Отговори
# 2 655
До " Военна- трета" остават малко дни - все ще оцелеете със сегашната любовна.

# 2 656
Любов едва ли just cavalli 😎

# 2 657
Като каза Цвети оцеляване, я как някои мъже биват тренират. Много актуално Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат

Оо, аз пък се дразня моя като се облече за сибирска зима, без температурите да са нещо особено...
Като дойде зима и почват скандалите за обличането защото искам мъжа ми е да по-така.. устойчив.

# 2 658
Видях го. Joy Иска да е супермен, пък той нормален човек.
Дядо й ринел сняг по потник, защо мъжът й не бил като него?! JoyJoyJoy

# 2 659
Не ща зиморничав мъж и аз. Трудно е съжителството Simple Smile

# 2 660
А няма ли да махат инстаграма някой знае ли кога?Че всека селска пръчка се мисли за звездЪ там 😁

# 2 661
Че кой я е карал да взема точно този и да се опитва да го променя? Има достатъчно незиморничави мъже.

# 2 662
  • София
Калява го за негово добро - тялото, психиката Mr. Green

# 2 663
Да остане, че девойките ми забягнаха там, така щото фб бил за лелки, а наблюдението ми  е основен метод за извличане на информация Wink
За промяната - как да ти кажа, неустойчивостта е отклонение и очаквано жената се грижи това да се промени някак.

# 2 664
Модус вивендито е важно. Не техниката.
Любовта е в главата, не в дупката на чорапогаШника.

# 2 665
Дядото с потник в снега е вдигнал високо летвата.
Докато го достигне, мъжът й може и вдовица да я остави.

# 2 666
Калява го за негово добро - тялото, психиката Mr. Green
Ми, да. И без това щатът и бюджетът на армията ни са орязани. Военната подготовка - в къщи!

И аз не ща зиморничав мъж. Както съм я подкарала, къмто моржуване отива.

# 2 667
Да остане, че девойките ми забягнаха там, така щото фб бил за лелки, а наблюдението ми  е основен метод за извличане на информация Wink
За промяната - как да ти кажа, неустойчивостта е отклонение и очаквано жената се грижи това да се промени някак.
Те и лелките се изучиха вече там да се префантосват.То си е като фб реално но разбрах, че го ползвали като сайт за запознанства (да не кажа ескорт)и свалки едва ли не, което е пълна щуротия за мен.

# 2 668
Да, да. И да не пропускаме новото професионално направление - инфлуенсър.
Тря са мотивирани и лелките, няма как.

# 2 669
Ми, да. И без това щатът и бюджетът на армията ни са орязани. Военната подготовка - в къщи!

Даммм всяка жена у дома е генерал на армия от 1 редови войник !  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт