Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Ivelionora благодаря ти! Hug

# 346
mimi.7299, шапката е хубаво и стои хубаво Simple Smile

# 347
Хубава си, Мими.

# 348
Нищо и няма на шапката и д не ти показвам ква шапка с ушички нося Simple Smile.

# 349
Ммм даа, като зная колко дънки късам на коленете (особено на дясното, което явно е по - ръбесто), доста заготовки за "модерни ботуши" ще си имам Simple Smile.  В комбинация с къси панталони при това Simple Smile.

така?
три чифта имам така скъсани, до сега си разглеждах колената, ми не, не са ръбести Grinning дай да открием защо дясното

исках да се метна на един леко трещящ чорапогащник обаче броката ме притесни - да не почне да ме вбесява, още го мисля де, няма наплив за точно тази шарка Grinning
Момичета, как го намирате? С какво бихте го носили?

И взех един по-кротичък към черната пола и поло от вълнено трико

И съм в размисли дали да си взема фешън ски екип - от тия по тялото.... Ама си имам проблеми нали....

G.Savova, покажи шапката с ушички 🙂

# 350
  • Street of Dreams
...когато си джънгъл-мацка, обаче обществото те кара да носиш консервативни шарки... 😆 Направо те съжалих, Ал. Дано някой покаже хубави идеи (аз не мога), та да си го вземеш.

# 351
Георгиева, нещо от този сорт, но моята р цикламена с черни уши и очи. Малко инфантилно, но все нямам време да си потърся по магазините шапка.

# 352
Много харесвам такива шапки и не са инфантилни Sunglasses
Цикламено и черно е супер, днес в една служба имаше дама цялата в черно и с ярко цикламен пуловер с деколте до рамената, отдолу черна дантела, нисък италиански кок и много ме вдъхнови - обичам тези цветове

# 353
Зебровия чорапогащник може пак със същата черна пола и поло да го носиш, щеше да е по-готин без блясъка, но и с него става, бих му сложила по- груби обувки, монохромно в кафявата гама също или пък такава комбинация до него черно и нагоре светли нюаси на бежово или комбинацията с бяло и бежаво. На снимката ми се струва, че по-скоро сивее, ако е така нещо сив мат ще контрастира добре.

Попаднах и на една смела комбинация с палто на Carolina Herrera, раздвоена съм какво да кажа за нея и да и не.

# 354
  • Street of Dreams
Много ми харесва когато такива високи ботуши са акцента на аутфита, като на първата снимка.

Чорапогащникът на Ал обаче мисля че е тигър, а не зебра. И понеже е доста предизвикателен, аз бих показала около 10 см от него и то в тясната част точно над коляното, а не горната част на бедрото. С ей такива чорапи и по-дълги панталонки, в черно от двете страни до чорапогащника, както е казала Зари :

Тук само цветово

Или черен панталон - цигара 10 см над глезените и токчета.

# 355
Този чорапогащник е доста екстравагантен и ще иска по- екстравагантен тоалет.
На времето така си купих един фигурален чорапогащник, на който все още не съм успяла да намеря нещо подходящо.
Тук има няколко идеи .

https://fustany.com/en/fashion/accessories/how-to-wear-patterned … trend-2020#slide1

# 356
Благодаря много момичета!
Да, определено с по-груби обувки, не се бях сетила за плътни чорапи до над коляното и да се вижда само малко - ама не с панталонки (че панталон и чорапогащник ми е ужас-ужас като усещане), а с къса вълнена пола
От снимките, които разгледах осъзнавам, че с кожена пола А силует ще стои супер и отгоре цветно палто
А всъщност най-добре си го представям в пънк стил, но ми трябва рок концерт, абе някакъв концерт (щото не съм на 16), а пък аз на такива места ходя с дънки....

В комбинацията на Carolina Herrera оранжавато разваля работата.....

# 357
Взех едни сникърси сега искам да се осигуря с още едни 🤣 не сериозно поръчах тези двата чифта и разбира се трябва да взема един!Вие мили дами 💖кой ви харесва повече от двата 🤌
1.
2.

# 358
Честно казано, нито един от двата чифта не ми харесва, но ако все пак трябва да се прави избор- тогава вторите, поне не са чак толкова " папагалски", като първите.

# 359
На мен също нито едните не ми допадат, но определено вторите са доста по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт