажа, сваля доста некачествено, струва около 5лв. по последни спомени. Използвам го в крайни случаи. Приятен ден на всички!

# 107
По въпроса с космите и на мен лекарката ми каза да забравя за коло маска последните седмици от бременността. Но идеята за крем депилатоар ми харесва...сега махането на космите вече се превръща в изкуство.
Русенски мами, страхотни сте.

# 108
A, значи с косми ще си стоя Mr. Green за първото раждане ме обръсна акушерката, сега освен да накарам половинката да я свърши таи работа Mr. Green
Вчера много се смях, исках да пия вода от една чешмичка в центъра и не можах, щях да притисна бебето към чешмичката Joy. Купих си минерална вода.
Дани, ще дойда в сряда, надявам се Hug

# 109
Как сте, коремчета?
Аз да се оплача. Мноооого ме боли кръста. Едвам се обръщам нощем, а съм свикнала да се въртя като риба на сухо. В същото време и ритници колкото искате. Знаете ли някакво безвредно мазило, което малко поне да облекчи тези болки, че толкова време има още... Пробвах да се движа повече - боли повече. Вървя като дърта баба, само бастунка ми липсва.  Cry

# 110
От днес съм в майчинство  Party
От сутринта съм по разходки,въпреки дъжда и мокрите ми крака  #Crazy

# 111
Здравейте момичета  Simple Smile
Я кажете моля, хълцанията на бебчето като какво се усещат? ПРеди малко усещах нещо като странно пулсиране в стомаха и то ниско долу, където й е на малката главичката, през равни интервали, ама доста продължително, към 5 минутки някъде?

liliana_R и мен доста ме наболява кръста, ама мисля, че спасението ще дойде след някой друг месец   Simple Smile
Мими, остави си задачки и за другите дни, ще обиколиш навсякъде сега и после ще скучаеш    Simple Smile Радвам се, че най-накрая ще можеш да си починеш  Hug

# 112
здравейте коремчета и от мен,
гледам за триъгълника пишете - аз тук съм си взела един крем на Strep за бекини зоната и мисля да го пробвам тия дни заедно с бръснача на епилатора .... пък ще видим.
KayRen в събота си купих много сладка шапка от Pastel на Пиротска, но ти така ме заитнересува с онова магазинче че ще взема да отида въпреки че не ми е на път  newsm08
Аз също имам от време на време проблеми с  smile3550 ям круши и супи, но понякога ми се получава.... или решава да ме напъне точно в някой магазин или нещо такова  Embarassed В петък - пак така  Toilet и не става - отивам да си правя кафе защото помагаше преди (ама сега нали избягвам кафето) и тамън си го направих с кеф и то.....  Sick ме напъна и стана без бой, ама аз си го пиинах после кафенцето - няма да го хвърлям я  Joy
Аз утре ще ходя на док-и и нема да се видим, ама в четвъртък съм на линия  smile3523

# 113
да ви кажа и на мен ми се появиха едни схващания - болки в таза - опашката. Предимно като седа повече или като се заседя, ама докато се раздвижа се изморя и пак трябва да седна

# 114
Тези болки в кръста са от разместването на таза и разширяването му. Поне така ми обясниха предната бременност.

# 115
  • София
Днес излизах само да обядвам с приятели, а сега съм като пребита! Боже, ефективността ми е като на сгазена котка...... Време е да се мирясва, май...

Момичета, аз не съм много убедена, че крема за обезкосмяване е подходящ за лигавицата...  Rolling Eyes Имам предвид там, съвсем отдолу...

Отивам да правя дупка в матрака..................

# 116
Ели и аз така 2-3 пъти усетих ниско долу.Даже мъжа ми го карах да слуша как хълца-предполагам,че това прави. newsm78

ОООО,стига да е хубаво времето няма да се спра,ама как ще се прибирам по тези стръмни улици  #Crazy

# 117
  • ville de Quebec
Аз пък си решавам проблема с тоалетната с кафе. Тази бременност не съм спирала кафето, пия по едно сутрин, ама шварц кафе, то все пак е доста по-слабо и нямам проблем, от време на време някой ден пропускам, ама съм си редовна Laughing

# 118
  • Пловдив
Здравейте момичета!От няколко часа има някакъв проблем и не мога да вляза,но най-после.....Не съм писала тези дни,но мноооого обикаляхме по магазините и даже купихме легло,матраче и протектор.Също купих и стерилизатор за микровълнова.Моного съм доволна от покупките smile3508.
Относно триъгълниците(таз болна тема) и моя е за чистене и за срам ме мързи да ида до козметичния салон.Мисля,че ако козметичката е добра и имаш доверие всичко ще е наред.Това с бръсненето хич не ме привлича...не съм пипала бръснач от години smile3506

# 119
  • София
Аз сега се връщам от изписването на бебока на моята приятелка. Лелеее, колко е малък! Изписаха ги 2400 и нещо (не запомних). Като го гушнах и се размечтах за моята сладурана!  Flutter И понеже съм с привилегии, присъствах и на първия му преглед от педиатъра. Като го съблякоха - ма то няма една мръвка даже! Такива малки крачета, слабички, памперсът му стигаше до гърдите!  ooooh! Обаче каква пишка има, признала съм го за зет, сега остава и щерката да го одобри!  Crazy  Joy При това положение утре съм твърдо на даскало!  Hug

ПП - забравих най-смешното. Обадиха ми се в 12 без 15, че в 12 и 30 ги изписват. И аз - газ до спирката да разваля пари, че имах само едра банкнота и се мятам на първото такси на стоянката. Ама нали се сещате, че 100-те метра до спирката ги взех на 5-та бременна скорост и в таксито се мятам полу жива и аааааадски задъхана!  Whistling И му викам на шофьора - карай към Тина Киркова! Човекът щеше удар да получи, добре че му се ухилих и викам - на изписване отивам, че той май беше решил, че раждам!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт