Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 674
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте мили Мами!
Благодаря, че вече съм в списъка   bouquet. От днес вече съм вкъщи и ще  се включвам по-често  Simple Smile. Искам да ви попитам за училището - оставам с впечатление, че трябва да се запиша предварително - ако дойда така ще ме върнат ли? newsm78 Laughing.
Чакам инфо
Поздрави

# 91
Момичета, здравейте! Отдавна не съм писала, но събота и неделя имах гости (мама и мъжа й), а в петък обикалях като глухо куче из града. Е, поне си купих 2 сутиена за кърмачки който ще нося и сега. Ще кажете, че гърдите ще се променят, да предвидила съм го това и са 1 номер по-голям и са еластични, а ако се наложи ще пратя свеки да вземе други, нали няма да мога да излизам, а магазина е доста далеч.

Ивонска, и аз почти всяка вечер сънувам бебо. Как раждам или как го храня, нормално е нали само това ни е в главата. За ваната да ти кажа пръчките за поставяне на голямата вана са комплект с анатомичната вана и са на OK BABY, не знам дали можеш да намериш отделно. Тези много стабилно застават, на самата вана има улей в който се закрепват пръчките и не мърда. Малко така ти обясних, ама се надявам да ме разбереш.

Днес съм на консултация и нямам търпение да видя бебо. Дано всичко е наред, че малко се притеснявам.

# 92
  • София; Дружбето
Здравейте мили Мами!
Благодаря, че вече съм в списъка   bouquet. От днес вече съм вкъщи и ще  се включвам по-често  Simple Smile. Искам да ви попитам за училището - оставам с впечатление, че трябва да се запиша предварително - ако дойда така ще ме върнат ли? newsm78 Laughing.
Чакам инфо
Поздрави
Няма да те върнат, ще те добавят в списъка Peace

# 93
  • София
Добре, майчета, кои ще ходим утре на у-ще? Аз мисля да дойда...

Да се преброим... (Нинище, оправданията ти свършиха, искаме те утре на линия!!! Naughty)

# 94
Аз пък си мислех да отида при козметичката, прилежно и с триста зора се избръснах миналата седмица, за да са готови за измъкаване през тази, но сега се разубеждавам. Confused
Но ще я свърша тази работа преди да отида в родилното, ако бебо не ме изненада и да се наложи пак бръснача да играе Grinning

# 95
Момичета внимаваите с тея брасначки,да не се възпалят лимфните възли.По-добре на козметик или депилартуар и мен ме беше малко страх от контракции при колата,но първата бременност си ходих до последно без проблем и сега също.Стига козметичката да е добра разбира се

# 96
  • София
Аз мсиля да дойда.
А за триъгълника, всяка седмица бръска със самобръсначката, ама и аз по спомени карам. Решила съм преди секциото да отида на козметичка за кола, ама нито знам къде /препоръчайте някоя добра!/, нито как ще ми понесе...до сега не съм ходила.

# 97
  • Варна
Добро утро, дами!
Аз също сънувах нещо свързано с раждането. По-точно отидох да се запиша да раждам и ми казаха, че на 1-ви декември ще раждам и то чрез секцио  Shocked Аз по принцип си имам страх от операции, защото никога до сега не ми е правена и най- много се притеснявам да не се наложи такова нещо. Обаче им се опънах и отидох да се оплача на моя лекар, реших, че няма да отида да раждам тогава.  Sunglasses
Колкото повече наближава, толкова главите ни се размътват от притеснения, но здраве да е, каквото стане в крайна сметка.
Относно триъгълника, ходя на кола маска и за сега нямам проблем, ще си ходя до последно, а януари месец дори мисля няколко пъти да отида, за да не се налага да се бръсна.
Приятен ден ви пожелавам, въпреки, че времето е ужасно.

# 98
Момичета,за съжаление на кола маска не сам ходила отдавна и не мога да ви помогна,макар лично да не бих се доверила на козметичка за интимните части,но искам да ви питам нещо друго.По спомен посл.цикъл ми беше към 15 януари и те ми определиха термин(както съм записана и във форума)-22.01,а то тогава няма как да е,щото ние 1-я опит за бебе го направихме на 25 април9около великден).Освен това се опитах да обясня на лекарите,че до 2-я опит-около 12 февруари) съм си правила 3теста за бременност и 3-те бяха отрицателни,но те си знаят тяхното.Страх ме е ,ако пак ми определят дата за секцио да не извадят бебока много по-рано Crossing Arms Последният път даже казах,че не на 15,а на 18 ми е бил посл.цикъл точно с тази цел.А лекарката казва,че то бебето само ще си покаже през посл.седмици дали е готово за навън Thinking

# 99
  • София
катюнгелче, като те гледат на ехограф бебето отговаря ли на седмицата, която си според лекарката? Ако отговаря, значи всичко е точно.

