Отговори
# 2 670
Ама аз като не съм инфлуенсър,онлайн нутиционист,фитнес модел, нямам онлайн магазин,не съм веган и нямам последователи ? Какво да правя сега?

# 2 671
днес един познат, възрастничък.. ми вика - аз ти пратих миналия ден покана за приятелство във фейса, що не отговаряш? Flushed а бе, викам, нали те поздравявам на улицата, какво искаш? а и фейса не е модерен вече.. Joy

# 2 672
Оригиналната епиграма е: По-добре паднал под бара, отколкото прав пред струга.
Но и на Елби варианта е остроумен. Още повече, че надали някой днес знае какво е струг.
Боже, чудеса се случвали. Щом Джейми призна варианта на Холд.
Държа да отбележа, че падналия духом му е все едно дали духа, клекнал, легнал или прав. Падналия духащ може да се изправи. Падналия духом, колкото и да духа, все тая. Дори ме учудва, че Анди се е съгласила. Странно.

# 2 673
Да, да. И да не пропускаме новото професионално направление - инфлуенсър.
Тря са мотивирани и лелките, няма как.
Трагедия... всека лелка инфлуенсър

# 2 674
Абе, ай и ти. И ти ше станеш чичко. А може дори да не си инфлуенсър.

# 2 675
Абе, ай и ти. И ти ше станеш чичко. А може дори да не си инфлуенсър.
Тъй ама бива ли жени на години така да се излагат 😁

# 2 676
Той е трол. Троловете не стават лелки.

# 2 677
Правете разлика между "опитваш по желание" и " правиш по задължение" !

Ако сичко беше по желание, нямаше да има ни хеопсова пирамида, ни магистрала тракия.

# 2 678
  • София
Боже, чудеса се случвали. Щом Джейми призна варианта на Холд.
Държа да отбележа, че падналия духом му е все едно дали духа, клекнал, легнал или прав. Падналия духащ може да се изправи. Падналия духом, колкото и да духа, все тая. Дори ме учудва, че Анди се е съгласила. Странно.

Защото за мен второто е по-гадно от първото. Падането духом все в един момент приключва, човек се свестява. Обаче започне ли с втората опция, няма оправия - все ще го прави.

# 2 679
винаги е имало хора без мечти..обикновено те спомагат за осъществяването на чуждите..

# 2 680
винаги е имало хора без мечти..
Joy Не надценявайте мечтите. Нямат общо с дух, душевност. На некой идиот мечтата му е да има просто айфон или пари за яхта.
..
Душевността може да си позволи и да духа, но духачите никога не могат да се радват на душевност. Дийл? Simple Smile

# 2 681
  • София
Душевността не може да си позволи, защото автоматично ще мине във втората опция.

# 2 682
Дискусия се води само при поне някакво познаване на темата.
Иначе се получава нелепо.

# 2 683
  • София
Кажи им, Ланистър.

# 2 684
Ади почвай, нали познаваш темата, Джемсъне.

Общи условия

Активация на акаунт