Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Някои от препоръчваните артикули за болницата при раждане включват нощници, самобръсначки, чехли, лични документи, тоалетни принадлежности, хавлиени кърпи, връхна дреха според сезона , къси памучни чорапи , сутиен за кърмене , долно памучно бельо , дамски превръзки , прибори за хранене, мобилен телефон, бутилирана вода, пелени , бебешки сапун, бебешко олио и други.
-
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на бременните жени във форума?
-
Защо не мога да отворя албума си със снимки?
. От днес вече съм вкъщи и ще се включвам по-често
. Искам да ви попитам за училището - оставам с впечатление, че трябва да се запиша предварително - ако дойда така ще ме върнат ли?
)

Последният път даже казах,че не на 15,а на 18 ми е бил посл.цикъл точно с тази цел.А лекарката казва,че то бебето само ще си покаже през посл.седмици дали е готово за навън

нито мога да спя, нито да седя, не мога да се понасям вече. Кръста ме къса от 3 дена, не мога да ставам без пъшкане, нощем милото каза, че като се обръщам и викам
Сега се чудя да закусвам ли или направо да обядвам! Последните 1-2 седмици се улавям, че само за ядене мисля. Ограничавам си яденето с 300 зора и за каквото и да си помисля, всичко ми се прияжда.
Много ме е страх какво ще покаже кантарът на консултацията утре.
Обаче ако някой сподели и крем депилатор, подходящ за бременни, бих пробвала и така за разнообразие.