Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 142
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мерси, ще търся. Аз винаги съм в търсене на някакви неща така или иначе

Ай да, пропуснах. С ефирна бежова блуза тип pussybow на пастелни цветя, която пада, също ще е чудесно.
Вече отиваме в романтична женствена визия.
Като тази:

Намерих колана на Пинко в answear и с 15% намаление ще стъпи на 150. Не знам дали има по- евтини варианти през друго време на годината. Другите цветове са намалени и на по 100, но аз търся черния, точно 4см добре ми идват.

# 196

Намерих колана на Пинко в answear и с 15% намаление ще стъпи на 150. Не знам дали има по- евтини варианти през друго време на годината. Другите цветове са намалени и на по 100, но аз търся черния, точно 4см добре ми идват.
Видя ли PLMD?
Моите черен и слонова кост, 4 см, съм ги взимала за около 115лв.

пп. Сега прегледах. Нямат в момента хубава цена.

Искам съвет за новите ми кубинки с какви дрехи да ги нося и какви цветове ? Те са ми по себе си са страхотен акцент, може би само с дюст дрехи ще трябва да ги комбинирам...как мислите....това са те....давайте идеи с какво да ги комбинирам...

Имам черни Докс на маргаритки, предпочитам да ги нося с базисни цветове. Те сами по себе си са акцент.

# 197
Момичета, от къде си купувате готини бански?
П. С
Имаше един бг бранд мисля само със страница във фейсбук. Ако не се лъжа OnDine си беше поръчвала от там? Моля да ми я припомни, ако е била тя. 😊

# 198
  • Street of Dreams
Момичета, от къде си купувате готини бански?
П. С
Имаше един бг бранд мисля само със страница във фейсбук. Ако не се лъжа OnDine си беше поръчвала от там? Моля да ми я припомни, ако е била тя. 😊

Завидна памет, ако имаш предвид този бански
https://www.instagram.com/p/CMFBin8DDfT/

Аз си го съсипах с какаово масло, а заради перлите не мога просто да го метна в пералнята. Иначе нямам никакви забележки към качеството, а е носен много.
За това лято ще търся друг, но няма да е от тях, не си харесах друг модел.

# 199
Да, точно този е. Благодаря много! Помня банския и профила ти, но не помня имена на хора и марки, така че не е чак толкова завидна. 😀

# 200
Аз купувам бански от Etam, качеството е чудесно. Бельо също!

# 201
Всички бански са ми от H&M. Много съм доволна от качеството 😊

# 202
  • София
Имам 3 или 4 пт H&M. Последно реших да си взема цял бански, защото не си харесвам корема. Ами груба грешка 😁

# 203
Pinko коланчета има и във фешън дейс. Там съм намирала за под 100-110лв. В момента има код за  10%

# 204
  • София
Прегледах всички сайтове, мерси, дами.
Явно сега няма особено изгодни, поне за черната версия.

# 205
  • на земята
Здравейте намерих темата случайно в бг мама.Благодаря за темата прекрасна е!
Искам да се включа с въпрос.
Модерни са кецовете ,бихте ли споделили модели и сайтове.
Харесах едни Karl Lagefeld,но моят номер няма.
Успешни покупки дами.

# 206
TiFoNi за кубинките комбинации безброй зависи какво имаш в гардероба си😉
Аз лично бих ги носила с клин ,дънки и бяла, черна   блуза/ тениска + колие в ярък цвят от тези на кубинките. Дълга жилетка в ярък цвят , кожено яке и черна раница може би.

# 207
  • У дома !
TiFoNi за кубинките комбинации безброй зависи какво имаш в гардероба си😉
Аз лично бих ги носила с клин ,дънки и бяла, черна   блуза/ тениска + колие в ярък цвят от тези на кубинките. Дълга жилетка в ярък цвят , кожено яке и черна раница може би.
Благодаря много! Имаме еднакво виждане, същото ми се върти и на мен в главата, а с колие или гердан в ярък цвят не се бях сетила, супер!

# 208
Благодаря за темата, аз пола лично не съм носила от десетина години, ама ми хареса да погледна примери Simple Smile

# 209
Добро утро дами как сте? 🌹🌹🌹Не съм писала отдавна в темата,но се навих да си взема нови сникърси и се двоумя,реших да се допитам и до вас😊така, че.моля гласувайте 1,2, или 3. Кой чифт ви харесват повече?
1.Ted baker
2.Steve Madden
3.Guess

Общи условия

Активация на акаунт