Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 687
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София; Дружбето
Добро утро. Днес спах непробудно да не повярваш, само дето пак ме боли гърлото, май ще ме повтаря Sick
Вчера дойде съседа от долу и се оказа, че им тече от нашата баня, ново двайсе #Cussing out та сега ни предстои ремонт на банята. Вече ми писна да изкачат непредвидени разходи, милото съвсем се ошашка. ТОй не стига че работи от 5 до 21 събота и неделя включително , ми сега и баня. Направо ми е жал за него Cry
Такам, оплаках се, отивам да си правя кафе

# 136
Добро утро момичета!
Като гледам какви неща сте започнали вече да обсъждате...Недейте така, че и аз от време на време изперквам с наближаването...Доде стигнемЕ празниците и вече ще сме се затресли здравата. Аз нищо, че съм февруари, ама съм в началото,та знае ли се кога ще му се прииска да излиза.
Нимче, все едно аз съм го разказвала това за изписването, естествено не с толкова хумор разбира се. Като изписвахме моята дружка и аз бях така с таксито. Много сте сладки на снимката. Да е жив и здрав малкия и да порасне голям мъж, та да пази, твоята принцеска Grinning
А за бръсненето и аз искам да ви попитам- изцяло ли се прави Embarassed, за нуждите на раждането или...?
Желая ви приятен и усмихнат ден!

# 137
 smile3525  Добро утро и от мен..

Страх ме е от раждането като дявол от тамян  smile3514  от страх и на мен ми идва да се налюскам  Drunk

Аз все още съм си болна и вчера в дъжда дто обиклях,та сега... Tired Face   Сига си правя чайче   food010 че гърлото ме боли и yu5

Дано днес да е хубаво времето,за да поизлезна по разходки...

# 138
А за бръсненето и аз искам да ви попитам- изцяло ли се прави Embarassed, за нуждите на раждането или...?
Да, изцяло, и да, за нуждите на раждането Simple Smile

# 139
а бе,от доста време МИМ4о се губи от форума,някой знае ли защо?  newsm78
Не вярвам да се е расърдила дето й коментирахме аватара  smile3518

# 140
  • У дома... някъде
Вие се канете още за едно малко beer,а аз снощи като добро момиче си глътнах малка чашка бяло винце,да правя компания на мъжа ми  love001
Лелеее,не се усетих newsm78,ами ако на някоя мама и се допие Sick
 cheers cheers dancingАми какво да правя,черпя по едно newsm10,та да са ни весели бебетата newsm32

# 141
Напълно споделям страховете на всички! Незнам нормално ли е, но още не мога да повярвам, че ще си гушкам моето бебе след месец-два. Имам чувството, че все едно цял живот съм била бременна и цял живот ще бъда, някакси раждането ми се струва нереално  Shocked Шантава работа  Wink

А относно върволицата от роднини, която Ним спомена - настръхвам от ужас като си помисля! Януари месец, грипове, вируси - зарекла съм се, само да чуя някой да подсмъркне и айде - довиждане! Това едно, а за безкрайните съвети и поучения - уф, тръпка ще си е! Единствените хора, които искам да са близо до мен ще са мъжа ми и майка ми! Не ща свекърви, баби, комшийки и други подобни!

Ама ще му мислим тогава, да не се ядосваме отсега  Simple Smile

# 142
  • София; Дружбето
Имам едно въпросче - някакви идеи от къде мога да купя протектор за матрак? Къде ли не питах и не продават такива неща newsm78

# 143
В Хиполенд със сигурност.
А относно раждането първия път ме беше страх да не е дълго и болезнено,а аз родих за 15 минути със контракции и всичко.А нали втория път е по-бързо,мого ли да не стигна до там doctor

# 144
Имам едно въпросче - някакви идеи от къде мога да купя протектор за матрак? Къде ли не питах и не продават такива неща newsm78
Ей тва животно не бях го чувала newsm78 В този смисъл не мога да ти бъда полезна с инфо!!!
Аз пък се притеснявам да не взема да родя на Коледа или на Нова година. Хич не ми се иска, така бебо няма да може да си празнува рожденният ден с другите дечурлига, тъй като те ще си бъдат по къщите... А за бебе на 2007 и аз си мислч че ще е януарка, но друг е въпросът дали ще е от форума.

# 145
  • У дома... някъде
Доби,би ли ме включила и мен във януарските мами?Чакаме момиченце Laughing

# 146
И аз искам да минат празниците и да дочакаме Новата година. Преди 14 год. сестра ми беше определена за 12,01 - ама роди на Коледа. Просто не се знае!

# 147
Протектор за матрак е това, което се постила върху матрачето и е от непромокаема материя, за да не пропуска напишкано върху матрака. Някъде го наричат подлоган или нещо подобно. Като обясниш функцията му, ще разберат Grinning Има различни размери - и малки и колкото матрака, които се закрепват с ластичета от 4те страни.

На линка има такова, но е от малките, непромокаема подложка:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=22_209&products_id=1653

# 148
  • София; Дружбето
Абе аз малко не съм в час, но как се определя бебе на годината? Mr. Green
За протектора - питах по пазара при нас, в Пинокио - е нямат такова чудо и т'ва си е.

# 149

Аз пък се притеснявам да не взема да родя на Коледа или на Нова година. Хич не ми се иска, така бебо няма да може да си празнува рожденният ден с другите дечурлига, тъй като те ще си бъдат по къщите... А за бебе на 2007 и аз си мислч че ще е януарка, но друг е въпросът дали ще е от форума.

Стилиана 1,искам да питам , кога ти е термина,ако не го пазиш в тайна?
   Аз имам сестра(20-годишна),родена  точно в новогодишна нощ на 1 януари #Crazy.Разбрах от майка ми,че термина и е бил,обаче,на 15 декември.То ес сестра ми и преносено бебе.
  Ти първата си дъщеричка по-рано(по-късно) ли роди?Интересно ми е ,защото има някакво схващане при някои ,че момичета били по-склонни да закъсняват,а пък момчетата-да идват по-рано.
   И аз не съм сигурна в това по ред причини,но все пак... newsm78При тебе как е било,ако ти се говори по темата?

Общи условия

Активация на акаунт