Магазини Pepco 8

• 53 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Не са ли се оляли с тази цена? Освен, ако не е ръчно правена и бутикова...🤔😬

Скрит текст:
Иначе е хубава, харесва ми, но за тези размери цената ми се струва прекалена. Може и да няма много налични бройки, защото едва ли много хора ще инвестират в нея 40 лв. Не съм съвсем сигурна, че самата кутия ще е удобна за ползване, бих предпочела ниски стени. Но е много симпатична.
JustMila, много хубаво са ти подбрани и наредени кутиите! 🙂 Това до втората кутия термометър ли е? Отначало помислих, че е някакъв иновативен етикет за организиране на нещата, които са в кутията...😅

# 16
Маслото е скъпа и квалитетна стока,вие какво искате?Масло от 6 лв да седи в кутия от 5? 😂😂😂
Свещи има ли нови ,голямата ми от 8 лв изгоря,но много съм доволна .До дъно горят всичките им свещи

# 17
Свещи и аз чакам нови Simple Smile не видях, да има.
Долче да термометър е .това ни е ваканционния дом и там трябва да следя Т , че ходим уикендите и е студ докато се отвърне

# 18
Тази кутия за масло е най-скъпата стока в Пепко, бе Grinning Grinning Grinning

# 19
Тази кутия за масло е най-скъпата стока в Пепко, бе Grinning Grinning Grinning
Вкъщи хапваме доста масло и взе се взимат нови и нови ножове. Пък тази е доста практична, ама където и да попитам или не е идвала или е свършила…

# 20
# 21
JustMila учудвам се.Не съм чувала за намаления в ''Пепко''.Всъщност само на дрехи съм виждала.

# 22
  • София
Пускат понякога. А като бяха затворени моловете пуснаха -30% на всичко в един момент. 😀

# 23
2020 април/май имаше всичко на 50 % спомням си го добре защото детето ми пролази и ми трябваха от тези пъзелите като килимче и от там взех на половин цена

# 24
  • София
Всичко на 50% не е имало никога, 30% беше. 😀

# 25
Да, -15%, -20%, -50% или подобни е имало само на определени артикули или избрани категории. По времето на "всичко на -30%" имаше вече намалени артикули, които с още -30% може и да са излизали на половин цена.

# 26
Може и конкретно пъзела да е бил на 50% но от 24лв платих 12...че и повторих

# 27
Преди дни взех чудесен панталон от 15 лв. на 3,50. Купувала съм и коледни декорации на 50%.

# 28
  • София
Така е, пускат понякога определени артикули на -50%.

# 29
Да, и аз съм купувала гащеризони от 18 лв за по 2-3 лева...🤩 Имаше залепени червени стикери с намалената цена.

Общи условия

Активация на акаунт