# 100
Здравейте и от мен. скоро не съм писала, не че по принцип не съм много активна. Да ви се оплача, изкарах пневмония и все още не мога да спра да кашлям. Също да се оплача от личния лекар, който само да добавя че при първата бременност се справи отлично ,а сега нещо се излага.
Значи отивам предния понеделник на лекар защото кашлям адски много от седмица ама си трая защото пия сиропчета. Преглеждаме джипито и казва че имам много хрипове и тн. и съм за снимка. А предните дни водихме малкия на снимка и ме изкараха от залата защото било опасно за бебето.
Казвам това на лекаря а той ми вика"Ами каквото ,такова" #Cussing out
Представятели си.Аз отказах и званнах на гинеколога си, който изрично забрани тази "манипулация".
Е кажете ми, има ли  свестни лекари, при положение че джипито също има 2 деца да ми причини такова нещо  #2gunfire
Много съм разочарована, какво друго да кажа.
Благодаря ви че прочетохте това.

# 101
  • София; Дружбето
naj-mama лекари всякакви, не се ядосвай, важното е да се оправиш  Hug
А между другото по въпроса с кола маската и епилирането си спомням, че на една от лекциите категорично забраниха тези процедури в последните месеци от бременността, защото можело да се спука капиляр и да стане беля. А и тези, които ще раждат секцио до колкото знам (не че съм спец де Laughing) те обливат там с йод ли, спирт ли, та след кола маска си е преживяване като те намажат по скубаното Mr. Green
Аз вече искам да раждам Joy нито мога да спя, нито да седя, не мога да се понасям вече. Кръста ме къса от 3 дена, не мога да ставам без пъшкане, нощем милото каза, че като се обръщам и викам  newsm78 А колко време има, мале мале. Айде стига съм се оплаквала. По
По-късно пак Laughing
btw ivonska някакви новини от Бойка?

# 102
  • София
Добър ден! Аз днес се успах!  smile3507 Сега се чудя да закусвам ли или направо да обядвам! Последните 1-2 седмици се улавям, че само за ядене мисля. Ограничавам си яденето с 300 зора и за каквото и да си помисля, всичко ми се прияжда.  smile3506 Много ме е страх какво ще покаже кантарът на консултацията утре.  Embarassed

За триъгълника - аз го оправям с бръснене по спомени. Няколко пъти съм действала и с огледалце, но установих, че ефектът е същият. Как се справям не знам, но нямам намерение да спирам. Опитах се да се изтрая известно време с косми, а това не ми се е случвало от ученическите години сигурно и на пипане бях станала такъв покъртителен китеник, че не се траех сама себе си!  Sick Обаче ако някой сподели и крем депилатор, подходящ за бременни, бих пробвала и така за разнообразие.

Утре принципно съм на линия за училище, стига да не решат да изписват приятелката ми с бебето!

# 103
Здравейте и от мен днес влизам в 8 месец но нещо се притеснявам защото съм на консултация чак на 29 11.Бебето си рита съвсем нормално но ми е малко нервно че не съм го виждала отдавна.
За триъгълника мисля да ползвам депилатоар не съм сигурна но мисля че ВИВ беше подходящ ще проверя в аптеката.Първия път като отивах да раждам /влязох по рано заради високо кръвно а не защото имах контракции/пробвах сама но не можах нищо да свърша и срам не срам извиках мъжъми да помага.В болницата акушерката ме пита дали съм бръсната изглежда не ме разбра и като започна да се кара къде съм тръгнала и какво си мисля че отивам така а после даже не се извини.Това е единствения лош спомен от болницата.
За WS от както всеки ден ям овесени ядки нямам никакъв проблем.

# 104
Здравейте мами, аз не съм писала отдавна, защото дъщеря ми беше болна и си стояхме вкъщи. А компютър ще получа декември, така че нямаше как да влизам във форума. И така, стоейки си вкъщи, неусетно качих 2 килца... Ами така е като 5 дена не мръднах от нас Rolling Eyes( да не кажа от леглото)
Иначе по въпроса с триъгълника, аз също по спомени карам, но тъй като го правя редовно и от доста време насам, та имам мнооооого спомени, които не ме подвеждат:)

Общи условия

Активация на акаунт