Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 449
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Единственото яке върху което се сещам, че може да се сложи  жилетка е дънковото яке.
Жилетка под яке е масово явление, но обратното май не.
Всъщност не разбирам въпроса? Някой е решил да се издокара така, или просто случайно изстрялян въпрос за да върви няква несъществена дискусия?

# 391
Агент, харесвам напластяването, овърсайз стила също, но под жилетка разбирам плетиво. Ако под "жилетка" визираш тънко палто без подплата, го приемам, но някак не си представям мека плетена жилетка върху яке, та било то кожено.

G.Savova, точно този тип жилетка ала баба ми я оплете, върху яке ми е... модно извращение. За в планината и на разходка в гората или на село - може. Simple Smile

# 392
Единственото яке върху което се сещам, че може да се сложи  жилетка е дънковото яке.
Жилетка под яке е масово явление, но обратното май не.
Всъщност не разбирам въпроса? Някой е решил да се издокара така, или просто случайно изстрялян въпрос за да върви няква несъществена дискусия?

Някой съм аз, дойде ми хрумване споделих, благодаря на тези, които дадоха идеи и илюстрираха и на тези, които просто изказа мнение по идеята.
А какви са съществените дискусии в модни консултации.
Дълги жилетки имам всякакви варианти, елегантни, овърсайз, с големи плетеници, тип палто, щом е трикотаж му казвам жилетка - а на жилетката от картинката и на този тип плетива в едни други години им казвахме - бабаплет, сега мина на handmade и не е от нещата, които бих обсъждала като нещо тренди.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 17:55 от zari65

# 393

Зависи от много неща това не е жилетка, но е по тънко палтенце над кожух.

# 394
[height=600]//cdn.bg-mamma.com/ol64/w8kXB.jpg[/img]

Дълги жилетки имам всякакви варианти, елегантни, овърсайз, с големи плетеници, тип палто, щом е трикотаж му казвам жилетка - а на жилетката от картинката и на този тип плетива в едни други години им казвахме - бабаплет, сега мина на handmade и не е от нещата, които бих обсъждала като нещо тренди.
Никога не сме му казвали бабаплет.
https://en.m.wiktionary.org/wiki/cardigan

# 395
Агент, харесвам напластяването, овърсайз стила също, но под жилетка разбирам плетиво. Ако под "жилетка" визираш тънко палто без подплата, го приемам, но някак не си представям мека плетена жилетка върху яке, та било то кожено.

Eто това и подобни визирам Simple Smile
Нося си ги с кожените якета ПОД тях като стой та гледай Wink

# 396
  • София
Eто това и подобни визирам Simple Smile
Нося си ги с кожените якета ПОД тях като стой та гледай Wink

Скрит текст:

Точно такива имам предвид, кожено яке или много тънка пухенка/вест, без яка и качулка също. Защо да не стане и със сако, даже се сещам за мой вълнен и кариран блейзър с колан, който би стоял чудесно с жилетка
За това и написах coatigan, защото не са жилетки - плетива до кръста с рибена кост.

# 397
Здравейте, момичета Flowers Cherry Blossom
Отново се включвам с въпрос. Мислите ли, че някоя от тези рокли е подходяща за гостуване на лятна сватба? Идеята ми е дължината да се намали към средна (малко под коляното),че да не дойде по-официално от роклята на булката Grinning, както и друг цвят. Коя ви харесва повече? И съвет за обувки, много харесвам тези със заострен връх, но не знам доколко биха си отивали. Благодаря!
1.

2.

# 398
  • София
Харесват ми в тази им дължина. Ако е градинско парти обаче, може и да дойдат по-официални.

# 399
  • София
Мисля, че ако я отрежеш роклята ще стой различно. Не си го представям някак.

# 400
  • В полите на Пирин планина
Според мен е безсмислено да си вземеш толкова дълга рокля и да я режеш над коляното... По-добре направо си вземи къса.
Иначе тези са много красиви, но и доста официални.

# 401
Най- добре е да се вземе рокля с желаната дължина. При корекция  на тези модели напълно ще се промени начинът, по който ще изглеждат и е възможно желаният резултат да не бъде постигнат.

# 402
Благодаря ви, момичета! Не се бях замисляла, че ако се скъсят може да не изглежда добре, но сигурно сте прави. Притеснява ме, че дългите рокли са прекалено официални, а мини вариантите ми идват твърде къси и не ми стоят добре. Сватбата ще бъде морска иначе. Както и да е, ще го мисля. Ако не друго, поне има време Grinning

# 403
  • София
Разгледай тогава нещо със средна дължина.

# 404
  • Street of Dreams
Първата рокля е много красива. Според мен ще стои много добре и до малко под коляното. Перфектна за морска сватба.

Общи условия

Активация на акаунт